Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu išleisti knygą

QUOTE(Makalius @ 2007 08 25, 21:18)
lotuliukas.gif aptingau ir susigėdau  lotuliukas.gif
Bet tai ot, aš visad taip doh.gif pradedu ir nepabaigiu sad.gif

man panašiai: sakau, kad dėl to, jog vandenis lotuliukas.gif
na o mūza įnoringa dama biggrin.gif
Papildyta:
Davusį viltį, man patiko tavo ironiškumas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2007 08 25, 21:34)
man panašiai: sakau, kad dėl to, jog vandenis  lotuliukas.gif
na o mūza įnoringa dama  biggrin.gif
Papildyta:
Davusį viltį, man patiko tavo ironiškumas  mirksiukas.gif

O aš Skorpionas g.gif kaži ką tas ženklas keičia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 08 25, 21:39)
O aš Skorpionas g.gif kaži ką tas ženklas keičia tongue.gif

na, aš pagal vandenio aprašymus atitinku daugmaž lotuliukas.gif

man kūryba dažniausiai pasibaigia, kai mokykloj reikia kokią nesąmonę rašyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2007 08 25, 21:42)
na, aš pagal vandenio aprašymus atitinku daugmaž  lotuliukas.gif

man kūryba dažniausiai pasibaigia, kai mokykloj reikia kokią nesąmonę rašyt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Vat vat drinks_cheers.gif nemėgstu aš literatūros nors tu ką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 08 25, 23:25)
Vat vat drinks_cheers.gif nemėgstu aš literatūros nors tu ką doh.gif

pernai Donelaičio "Metus" jau taip prakeikus buvau lotuliukas.gif lotuliukas.gif o dar mane kadangi laiko geriausia lituaniste, tai gavus už interpretaciją 8, mokytoja man liepė perrašyt geriau, maniau nusišausiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

aš gal ne į temą, bet kaip galima interpretuot kokio nors autoriaus kūrinį pagal kažkokias nustatytas normas? Juk visad skaitant tekstą, kiekvienas jį suvokia subjektyviai ir subjektyviai jį mato g.gif Tarkim, kad ir Makaliaus tekstuką juk kiekviena savaip įvertino ax.gif
Atsakyti
Interpretacijom aš buvau pasipiktinus visą laiką ir nesuprantu jų esmės.. Tai yra kažkoks suvaržymas, liepimas parašyti viską taip, kaip jie nori. Fu schmoll.gif Kai baigiau mokyklą labiausiai džiaugiausi, kad interpretacijų nebereikės rašyti.
Atsakyti
Aha, man irgi nepatinka literatūra tuo, kad mokytoja, pasirodo , žino už visus geriau viską, ir išmano, kas kur atsiskleidžia, o kas kur ne... bigsmile.gif Ir jei pvz aš matau meilę kūrinyj ir liūdesį, o mokytoja to nemato, nu ir nors nusišauk - neteisingai atsakei ir taškas biggrin.gif
Kitam puslapy mano pasakojimo komentaras vienas buvo toks:

išblaškytas tekstas, nesusikoncentruoji, šokinėji nuo vieno prie kito. nėra pagrindinės minties, centro.
vis dėlto rašai lengvai, norėčiau išvysti dar vieną tavo tekstuką smile.gif pabandyk wink.gif

Dar komentaras:

sms'inis pasakojimas kol kas. Gal pasigauk kokią idėją ir iš jos ką nors daugiau išrutuliok, visai nebloga, pavyzdžiui, " Ir visą gyvenimą – kortų apsupty"

Dar:

Nesiskiria "pasakotojo" ir dienoraščio autoriaus rašymo stilius, o ir tos pasakotojo pastabos labiau primena kokios nors "maxi panelės" pastabėles prie nuotraukų.
Įdomiai nuskambėjo mintis apie keturis tėvus, bet neįdomiai paaiškinta ta situacija.
Nelikau sužavėta.

Atsiprašau, bet nei maxi panelės, nei mini neskaitau biggrin.gif

Dar va:

Nieko gero.
Pasakojama apie beveik aštuoniolikmetį, bet, rodos, herojui nė trylikos nėra.
Pasakojimo būdas/stilius irgi nekoks. Pasakojama tarsi bandant juokauti, iš herojaus išlaužti kietą vaikinuką. Tragiška. Primena seilių seriją apie kažkokią mergaitę/merginą ir jos stringus.
Apie siūžetą nėra iš vis ko kalbėt, nes kolkas jo, galima sakyti, iš viso nėra.
Ne, toliau neskaityčiau.

Tai vat, suvarytas aš per visus galus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 08 25, 22:09)
Aš kol ėjau į mokyklą, tai vietoj to, kad kontroliniams ruoščiausi, rašydavau eilėraščius ar trumpas istorijas. Visada kaip tyčia įkvėpimas ateidavo tada, kai kažkam svarbaus reikdavo ruoštis biggrin.gif Bet rašymas visada nugalėdavo wub.gif
Papildyta:
Patiko tas apie mokyklą thumbup.gif Ir dar nuėjau į archyvą, dar daugiau fainų tekstukų radau bigsmile.gif Išsisaugojau į favoritus.

džiaugiuosi, kad patiko smile.gif ačiū už gerą žodį 4u.gif

Lane - 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davusi viltį: 26 rugpjūčio 2007 - 10:52
QUOTE(Makalius @ 2007 08 26, 11:27)
Aha, man irgi nepatinka literatūra tuo, kad mokytoja, pasirodo , žino už visus geriau viską, ir išmano, kas kur atsiskleidžia, o kas kur ne...  bigsmile.gif Ir jei pvz aš matau meilę kūrinyj ir liūdesį, o mokytoja to nemato, nu ir nors nusišauk - neteisingai atsakei ir taškas biggrin.gif
Kitam puslapy mano pasakojimo komentaras vienas buvo toks:
<......>
Tai vat, suvarytas aš per visus galus  doh.gif  biggrin.gif

Nieko ta mokytoja neišmano, prieš pamoką pasiskaito nurodymus, literatūros kritikų įvertinimus ir šneka mirksiukas.gif

aš pabandžiau tam kitam puslapį paskaity kūrinius, tai pastebėjau, kad komentuotojai ten kaip ir delfyje: visažiniai, visadrandantys prie ko prikibt. Taip šneka lyg rimti literatūros kritikai visi būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2007 08 26, 11:52)
aš pabandžiau tam kitam puslapį paskaity kūrinius, tai pastebėjau, kad komentuotojai ten kaip ir delfyje: visažiniai, visadrandantys prie ko prikibt. Taip šneka lyg rimti literatūros kritikai visi būtų g.gif

Aha, rimti kritikai....moksleiviai dar juk jie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 08 26, 11:56)
Aha, rimti kritikai....moksleiviai dar juk jie smile.gif

ach visi tokie protingi tam internete lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2007 08 26, 12:14)
ach visi tokie protingi tam internete  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Va va, aš irgi galiu primest tipo protingą ir kietą new_russian.gif
Atsakyti