Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu išleisti knygą

aš tai pvz noriu išgarsėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 09 12, 17:11)
Taip Makaliui ir dingo noras leisti knygą  lotuliukas.gif
Tai tiesiog puiku, kad dingo noras. Ar žinai tokią „liaudies išmintį“: gali nerašyti, nerašyk? Manau, jeigu tiek to noro tebuvo, tai puiku, kad laiku dingo. Užsiimk kuo nors kitu.
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 09 13, 08:33)
Geras.
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 09 13, 08:33)

Norėti nieks nedraudžia laugh.gif Tai prašom prašom, į kokį realybės šou mirksiukas.gif laugh.gif

QUOTE(safarikids @ 2007 09 13, 09:27)
Tai tiesiog puiku, kad dingo noras. Ar žinai tokią „liaudies išmintį“: gali nerašyti, nerašyk? Manau, jeigu tiek to noro tebuvo, tai puiku, kad laiku dingo. Užsiimk kuo nors kitu.

Matau, kad man labai nemaža antipatija jaučiama unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 13 rugsėjo 2007 - 14:50
QUOTE(Makalius @ 2007 09 13, 15:50)
Matau, kad man labai nemaža antipatija jaučiama  unsure.gif  verysad.gif
Makaliau, džiaugsmas, kad dingo noras, kuris toks silpnas ir tebuvo, kad prireikus patvarkyti savo kūrinį, ėmė ir pasiplovė, neturi nieko bendro nei su simpatija, nei su antipatija. Džiaugiuosi tik dėl to, kad negaiši laiko užsiimdamas tuo, kas tau nėra labai svarbu.
Bet kam (ir sau tame tarpe) taip pasakyčiau: „gali nerašyti - nerašyk". Pasakysiu tiesiai - tikrai neskaityčiau tokios knygos. Bet tai tik MANO NUOMONĖ. GALBŪT TŪKSTANČIAI SKAITYTOJŲ SKAITYTŲ.
Kitas reikalas: man kyla įtarimas, kad lakstai po forumą ir skaičiuoji, kiek tau jaučia simpatiją, kiek antipatiją. Tai va, man gali susirodyti, kad taikai spaudimą jausti tau simpatiją. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tiesa, aš vienos knygos leidime dalyvauju, bet tai bus tik ~30 egzempliorių ir tai bus rinkinys:surinkti nuo 5 klasės klasiokų darbai, mintys, auklėtojos pasisakymai ir išleista mokyklos baigimo proga. Na, aišku, tai nebus kažkas nuostabaus, bet manau bus šilta ir miela ypač po daugelio metų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 09 13, 14:50)
Matau, kad man labai nemaža antipatija jaučiama  unsure.gif  verysad.gif

čia ne antipatija
čia rimtas pasakymas, žinau mokyklą ir įvykį, kaip mokytojos suvaro savo gabiausius mokinius su gabiausiais tekstais paskaityti gerbiamam rašytojui, o gerbiamas rašytojas jiems tieisiai ir pasako: "jeigu gali nerašyti, nerašyk"
va iš kur tas pasakymas

iš tiesų grafomanijos ant LT žemės yra tiek daug, kad tikrai žmonės didesnę paslaugą padaro visiems nerašydami, negu rašydami

Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 09 14, 08:40)
čia ne antipatija
čia rimtas pasakymas, žinau mokyklą ir įvykį, kaip mokytojos suvaro savo gabiausius mokinius su gabiausiais tekstais paskaityti gerbiamam rašytojui, o gerbiamas rašytojas jiems tieisiai ir pasako: "jeigu gali nerašyti, nerašyk"
va iš kur tas pasakymas
Ačiū. 4u.gif
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 09 14, 08:40)
iš tiesų grafomanijos ant LT žemės yra tiek daug, kad tikrai žmonės didesnę paslaugą padaro visiems nerašydami, negu rašydami
drinks_cheers.gif Už šituos žodžius - ypatingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo safarikids: 14 rugsėjo 2007 - 09:41
QUOTE(Lithium @ 2007 09 13, 18:28)
tiesa, aš vienos knygos leidime dalyvauju, bet tai bus tik ~30 egzempliorių ir tai bus rinkinys:surinkti nuo 5 klasės klasiokų darbai, mintys, auklėtojos pasisakymai ir išleista mokyklos baigimo proga. Na, aišku, tai nebus kažkas nuostabaus, bet manau bus šilta ir miela ypač po daugelio metų  wub.gif

O tu iš kokio miesto? g.gif Aš nuo 8 kl rašau savo klasės linksmąjį metraštį, visokius juokelius, pokštus... Gal ir neblogai būtų keliolika egzempiorių atsiminimui cool.gif tik tiek, kad mes visi 'išprofiliuoti' ir išmėtyti, tos buvusios klasės nebėra... O visas tas metraštis ir taip yra internete, bet knygelė maloniau būtų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(davusi viltį @ 2007 09 14, 13:27)
O tu iš kokio miesto?  g.gif Aš nuo 8 kl rašau savo klasės linksmąjį metraštį, visokius juokelius, pokštus... Gal ir neblogai būtų keliolika egzempiorių atsiminimui cool.gif  tik tiek, kad mes visi 'išprofiliuoti' ir išmėtyti, tos buvusios klasės nebėra... O visas tas metraštis ir taip yra internete, bet knygelė maloniau būtų  wub.gif

aš tai iš tokio mažo miestelio Lietuvos vidury ax.gif prieš keletą metų irgi viena klasė pas mus leido knygutę, bet tik paskutinių 2 metų, tai labai smagi gavos smile.gif
Atsakyti
Mane tai domintų, kiek toks malonumas kainuotų? ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(davusi viltį @ 2007 09 15, 15:13)
Mane tai domintų, kiek toks malonumas kainuotų?  ax.gif  g.gif

na pastarieji, kur darė, tai kadangi atsirado padedančių mokytojų, kurie truputį pažinčių turėjo, tai jiem ten kiekvienam apie 15 lt gavos
Atsakyti
QUOTE(safarikids @ 2007 09 13, 16:35)
Kitas reikalas: man kyla įtarimas, kad lakstai po forumą ir skaičiuoji, kiek tau jaučia simpatiją, kiek antipatiją. Tai va, man gali susirodyti, kad taikai spaudimą jausti tau simpatiją. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ne ne, rašydamas apie antipatiją, omeny turėjau ne tik šitą žinutę... Tiesiog visur man prieštaujat ar rodot nepasitenkinimą unsure.gif ir neskaičiuoju, kas man jaučia antipatiją, o kas simpatiją....juk visi esam skirtingi laugh.gif

davusi viltį, vat tame ir esmė, kad jeigu tau tik keliolika egzempliorių reikia, tai visvien reiks tūkstančius mokėt....
Atsakyti