Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas Prancūziška šaudykle

aciuks.gif, mergaitės. Ne stebuklas, man iki jūsiškių darbelių dar dirbt ir dirbt. Bet čia toks "bizimbelis" buvo užėjęs - padaryt kažką, ko kitos nedaro...

~saulyte~, skraistė su šeivute!? mega_shok.gif Tikriausiai daryčiau visą likusį savo gyvenimą, mažu ant savo laidotuvių ir spėčiau...
Atsakyti
Ne, mergaites....Skraiste neriu su sakute. biggrin.gif su seivute neisdrisciau net pradeti tokio stambaus darbelio... doh.gif
Planuoju pora papuosaliuku daryti ( gal dar sia savaite ), tada butinai pasirodysiu. ax.gif
Atsakyti
oho mergaites - kokie grazus darbeliai 4u.gif 4u.gif
idomu ta juostele ant kaklo butu pamatyti smile.gif
Sushi, o auskariukai dideli?

va ir 50 puslapiuka pasiekem smile.gif teks nauja temele atidarinet wub.gif

Sushi, gal kartais adateliu buvai paziureti ax.gif

Atsakyti
QUOTE(jurgina1975 @ 2008 11 10, 13:41)
Sushi, o auskariukai dideli?
Plius minus natūralus dydis nuotraukoje - apie 2,5 cm diametro

va ir 50 puslapiuka pasiekem smile.gif teks nauja temele atidarinet  wub.gif
Kas atidarinės temelę? rolleyes.gif

Sushi, gal kartais adateliu buvai paziureti  ax.gif

Žinok, nebuvo prieš savaitę dar sad.gif Bandysiu ryt-poryt dar nulėkt pažiūrėt.
Atsakyti
Kas atidarinės temelę? rolleyes.gif
gal Sushi ax.gif , kaip viena sauniausiu nereju 4u.gif , o jau mes labai mielai prisijungsim pioneers.gif

Žinok, nebuvo prieš savaitę dar sad.gif Bandysiu ryt-poryt dar nulėkt pažiūrėt.

drinks_cheers.gif palauksiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgina1975: 10 lapkričio 2008 - 23:03
QUOTE(jurgina1975 @ 2008 11 10, 16:02)
Kas atidarinės temelę?  rolleyes.gif
gal Sushi  ax.gif , kaip viena sauniausiu nereju  4u.gif , o jau mes labai mielai prisijungsim  pioneers.gif

Bet čia kaip ir ~saulytės~ užvesta tema, nenorėčau pasirodyti įžūli, jei ~saulytė~ turi kokių idėjų ir norėtų tai padaryt... Aš šiaip niekada nesu pratęsinėjus temelės, nežinau, ar pavyktų ką gražaus taip ant smūgio sugalvoti blush2.gif
Atsakyti
smile.gif na svarbiausia, kad ši temelė toliau gyvuotų ir būtų kur akis paganyti, ir pasidžiaugti kruopštukių darbeliais...
wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgina1975: 11 lapkričio 2008 - 08:48
Jurgina, nebeturiu jau tos "juostelės". Išsiunčiau, net nufotografuot nespėjus, o mano mergaitė tik tokias nuotraukytes kol kas padarė. Nieko ten blatno - juostelė visa vienoda (ten matosi pa sage), o galuose pririšiau ilgassiauras žalias organzos juosteles - jas galima kaip nori taip ir susirišti.
Šita gi, ax.gif o tu čia prašei Sushi, kad tau adatas nupirktų? ax.gif Gal ir mane kartu galėtum priimti? Kažkaip pagalvojau, kad ir man gal jų reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2008 11 11, 05:50)
Bet čia kaip ir ~saulytės~ užvesta tema, nenorėčau pasirodyti įžūli, jei ~saulytė~ turi kokių idėjų ir norėtų tai padaryt... Aš šiaip niekada nesu pratęsinėjus temelės, nežinau, ar pavyktų ką gražaus taip ant smūgio sugalvoti  blush2.gif

Sia temele uzvede saulea. Tik ji kazkur dingo... Nebeprisijungia prie musu ar bent jau neatsiliepia. g.gif
Temeles ir as nemoku sukurti. doh.gif Reikia sugalvoti koki pavadinima,kad graziai ir viliojanciai skambetu. ax.gif Sushi, gal tu?... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~saulyte~: 11 lapkričio 2008 - 09:53
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 11 11, 09:50)
Sia temele uzvede saulea. Tik ji kazkur dingo... Nebeprisijungia prie musu ar bent jau neatsiliepia.  g.gif 
Temeles ir as nemoku sukurti.  doh.gif Reikia sugalvoti koki pavadinima,kad graziai ir viliojanciai skambetu.  ax.gif Sushi, gal tu?...  mirksiukas.gif

Pavadinimas gal tinka ir toks, kos yra, tik gal reikia ne "Mezgimas, nėrimas" skyrelyje, o tiesiai "Rankdarbiai" skyriuje temelę kurti. Gal tada daugiau ką prisiviliotume...
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti