Įkraunama...
Įkraunama...

Ką vakar-šiandien gamino taupančios?IV dalis

QUOTE(organizatore @ 2007 09 19, 17:20)

hm... ydomu su kuom ta spageti, nes jei desi dar vistienos, paprikos, pomidoru, zodziu darzoviu...dar kokio padazo mix fix viska tai ne taip jau pigu gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 09 19, 23:20)
siandien viriau bulviene  4u.gif 
o seip taupancioms turiu pasiulyma: pupeles indelyje konservuotos, pjaustyti kubiukais rauginti agurkiukai, desreles pjaustytos, cesnakas-viskas i puoda pakaitinti, ir valgyti su batonu  thumbup.gif  thumbup.gif
nezinau ant kiek pupeles konservuotos pigios lietuvoj, bet vakaruose cia tai kaip kiauliukas gali est ir est, kaip sako: taip pigu kad net neskanu  lotuliukas.gif

jos nebrangios,kainuoja mažiukas indukas iki 2 lt,aš dažnai perku ir darau taip kaip tu,tik dedu čili pomidorų padažą ir svogūną pakepinu su miltais ,kad tirščiau būtų,vadiname čili sriuba,žiemą labai mėgstame,kažkaip žiemos man ji sriuba mirksiukas.gif

pas mus šiandien pomidorienė ir bulviniai blynai ax.gif
Atsakyti
Vakar vakarienei darzovių blynai su spirgučiais biggrin.gif liko ir šiandienos pusryčiams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 09 19, 13:06)
pietums man like farso-ryziu kukuliai su bulviu kose,vyrui pagaminsiu plova ant keptuves 4u.gif

Ar kanūs gavosi tie kukuliai g.gif blush2.gif
Vakar vakarienei MB padarė krabų mišrainės, dar ir į darbą pietums įsidėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalie @ 2007 09 19, 21:31)
Man tai soja patinka. As megstu tokiom juostelem soja. Sudedu soja i dubeneli, ipilu karsto virinto vandens, idedu kokio sultinio kubeli, prieskoniu dar galima kokiu ir palieku maziausiai porai val., o buna ir visai nakciai. Tie gabaliukai isbrinksta, tada truputi atspaudi, kad nebuvo daug vandens, idedu i keptuve su ikaitintu aliejumi ir pakepinu, kad graziai apskrustu. Tada ipilu pomidoru padazo, pakaitinu pora min. Ir galima deti ant makaronu, ar ryziu. Laabai skanu, vyrui taip pat labai patinka.

aciu uz dar viena ideja, man tai guliasiuka kur dariau is sojos tai patiko, niu vyras tai skeptiskai ivertino, bet i darba isidejo ir dar pridure,niu kai isbadesiu tai sueis g.gif kazkaip neatitiko musu skoniai, man tai thumbup.gif reikes dar ir ta isbandyti su juostelem skamba skaniai ir vargti nieko nereikia drinks_cheers.gif pietus mano bus vel kose muset is aviziniu dribsniu, kazko ant kosiu pasinesiau bent jau sia savaite, ir vyras vis negrysta pietu, tai gyvenu kosytemis ax.gif 4u.gif tongue.gif o vakariene tai dar net nesugalvota kas bus, gal patinginiausiu ax.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(joločka @ 2007 09 20, 10:21)
Ar kanūs gavosi tie kukuliai  g.gif  blush2.gif
Vakar vakarienei MB padarė krabų mišrainės, dar ir į darbą pietums įsidėjau  ax.gif

mums kukuliai patiko thumbup.gif tik kita kart desiu maziau ryziu ax.gif
velyviems pusryciams lietiniai idaryti keptu farsu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 09 20, 11:54)
mums kukuliai patiko thumbup.gif tik kita kart desiu maziau ryziu ax.gif
velyviems pusryciams lietiniai idaryti keptu farsu 4u.gif

Užsirašiau receptuką, reiks pabandyti bigsmile.gif , tik man kažkaip keista, kad kotletus reikia virti, o ne kepti. g.gif
Atsakyti
Siandien troskinsiu balandelius essen.gif
Atsakyti
QUOTE(joločka @ 2007 09 20, 11:56)
Užsirašiau receptuką, reiks pabandyti  bigsmile.gif , tik man kažkaip keista, kad kotletus reikia virti, o ne kepti.  g.gif

del to jie ir vadinami dietiniai,kad be reibalu kepti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 09 20, 15:13)
del to jie ir vadinami dietiniai,kad be reibalu kepti thumbup.gif

O ju receptukas buvo sitoj temoj? kazkaip neuzkliuvo ir nerandu dabar jo... blush2.gif
Atsakyti
O aš vakar gaminau čenakus. Keletą bulvių supjausčiau, porą didelių morkų,česnako, cukinijos šiek tiek, 2 paprikos ir truputį faršo. Labai sotu, aš savo indelio net neįveikiau, o ir pigiau gaunasi, nei kitką gaminti, pvz., tiek faršo kitokiam patiekalui būtų mažai.
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2007 09 20, 14:39)
O aš vakar gaminau čenakus. Keletą bulvių supjausčiau, porą didelių morkų,česnako, cukinijos šiek tiek, 2 paprikos ir truputį faršo. Labai sotu, aš savo indelio net neįveikiau, o ir pigiau gaunasi, nei kitką gaminti, pvz., tiek faršo kitokiam patiekalui būtų mažai.

Aš tai niekur čenakinių nerandu doh.gif Mano kaime tokių kokių noriu nėra, o kai būnu kaune ir atsimenu, kad noriu - nerandu doh.gif Bet čenakai tai thumbup.gif patiekalas.

Pietums valgėme - miltinius blynus su medum, vakarienei bus bulviniai blynai (blynų diena šiandien) biggrin.gif
Atsakyti