Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas Prancūziška šaudykle

QUOTE(~saulyte~ @ 2008 03 19, 16:20)
Vis del to, nusprendziau pasilikti prie seivutes.  biggrin.gif Ner paprasciau ir lengviau dirbti kaip su ja.Mano ramkos jau taip priprato prie jos,kad net ir adatos nebesinori paimti.  mirksiukas.gif

Še tau kad nori......
Atsakyti
Idedu dar pora savo darbeliu:
Kaklaraistis berniukui
user posted image
Papuosalu komplektelis:
user posted image
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 03 26, 00:37)
Kaklaraistis berniukui
user posted image
Papuosalu komplektelis:
user posted image
smile.gif

Labai labai gražu!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dalruka @ 2008 03 27, 13:24)
Labai labai gražu!!!!!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu. mirksiukas.gif Uz lango tokia skaisti saulute sviecia, tai taip ir vilioja lekti i lauka. biggrin.gif
Atsakyti
wub.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

Labai gražūs darbeliai, kaip gaila viska turiu tik laiko trūksta doh.gif mažajam dantys po dančio. Bet jau kai nurims mažius tai ir aš prie jūsų prisijungsiu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(ArmandoMama @ 2008 03 27, 14:04)
wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

Labai gražūs darbeliai, kaip gaila viska turiu tik laiko trūksta  doh.gif  mažajam dantys po dančio. Bet jau kai nurims mažius tai ir aš prie jūsų prisijungsiu  mirksiukas.gif

O mano, vaikinukui ( 11 men) kaip isdygo 2 dantukai, taip ir vis dar laukiam. doh.gif Pradejo vaikscioti pats vienas, tai dabar margas kaip margutis nuo griuvinejimu. doh.gif
Lauksim tavo pasirodymo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 03 25, 23:37)
Kaklaraistis berniukui
[

Saunuole, kad nesedi be darbo - matosi is karto smile.gif 4u.gif O kas nors be manes dar isbandet vaselius frivolite? Labai smalsu, ka jus pasakysit..... mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=auksaranke,2008 03 27, 21:22]
Saunuole, kad nesedi be darbo - matosi is karto smile.gif 4u.gif O kas nors be manes dar isbandet vaselius frivolite? Labai smalsu, ka jus pasakysit..... mirksiukas.gif
[/quote

iki šiol kas nebuvo pirkti vasęlių....Gal šią savaitę jau bus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(auksaranke @ 2008 03 27, 20:22)

Aciu. aciuks.gif Tai,kad jau nebeiseina is ranku paleisti seivutes. doh.gif
O vaselio tai jau net nebeieskau...Vis tiek zinau,kad jo nepaimsiu i rankas. mirksiukas.gif
Dabar pasineriau i sitoki nerimo buda bei ankars'a( nezinau kaip tiksliai lietuviskai jis vadinasi -tai frivolite su karoliuku inerimu), tai ir miegoti nebera kada. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ko cia taip tylu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 04 03, 20:04)
Ko cia taip tylu?  g.gif

Svečius is užsienio dvi savaites turejau......Tuojau kaip pulsiu prie darbųsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Tai labai lauksiu pasirodant. mirksiukas.gif
Atsakyti