Įkraunama...
Įkraunama...

Echinantas

As irgi auginu sita grazuole. Ju yra labai daug ivariausiu rusiu. Manoji yra svyranti, lapeliai nedideli, stori ir kaip ant biguduku susukti bigsmile.gif . labai ispudingai atrodo net ir nezydinti. O kai zydi, neisimylet - neimanoma wub.gif Mokejau as 40 lt. Bent jau parduotuvej pasakojo tokius dalykus: zydi 1-2 kartus metuose, labai megsta dregme, nemegsta tiesiogines saules. Gerai laistyti. Kai nuzydi tas "sakeles", kur buvo ziedeliai nukirpti (patrumpinti). Lauksiu kol vel prazys... blush2.gif
Atsakyti
Gavau nuo močiutės dovanų nuostabiai gražią gėlę, bet nežinau kas ji tokia ir ką mėgsta ax.gif
Gal kas ją pažįstat blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
clap.gif clap.gif clap.gif sužinojau ką gavau dovanų nuo močiutės thumbup.gif Tik kaip dabar ją išsaugoti ir nenumarinti g.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Vaidusiukė @ 2007 08 18, 15:16)
clap.gif  clap.gif  clap.gif sužinojau ką gavau dovanų nuo močiutės  thumbup.gif  Tik kaip dabar ją išsaugoti ir nenumarinti  g.gif

user posted image

Sveikinu 4u.gif tikras grozis !!!
Ir mes toki auginam,tokiais lapais, tik niekaip per 3-4m neprivertem zydet ne vieno ziedelio schmoll.gif
cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Padekit, patarkit kaip isprievartaut sia gelyte zydejimui?
Atsakyti
gal pabandykit patresti g.gif yra kazkokiu trasu zydejima skatinanciu ...
Atsakyti
Turiu garbanota fikusa ir kazkoki kruma su uogytem ir apvaliais lapais. Tos uogytes palaipsniui is zaliu virsta raudonom ir nukrenta. Sorry, nuotraukeliu neturiu blush2.gif

Kas tai galetu buti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilko Namai: 17 spalio 2007 - 15:38

Mergaites, o jei Eschinantas man pradejo mesti lapus ir palieka plikos sakos, tai reiskia, kad ji mirsta ane???
Jatau, kaip gaila, tokia pas mane ji grazi buvo ir visad zydejo, o atejus ziemai ji man pradejo lapus mest ir palieka sakas negrazias, o jei as tas sakas pakirpciau, nes niekad nekirpau.... ?
Nu zodziu , sirdute skauda ir nebezinau ka bedaryti.... doh.gif doh.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti
Man labai įdomu,kas gi pakeitė šios temos pavadinimą? Kai ją atidariau, jos pavadinimas buvo "Eschinantas,gal kas auginate?"
Atsakyti
QUOTE(Valodkaite @ 2007 12 06, 16:36)
Mergaites, o jei Eschinantas man pradejo mesti lapus ir palieka plikos sakos, tai reiskia, kad ji mirsta ane???
Jatau, kaip gaila, tokia pas mane ji grazi buvo ir visad zydejo, o atejus ziemai ji man pradejo lapus mest ir palieka sakas negrazias, o jei as tas sakas pakirpciau, nes niekad nekirpau.... ?
Nu zodziu , sirdute skauda  ir nebezinau ka bedaryti....  doh.gif  doh.gif  angel_sadangel.gif

verysad.gif mano irgi meta g.gif tai gal jos taip kiekvieną žiemą ?
Jetau, kad tik nenumirtų ji verysad.gif
Atsakyti
bigsmile.gif ar cia tas kur virs zidinio pas tave yra?Ryt i az prasysiu apie jos prieziura blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu vėl nežinau, ar nėra tokios temos, bet neradus rizikuoju pradėdama mirksiukas.gif
kas turi šia ssvyrančias gėlytes ir ar visų žiedeliai panašūs į maniškės?

user posted image

[user posted image

va apie šią gėlytę trumpai
http://www.gelynas.n...p?article_id=25
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 15 birželio 2008 - 19:27
QUOTE(plateliai @ 2007 12 08, 01:33)
bigsmile.gif ar cia tas kur virs zidinio pas tave yra?Ryt i az prasysiu apie jos prieziura  blush2.gif  biggrin.gif

Nemaniau, kad taip toli yra tokia tema.

tai va ko pridirbau

http://www.supermama...howtopic=323762

Atsakyti