Įkraunama...
Įkraunama...

Ką vakar-šiandien gamino taupančios?IV dalis

pusryčiams valgėm su mažium cukinijų blynus vakarykščius (ir dar jų liko doh.gif ), pietums abu valgėm troškintas daržoves su netikro zuikio gabaliukais ax.gif MB sugrįžimui kepsiu kotletukus, valgysim su troškintom daržovėm. kadangi atvažiuoja į svečius mano sesuo - gaminsiu tinginį desertui essen.gif: oi, šaldytuve dar stovi barščių puodas nuo praeitos dienos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2007 09 20, 15:19)
O ju receptukas buvo sitoj temoj? kazkaip neuzkliuvo ir nerandu dabar jo...  blush2.gif

Tikrai buvo mirksiukas.gif
Šiandien kepsiu "pamuštą" vištos krūtinėlę su ryžiais, nes bulvių neturiu verysad.gif
Atsakyti
vakarienei, pasirodo vyras irgi nenori nieko doro 4u.gif tei tnginiauju, mat vakare hotdogai bus, sake maniskis padarys, niu tei siandien vel tinginiavimo diena blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2007 09 20, 15:39)
O aš vakar gaminau čenakus. Keletą bulvių supjausčiau, porą didelių morkų,česnako, cukinijos šiek tiek, 2 paprikos ir truputį faršo. Labai sotu, aš savo indelio net neįveikiau, o ir pigiau gaunasi, nei kitką gaminti, pvz., tiek faršo kitokiam patiekalui būtų mažai.

puiki idėja šiandienos vakarieniai jau senai jų negaminau tikrai liuks idėja thumbup.gif

QUOTE(airv @ 2007 09 20, 17:05)
o kaip daržovių blynus gamini?  g.gif

Daržovių blynai tai tokie kaip ir bulviniai tik sudėjau tokias daržoves kokių turėjau konkrečiai tą kartą kadangi pritrūko bulvių tai taip pat sutarkavau morkas kelias, svogūno galvute, sukinija ir pora obuolių. Blynai liuksiški išėjo essen.gif
Atsakyti
4u.gif
siandien vakaryksciai likuciai ir dar saltienos praviriau
Atsakyti
pietums bulviu kose su kalakutienos kepsniukais ir morku salotomis,vakarienei koldunai su bulviu kose ax.gif kadangi turejom sveciu tai dariau ir tingini ax.gif

Papildyta:
QUOTE(tigrik @ 2007 09 21, 12:15)
Ir kaip gavosi biggrin.gif
Pas mus vakar makaronai su desra, siandien pietums troskinti inksteliai su morkom, svogunais, padaziuku ir bulviu kose rolleyes.gif  Vakare reiketu sriubos virti smile.gif

gaminau pirma kart bet visai gerai pavyko thumbup.gif patiko ir vyrui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(joločka @ 2007 09 21, 16:14)
Tikrai buvo  mirksiukas.gif
Šiandien kepsiu "pamuštą" vištos krūtinėlę su ryžiais, nes bulvių neturiu  verysad.gif

man su ryziais dar skaniau thumbup.gif
Atsakyti
Vakarieniai dariau čenakus labai skanūs išėjo rolleyes.gif
Atsakyti
PAdariau baltos misraines ir kepeneles su bulviu kose
Atsakyti
pusryciams buvo sriubyte uzsilikusi, o pietus net nezinau vyras sake noretu burokeliu sriubos, tai jauciu ir kokia kulsi imesiu kartu, kad isvirtu ir bus vakarienei pakepinta vistyte su morkomis ir svogunais + bulves, o pietums dar prie sriubos bus sardeles blush2.gif
Atsakyti
pusryciams arbata su tinginiu,o pietums likusi lazanija 4u.gif
Atsakyti
Šiandien tinginiavimo diena nes namuose viena tai pusryčiams pasidariau pamidorų-bazilikų salotų, pietums išsikepiau obuolių pyragą, vakarienei makaronai su sūriu o šeip visa diena užkandžiavau obuoliais biggrin.gif
Atsakyti