Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas Prancūziška šaudykle

QUOTE(kitty*** @ 2007 09 22, 14:39)
tu atsiųsk aš jas sumažinsiu internetiniam albume ax.gif nu būt gerai mažesnio formato g.gif o tu neturi savo  internetinio albumo?

Pasikraspciau - reikia perziureti dezes, nerandu, kur viska padejau (labai daug visokiu gerybiu turiu) O albumo neturiu del keliu priezasciu, nors ir darbu daug - talpinu juos i rankdarbiu zurnala, bet neturiu teises talpinti tu darbu kitur. Tai va. Jeigu idomu, tai galit pavartyti "Rakdarbiu kraitele" - ten nemazai mano darbu.
Atsakyti
nuotraukėlės mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitty***: 22 rugsėjo 2007 - 16:09
QUOTE(kitty*** @ 2007 09 22, 16:43)
auksarankės      nuotraukėlės mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Cia dar ne mano darbai - is interneto prisirinkau blush2.gif . O savo parodysiu, kai rasiu - tiek visko turiu, kad neprisimenu, kur sukisau biggrin.gif Tai va. O sias norejau ideti tik del to, kad kuo greiciau ir kuo daugiau liaudies susidometu ax.gif Tai kad, darbstuoles, junkites prie musu - bus smagu perduoti zinias kitiems, o ne virti savo sultyse smile.gif
Atsakyti
gražu ale turbūt sunku blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kitty*** @ 2007 09 22, 17:13)
gražu ale turbūt sunku blink.gif

Toms, kurios nors kazkiek uzsiima rankdarbiais, nera cia taip sunku, kaip atrodo.Tik laiko atima nemazai. Uztat kur nors keliaujant labai patogu isimesti - mazai vietos, o ir keliones laikas neparailgsta. Sia technika daro ir drabuzius, tik kad nezinau kiek laiko tam reikia. O aksesuaru bei interjerui papuosti tikrai galima pasidaryti ka nors thumbup.gif
Papildyta:
O, avatara pabandziau padaryti - ciau radau nuotrauka is savo archyvo (kaip tik saudykle nunerta mano viena snaige, t.y. dalis snaiges). ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auksaranke: 22 rugsėjo 2007 - 16:33
Tikrai labai grazus darbeliai. Man paziurejus atrodo neimanoma tokias grozybes padaryti
Atsakyti
Labai grazu wub.gif
Gal galima butu aprasyma kaip nerti 3cioj nuitraykytej gelyte-snaige ax.gif

Dar kitaip tai vadinama nerimas adata (jei neklystu,jei klystu tai
Auksaranke patisyk mane,nes neesu tikra blush2.gif ).

user posted image

user posted image

user posted image

Cia yra kelios pamokeles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 22 rugsėjo 2007 - 17:34
O ta saudykle kartais ne taip atrodo? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Taip, saudykles tai tokios. O ir yra tokia speciali adata, kaip ikelei - vienu metu ir jas pas mus pardavinejo, bet dabar jau nemaciau. Adatos privalumai - mazgai bunavienodo dydcio, o jei ka ne taip padaret - lengva istaisyti, o trukuimas tas, kad sudetingesniu darbu nelabai pavyks padaryti, o ir didesniu taip pat.
Atsakyti
jeigu kam idomu, galite paziureti cia
Papildyta:
Cia yra parodyta, kaip nunerti ta pagrindini mazga, tik gal kiek per sudetinga is piesiniu padaryti butu.Lengviau butu susikooperuoti ir pabandyti "gyvai"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auksaranke: 23 rugsėjo 2007 - 08:08
Jau seniai zaviuosi tokiais darbeliais, bet neturiu jokio supratimo kaip jie daromi.Perziurejau to pagrindinio mazgo "instrukcija"-aprasyma,tai..........labai jau viskas sudetingai atrodo. g.gif Gal tikrai gera mintis butu gyvai viska pasimokinti.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2007 09 23, 14:12)
Jau seniai zaviuosi tokiais darbeliais, bet neturiu jokio supratimo kaip jie daromi.Perziurejau to pagrindinio mazgo "instrukcija"-aprasyma,tai..........labai jau viskas sudetingai atrodo.  g.gif Gal tikrai gera mintis butu gyvai viska pasimokinti.... ax.gif

O is kur tu? As tai vilniete ir galeciau pamokyti bent pradzios. Sia savaite kaip tik trec - ketvirt vakare tureciau laisvo laiko ir "ploto" - vyras komandiruoteje, tad niekas neburbes smile.gif
Atsakyti