QUOTE(taram-param @ 2011 09 18, 16:18)
O mane domina kaip išmokti gerai rašyti. Išlaikyti stilių, sklandžiai dėstyti mintis ir pan. Norisi ne šeip parašyti knygą, bet parašyti gerai.
Na, pas mus nėra specialių mokyklų rašytojams, tad čia toks subtilus reikalas
Manau, kad net lituanistai, žinodami visas taisykles ir kaip jų laikytis, toli gražu ne kiekvienas sugebėtų parašyti knygą.
Iš tikro ranką, protą reikia lavinti. Netgi turėti šalia sąsiuvinį, kuriame galima brūkštelėti staiga šovusią mintį, net ir sinonimus, antonimus, aforizmus. Šiandien daug gražių žodžių dulka laukdami savo eilės užmaršties lentynose...
Aš pati rašinėju dar nuo mokyklos laikų. Kažką tokio mano rašinukuose pastebėjo mano lietuvių kalbos moktoja

Tiesa, pastaruosius kelerius metus esu apleidusi šį savo pomėgį, nes tiesiog gyvenimo tempas diktuoja savas taisykles...
Dar pačiai patarčiau pasidomėti gal yra koks literatų klubas, kuriam galėtum priklausyti. Mėgėjų literatų, kurie su patirtim, ne vieną knygą yra išleidę. Bendraminčių tarpe lengviau tobulėti, kolegos verčia pasitempti

Juk vyksta literatų susitikimai, skaitymai ir tt, ir pan.
Labiausiai siūlau nepasikliauti internetiniais komentarais. Nežinai koks egocentrikas sėdi kitame laido gale ir leidžia sau komentuoti tarsi būtų visažinis, profesionalas ar mažų mažiausiai profesorius
Visuomet reikia ieškoti savo kelio. Aš pvz turiu savo stilių. Ir niekad nesiimčiau mėgdžiot kažką, kas sulaukia didelio pasisekimo. Tai tebūtų blanki, nevykusi kopija

Tokių irgi apstu, nors viršeliai ir laba gražiai blizga.
Na ir dar labai svarbus dalykas, be kurio nė iš vietos. Smulkmena, be kurios nesukursi bet kurios rūšies produkto. Ta smulkmenėlė Talentu vadinama
Sėkmės