Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas Prancūziška šaudykle

QUOTE(meskius @ 2008 02 29, 20:27)
Na nusipirkau ir as seivuciu, tai kai mano lelia uzmigs bandysiu, nes baisiai jau man grazu sitie nerinukai wub.gif . O kita savaite sake gal bus ir adatu rolleyes.gif

Saunu, Meskiau,kad prisijungei i musu rateli. drinks_cheers.gif Lauksim ir tavo darbeliu.O kur planuoja buti adatu pirkti? Nubegciau paziureti kokio jo storumo.Gal bus storesniuju.
Aciu, Dalruka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 02 29, 22:02)
Saunu, Meskiau,kad prisijungei i musu rateli.  drinks_cheers.gif Lauksim ir tavo darbeliu.O kur planuoja buti adatu pirkti? Nubegciau paziureti kokio jo storumo.Gal bus storesniuju.
Aciu, Dalruka.  4u.gif

Su begimu gali nelabai kas iseiti schmoll.gif , nes tektu begti i ukmerge tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2007 12 02, 20:37)
O stai dar vienas mano darbelis:
user posted image

niu kaip man grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meskius @ 2008 02 29, 23:48)
Su begimu gali nelabai kas iseiti schmoll.gif , nes tektu begti i ukmerge tongue.gif .

Mmmmm,tai tolokai. mirksiukas.gif
Aciu uz komplimenta. mirksiukas.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 02 29, 22:02)
Saunu, Meskiau,kad prisijungei i musu rateli.  drinks_cheers.gif Lauksim ir tavo darbeliu.O kur planuoja buti adatu pirkti? Nubegciau paziureti kokio jo storumo.Gal bus storesniuju.
Aciu, Dalruka.  4u.gif

Dar karteli pasiskundziau pardavimo vadybininkei is Coats, kad labai norime tu adatu ir niekaip negauname. Tai dabar jau pazadejo 100 proc, kad atves i Vilnius g. ir Basanaviciaus g. Vilniuje. Ir sake, kad bus 3 dydziu - 1mm storio, 1.5 mm ir 2 mm. Ir as jau pati noriu storesniu. Tad jeigu kuri bus tose parduotuvese, parasykit, ar jau atveze..... Nepasake, kada jos jau bus prekyboj, bet nemanau, kad taip jau puls jasispirkti zmones. Tai kad gausime. Tikiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(auksaranke @ 2008 03 02, 10:23)
Dar karteli pasiskundziau pardavimo vadybininkei is Coats, kad labai norime tu adatu ir niekaip negauname. Tai dabar jau pazadejo 100 proc, kad atves i Vilnius g. ir Basanaviciaus g. Vilniuje. Ir sake, kad bus 3 dydziu - 1mm storio, 1.5 mm ir 2 mm. Ir as jau pati noriu storesniu. Tad jeigu kuri bus tose parduotuvese, parasykit, ar jau atveze..... Nepasake, kada jos jau bus prekyboj, bet nemanau, kad taip jau puls jasispirkti zmones. Tai kad gausime. Tikiuosi  biggrin.gif

Oi,kaip aciu, auksaranke! aciuks.gif Reiks gal kita savaite ten nulekti.
O as vakar buvau Kaziuko mugeje.Tai... doh.gif Pasijutau kaip parodoje - visi tik eina ziuri, giria mano darbus ir...nueina. schmoll.gif Tai siandien jau namie sedziu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auksaranke @ 2008 03 02, 09:23)
Dar karteli pasiskundziau pardavimo vadybininkei is Coats, kad labai norime tu adatu ir niekaip negauname. Tai dabar jau pazadejo 100 proc, kad atves i Vilnius g. ir Basanaviciaus g. Vilniuje. Ir sake, kad bus 3 dydziu - 1mm storio, 1.5 mm ir 2 mm. Ir as jau pati noriu storesniu. Tad jeigu kuri bus tose parduotuvese, parasykit, ar jau atveze..... Nepasake, kada jos jau bus prekyboj, bet nemanau, kad taip jau puls jasispirkti zmones. Tai kad gausime. Tikiuosi  biggrin.gif

As praeita savaite Vilniaus g. nusipirkau. Buvo dar 2 berods like. Zadu ir as prisiruosti pabandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2008 03 02, 15:22)
As praeita savaite Vilniaus g. nusipirkau. Buvo dar 2 berods like. Zadu ir as prisiruosti pabandyti ax.gif

O kokio dydzio tos adatos? Kai as pirkau,tai buvo tik pacios maziausios.Tai su ja reikia ir plono siuliuko.O dabar noreciau isigyti kiek storesne( didesnio nr.) adata. g.gif
Atsakyti
va va Coats zadejo ir ukmerge aprupinti adatomis. Jei butu visu storiu ar visi reikalingi g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 03 02, 17:40)
O kokio dydzio tos adatos? Kai as pirkau,tai buvo tik pacios maziausios.Tai su ja reikia ir plono siuliuko.O dabar noreciau isigyti kiek storesne( didesnio nr.) adata.  g.gif

Stora. 2. Prym firmos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 02 kovo 2008 - 17:56
QUOTE(Dvi @ 2008 03 02, 18:55)
Stora. 2. Prym firmos.

Tai super thumbup.gif Tikiuosi, akd jau pakankamai bus stora biggrin.gif
Atsakyti
Visada patiko darbeliai atlikti šia technika.Nusprendžiau ir aš pabandyti. Nusipirkau adatą, bet nemoku ja naudotis. Gaila, kad šiuo metu negaliu įkelti foto. Manoji adata panaši į ilgą vašelį. Gal galit paaiškinti kaip ja naudotis.
Atsakyti