Įkraunama...
Įkraunama...

Echinantas

Pas mane taip pat kolumnea elgiasi, kai parsiveziau i namus zydejo. Nuzydejus, netrukus vel ziedelius sukrove, dziaugiausi, kad visa maziukais ziedeliais aplipusi, maniau, bus grozis. O dabar ziuriu, kad visi ziedeliai susitrauke, nudziuvo verysad.gif nors raudok atsistojus. Ka ne taip darau? Atsiveziau tame pat vazone ir auga (veziausi is giminiu, taigi ne is parduotuves) tresiau, laisciau kartais nupurksdavau, sukrovus ziedelius nepurskiau, gal todel.. (kaip bebutu keista ir su phalionopsiu tas pats, isleido net tris ziedastiebius, maniau jau kaip suzydes thumbup.gif o vakar ziuriu kad pumpureliai susitrauke,sudziuvo verysad.gif )
Atsakyti
Na stai,viename rusiskame tinklalapyje perskaiciau,kad sios gelytes ne visada noriai auga kambario salygomis.Ir negana to jos pakankamai inoringos.Laistyti reikia siltu vandeniu,megsta apipurskima.Jei kambario salygos nepatinka zydi tik karta i sezona,o kitamet visai nezydi.Po nuzydejimo uglius reikia patrumpinti ir isnesti gelyte i patalpa 12-17temp.Zodziu ilsetis.O maniske vasara prileidzia galybe saku ir lapu,mat laikau istiklintame balkone pietineje puseje,palubeje kur nera saules.O stai rudeni,parnesus i kambari vel prasideda lapu metimas,skurdimas.Ka bekalbet apie ziedus...Ir taip jau 5 metus kankinames.Tai dziaugiuos uz tas mamas kuriu echinantai noriai auga ir zydi ir be sios isvardintos prieziuros.O kam nesiseka siulau atiduoti augaleli mamai ar draugei kur kitos kambario salygos.Gal jam ten patiks ir isigyti kitokia rusi.Juk yra tiek daug zydinciu kambariniu geliu.As pavyzdziui siandien nusipirkau Stefanoti.Panasus lapai tik ziedai balti ir kvapnus.Tikiuos su juo seksis susikalbet lengviau...
Atsakyti
Beje turiu ir dvimete echinanta.Mat karta 5-mete taip nugeibo kad suskubau padauginti is jos kita...Bet nesiseka su abiem.Zodziu jei ne tau si gele tai sokinek aplink kiek tik nori...As jau baigiu su sia tema verysad.gif Sekmes auginancioms thumbup.gif
Atsakyti
biggrin.gif nežinau ar čia pataikiau, bet ko gero čia. Štai šita gėlė nei karto nežydėjo per daugiau nei 10 metų, tad iš viso, ar jinai žydi? kaip ją prižiūrėt? doh.gif
Atsakyti
Sunku ziureti, kai tokio dydzio nuotrauka, bet cia tikrai ne echinantas. Nezinau kaip ji vadinasi , bet mes ja vadindavom ledine. Pas mano mano mama seniau buvo, tai visa vakarine palange israizgiusi buvo. Zydejo sviesiai rausvu ziedu kekemis wub.gif
O siaip ja dar liaudiskai rusai мужегон vadina. Jei nesupranti rusiskai - vyro varytoja lotuliukas.gif Tai mama paskui ja i darba isnese, kad vyro is namu neisvarytu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sunku tokioj didelej nuotraukoj iziureti, bet panasu i vaskuole g.gif
Atsakyti
Sveikos echinantų mylėtojos 4u.gif , keista girdėti, kad daugelis mergaičių mano, jog šios gėlės reiklios g.gif Man jos pačios nelepiausios ir nereikliausios gėlės. Auginu jau kokius 5 metus, žydi kasmet gausiai visą vasarą ir rudenį mirksiukas.gif Tikrai nekaprizingos, nuostabios gėlės wub.gif Mano štai tokios
user posted image
P.s. sveikinu visas su moteryčių diena thumbup.gif
Atsakyti

As irgi manau, kad nereiklios, tik jei tinkama vieta biggrin.gif
Vos tik saviske uzkeliu ant virtuvines spinteles virsaus, tuoj pradeda mirti doh.gif
Ant virtuvines palanges rytu puseje auga puikiai, o pas drauge ant siaurines palanges virtuveje zydi beveik nesustodama thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif As irgi isigijau sia gele-pirkau pigiau,nes nuzidejusi. Tikiuosi pavyks ja uzauginti ax.gif Ar reikia dabar apkarpyti jos galiukus? Beje as ja persodinau is karto, nes vazonas tai ryskiai mazas buvo g.gif
Atsakyti
Siūlau savo didelį Echinantą.
Nes jau taip ištyso, kad netelpa ant sekcijos.
Ilgis apie 1,5 metro.
Žydėjo ir vėl krauna žiedus.
Labai gražiai atrodytų ant aukšto stovo kambaryje.
Siūlau su raudonmedžio spalvos keramikiniu vazonu. Už 50 lt.

Kas norėtų susisiekite iki šio penktadienio 13 val., nes vėliau bus galima įsigyti tik balandžio pabaigoje.

user posted image

Žydėjo taip

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 08 balandžio 2009 - 11:37
Nukarpyk kasas ir toliau augink. Labai grazi ilgakase wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 04 08, 20:43)
Nukarpyk kasas ir toliau augink. Labai grazi ilgakase wub.gif

Apie tai, net nepagalvojau g.gif
Atsakyti