Įkraunama...
Įkraunama...

Ką vakar-šiandien gamino taupančios?IV dalis

ax.gif Vakar buo zuvies diena pas mus-kepiau ivairios zuvies ,taip pat zuves blynelius kepiau.Siandien kepsiu vistienos krutineles. smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 09 18, 22:27-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2007 09 18, 22:27)

kaip saslykus keptuvej kept blink.gif

ogi paprastai smile.gif , juk is file greitai kepa, sumauni ant iesmuku, as maunu an tokiu mediniu smeiktuku, pats tas i keptuve ir apkepi viena puse paskiau apverti ir kepi kita puse 4u.gif

siandien pietums man penkiu grudu kose, o vakarienei, tai yra vakaryksciu barsciu sriubos, ir bandysiu guliasiuka daryti is sojos kubeliu, niu ziuresiu kas cia man gausis tikiuos valgoma, bus su virtom bulvytem ax.gif
Atsakyti
pietums man like farso-ryziu kukuliai su bulviu kose,vyrui pagaminsiu plova ant keptuves 4u.gif
Atsakyti
Siandiena kepsiu zuvyte orkaitei.Zuvies file sudesiu i bleka,uzsloksniuosiu saldytom darzovem,uztarkuosiu surio,ir ant virsaus uztepsiu majonezo.Ideti i orkaite ir kepti koki 30-40min.Patikekit manim kaip skanu ir sotu thumbup.gif
Atsakyti
Vakarienei vyras "pagamino" silkės su svogūnais biggrin.gif
Atsakyti
kepti vistienos ketvirciai su morku-kopustu salotomis 4u.gif
Atsakyti
spageti bigsmile.gif
Atsakyti
Buokėlių sriuba, bulvės ir virta-apkepta mėsytė smile.gif
Atsakyti
kepti varskeciai,zirniu sriuba su skrudintu cesnakiniu batonu
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2007 09 19, 13:21)
siandien pietums man penkiu grudu kose, o vakarienei, tai yra vakaryksciu barsciu sriubos, ir bandysiu guliasiuka daryti is sojos kubeliu, niu ziuresiu kas cia man gausis tikiuos valgoma, bus su virtom bulvytem  ax.gif

Man tai soja patinka. As megstu tokiom juostelem soja. Sudedu soja i dubeneli, ipilu karsto virinto vandens, idedu kokio sultinio kubeli, prieskoniu dar galima kokiu ir palieku maziausiai porai val., o buna ir visai nakciai. Tie gabaliukai isbrinksta, tada truputi atspaudi, kad nebuvo daug vandens, idedu i keptuve su ikaitintu aliejumi ir pakepinu, kad graziai apskrustu. Tada ipilu pomidoru padazo, pakaitinu pora min. Ir galima deti ant makaronu, ar ryziu. Laabai skanu, vyrui taip pat labai patinka.
Siandien prikepiau tiek lietiniu su bananais (vakar Maximoje nupirkau akcijiniu) tai jau keliom dienoms bus. Vyras vakarienei valge desreles su bulvemis, ta pati isides sau i darba, nes as siuo metu darbe.
Atsakyti
siandien viriau bulviene 4u.gif
o seip taupancioms turiu pasiulyma: pupeles indelyje konservuotos, pjaustyti kubiukais rauginti agurkiukai, desreles pjaustytos, cesnakas-viskas i puoda pakaitinti, ir valgyti su batonu thumbup.gif thumbup.gif
nezinau ant kiek pupeles konservuotos pigios lietuvoj, bet vakaruose cia tai kaip kiauliukas gali est ir est, kaip sako: taip pigu kad net neskanu lotuliukas.gif
Atsakyti
Viriau vistiena ir tame sultinyje makaronu sriuba rolleyes.gif
Atsakyti