Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu išleisti knygą

QUOTE(Lane @ 2007 08 25, 15:03)
Lengvas, linksmas tekstas, todėl ir patiko smile.gif

Aha, man irgi tokie patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 08 23, 21:46)
kitam puslapy (pertrauka.lt) mano pasakojimą suvarė kaip nežinia ką  lotuliukas.gif daugiau ten kojos nebekelsiu, ne man tas puslapis schmoll.gif

Pažįstamas jausmas tongue.gif nelabai man tiek ta pertrauka.lt, tiek rasyk.lt. Iš "rašykų" bent jau anksčiau apskritai kūrinius trindavo doh.gif svarbiausia, kad tokie 'komentatoriai" nenumuštų noro rašyti. Man tai čia visai patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(davusi viltį @ 2007 08 25, 17:57)
Pažįstamas jausmas  tongue.gif  nelabai man tiek ta pertrauka.lt, tiek rasyk.lt. Iš "rašykų" bent jau anksčiau apskritai kūrinius trindavo  doh.gif  svarbiausia, kad tokie 'komentatoriai" nenumuštų noro rašyti. Man tai čia visai patinka  drinks_cheers.gif

Vajei, aš irgi rasyk.lt auka. Po to, kai mane sudirbo aš neberašau schmoll.gif
Atsakyti
Lane verysad.gif verysad.gif verysad.gif svarbu, kad pačiai patiktų, ką darai - na, "suvarė", ištrynė, bet jei tau rašymas yra malonumas, niekas juk neuždraus rašyt "į stalčių", kad tik ant dūšios gera būtų wub.gif

O temos pavadinimas mane iškart užkabino tongue.gif apie savo knygos išleidimą svajoju jau gal kokius 9 metus, tik kad nieko doro neparašau blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif truputuką a[ie tą, dar truputuką apie aną... nekokia knyga būtų biggrin.gif Bet dar viskas prieš akis ax.gif
Netingintiems siūlau paskaityti: čia šičia dar šičia ir dar čia tikiuosi, dar ir pakomentuosite unsure.gif smile.gif visiems rašantiems ir prijaučiantiems linkėjimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 08 25, 18:11)
Vajei, aš irgi rasyk.lt auka. Po to, kai mane sudirbo aš neberašau schmoll.gif

Oi ne ne , nereikia nustot tongue.gif Mane atvirkščiai labiau paskatina rašyt tokie dalykai tongue.gif
Atsakyti
niekada nereikia nuleisti rankų mirksiukas.gif niekas negimė iškart kažką mokėdamas, reikia kartais nemažai laiko, kad atrastum sritį, kurioje esi gabus ir lavint tai... ax.gif o už bandymus tikrai niekas galvon neduos, užkliuvo kažkam, pamurmėjo ir pamiršo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2007 08 25, 20:04)
niekada nereikia nuleisti rankų  mirksiukas.gif niekas negimė iškart kažką mokėdamas, reikia kartais nemažai laiko, kad atrastum sritį, kurioje esi gabus ir lavint tai...  ax.gif o už bandymus tikrai niekas galvon neduos, užkliuvo kažkam, pamurmėjo ir pamiršo  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Kiekvienam sava kūryba geriausia yra smile.gif nes daug kas kuria ne kitiems, o sau smile.gif
Atsakyti
svarbiausia, kad dar kažkas užsiima kūryba, pakrutina smegenis, o ne vien tik bukimu užsiima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2007 08 25, 20:50)
svarbiausia, kad dar kažkas užsiima kūryba, pakrutina smegenis, o ne vien tik bukimu užsiima  smile.gif

Aha smile.gif kažkam kūryba yra geras laisvo laiko praleidimas mirksiukas.gif pvz man. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 08 25, 20:57)
Aha smile.gif kažkam kūryba yra geras laisvo laiko praleidimas  mirksiukas.gif pvz man.  rolleyes.gif

lauksim tavo kūrybos apraiškų tęsinių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 08 25, 20:57)
Aha smile.gif kažkam kūryba yra geras laisvo laiko praleidimas  mirksiukas.gif pvz man.  rolleyes.gif

Aš kol ėjau į mokyklą, tai vietoj to, kad kontroliniams ruoščiausi, rašydavau eilėraščius ar trumpas istorijas. Visada kaip tyčia įkvėpimas ateidavo tada, kai kažkam svarbaus reikdavo ruoštis biggrin.gif Bet rašymas visada nugalėdavo wub.gif
Papildyta:
QUOTE(davusi viltį @ 2007 08 25, 18:36)
Netingintiems siūlau paskaityti: čia šičia dar šičia ir dar čia tikiuosi, dar ir pakomentuosite  unsure.gif  smile.gif visiems rašantiems ir prijaučiantiems linkėjimai  4u.gif

Patiko tas apie mokyklą thumbup.gif Ir dar nuėjau į archyvą, dar daugiau fainų tekstukų radau bigsmile.gif Išsisaugojau į favoritus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lane: 25 rugpjūčio 2007 - 20:45
QUOTE(Lithium @ 2007 08 25, 21:01)
lauksim tavo kūrybos apraiškų tęsinių  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif aptingau ir susigėdau lotuliukas.gif
Bet tai ot, aš visad taip doh.gif pradedu ir nepabaigiu sad.gif
Atsakyti