Tema kiek apsnūdusi, bet norėčiau ją atgaivinti, nes... aš, kaip ir daugelis čia kalbėjusiųjų, svajoju parašyti knygą ir ją išleisti

Kodėl? Todėl, kad noriu kažkam padovanoti gabalėlį savo fantazijos. Man patinka rašyti, patinka mąstyti, ką čia iškrėtus veikėjams toliau, kokius nuotykius jie turėtų patirti, mėgaujuosi, jei pavyksta parašyti taip, kaip norėjau. Kuriu fantastiką, pasakas. Žinau, kad daugumai tai atrodo nerimta, kaip vienas man yra pasakęs "na, kas čia ypatingo rašyt fantastiką?", bet man tai - arkliukas, kurį bandau prajodyt jau daug metų. Ir galiausiai jis bent kiek man pasidavė - radau kažkokį lyg ir savo stilių, rašymas susivienodino, lengviau eina išreikšt veikėjų charakterius, nors dar susiduriu su daug keblumų (kaip antai sinonimų ieškojimų, kad vienas ir tas pats žodis pernelyg nesikartotų tekste), tačiau aš džiūgauju matydama rezultatą. Aišku, klaidų klaidelių nors vežimu vežk, šito neišvengsi. Kai paskaitau savo pirmuosius bandymus rašyt (pradėjau būtent nuo fantasy - fantastinių pasakų) ima juokas, tačiau visi nuo kažko pradėjo, ne visi gimė genijais, kad pirmasis kūrinys būtų tobulas

O man patinka rašyt ir vis atrasti kažką naujo savo stiliuje ir savo galvoje. Ooo, kiek kartų mane yra sudirbę, aišku, buvo dingęs ir tas noras rašyti, svarbiausia išmokti iš tokių komentarų pasiimti tai, ko tau reikia, o į kitką nekreipti dėmesio. Aš dėka draugų, kurie šiuo metu kone mano vieninteliai skaitytojai ir kritikai, rašau toliau. Tad nepasiduokit ir nesustokit ieškoti, mieli kolegos!