Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas Prancūziška šaudykle

Merginos perskaiučiau pagaliau visą temą (per 2 vakarus) bet vistiek taip ir nesupratau kaip nerti su tuo vaseliu... Gal galit man blodinei aiškiau paaiškint?
T.y. ar neri su juo kaip su visais kitais? ar užsidedi siūlus ir po to per kilputes traukai? no jeigu suratot kas man neaišku...
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri galėtų įmesti foto, kaip tiksliai atrodo tas vąšelis?
Ačiū
Atsakyti
Stai idedu nuoroda kaip atrodo frivolte vaselis:
http://www.rankdarbi...x.php?cPath=113
Aiskiau butu tik pamacius gyvai kaip nerti su vaseliu.Siuo budu neriant siulas yra pertraukiamas per kilputes, taip suformuojant zieda. ax.gif
Del susitikimo dabar nezinau. Galetume savaitgali susibegti.Bet kaip tycia mano mazius sirguliuoja antra para. Tai bijau kazka prizadeti...O idomu kiek butu norinciu susitikti? g.gif
Atsakyti
Kažkaip kyla įtarimas, kad nedaug... Viskas, jei nesusitiksim, tai baigsiu siuvinėti broliui dovaną ir mokysiuos pati... Kaip sako mano šefė, "ne smegenų trepanacija, išmoksi..." lotuliukas.gif
Atsakyti
na kaip jums gerai ten Vilniuj ir susitikt dažniau išeina... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 05 14, 13:08)
As ir svajoju apie musu susitikima.  wub.gif
O,auksaranke, jau baigei ta pirmaji vaseliu nerta rubeli?
Ir dar klausimelis auksarankei - tau perdave mano aprasymus?Tinkamai aprasiau?

Su aprasai viskas gerai smile.gif
Ne, nebaigiau. Nuneriau du diiiiiiiiidelius blynus.... ir nebeliko siulu. doh.gif O juos pirkau pries n metu. Tai kol issiruosiau papildyti savo siulu atsargas.... Tai pradejau dar viena. Bet si jau praktiskai baigiau. Tik va noriu prie jo dar sijona padaryti - ir vel siulu per mazai. Jeigu nerasiu - bus tik virsus..... Gal po savaitgalio imesiu foto mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Agni @ 2008 05 15, 21:27)
Kažkaip kyla įtarimas, kad nedaug... Viskas, jei nesusitiksim, tai baigsiu siuvinėti broliui dovaną ir mokysiuos pati... Kaip sako mano šefė, "ne smegenų trepanacija, išmoksi..." lotuliukas.gif

Neperskaiciau visko iki galo...
Siaip norinciu daug ir nereikia. Ju yra (gavau dar keles asmenines zinutes). Tik va pavasaris labai gundo, o ir svenciu nesinori praleisti. Tai Agni, visai ten lengva nerti, tai kad tokiai kruopstukei tikrai pavyks... mirksiukas.gif Siaip parasiau pamokele i zurnaliuka - gales liaudis apsisviesti. Bet jis pasirodys tik liepa, tad dar pasistengsiu ir cia nufotkint darbo eiga ir patalpinti...
O neriama visai kitaip, negu paprastu vaseliu. schmoll.gif Ir su paprastu vaselio tokio nerinio nenunersi - nebet pabandyti galima mirksiukas.gif
Atsakyti
Rodau pora savo paskutiniuju darbeliu:
user posted image
user posted image
Darbeliai kazkiek galbut kartojasi, nes tai uzsakymai. doh.gif Prie nauju savo ideju igyvendinimo vis laiko pritruksta. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agni @ 2008 05 15, 22:27)

Jei tik busi kada Kaune, gali su manimi susisiekti, mielai padėsiu.O šiaip tai mes visos Auksarankės mokinės.Aš irgi išmokau tik jos persiųstos info dėka.Taip pat ir patarimų, aišku, nepagailėjo:)
Papildyta:
Ačiū, saulyte, už nuorodą.Vadinasi tikrai tas pats vąšelis, kurį mačiau.Tik kažkodėl suabejojau, nes buvo ir kitokių vąšelių.O kai ištraukė adatas, tai pakraupau nuo storio 2,5 ir 3,5mm, žodžiu košmaras, nes pagalvojau kokie darbai gremėzdiški gausis,DDD
Atsakyti
QUOTE(auksaranke @ 2008 05 16, 14:32)
.....Bet jis pasirodys tik liepa, tad dar pasistengsiu  ir cia nufotkint darbo eiga ir patalpinti...

Jetau kaip laukiu..... ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos!
Si sestadieni kvieciu visas norincias pas save biggrin.gif Vasara jau cia pat, tad laukti nera ko. O ir greit man atostogos - tai susitikimas bus atidetas neribotam laikui. Kas ners dalyvauti, parasykit. Jeigu susirinks be manes dar bent 2 zmones - susitikimas ivyks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dalruka @ 2008 05 16, 17:20)
Jei tik busi kada Kaune, gali su manimi susisiekti, mielai padėsiu.O šiaip tai mes visos Auksarankės mokinės.Aš irgi išmokau tik jos persiųstos info dėka.Taip pat ir patarimų, aišku, nepagailėjo:)
Papildyta:
Ačiū, saulyte, už nuorodą.Vadinasi tikrai tas pats vąšelis, kurį mačiau.Tik kažkodėl suabejojau, nes buvo ir kitokių vąšelių.O kai ištraukė adatas, tai pakraupau nuo storio 2,5 ir 3,5mm, žodžiu košmaras, nes pagalvojau kokie darbai gremėzdiški gausis,DDD

Kas del siu ilgu ir storu vaseliu - tai yra tunisietiski vaseliai ir jie netinka frivolite. Turiu svarkeli tokiu suninerusi - gaunasi ne nerinys,o labiau audinys. O neriama juo ne taip, kaip paprastu vaseliu - o visa laika tik is geros puses, neapsukant nerinio. Ir nerinys buna tokio plocio, kokio ilgio pas tunisietiskas vaselis - tad jie ir yra ilgi, kaip virbalai. Zodziu, as ju taip pat turiu ir moku nerti. Ir galiu apsviesti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auksaranke @ 2008 05 22, 06:55)
Kas del siu ilgu ir storu vaseliu - tai yra tunisietiski vaseliai ir jie netinka frivolite. Turiu svarkeli tokiu suninerusi - gaunasi ne nerinys,o labiau audinys. O neriama juo ne taip, kaip paprastu vaseliu - o visa laika tik is geros puses, neapsukant nerinio. Ir nerinys buna tokio plocio, kokio ilgio pas tunisietiskas vaselis - tad jie ir yra ilgi, kaip virbalai. Zodziu, as ju taip pat turiu ir moku nerti. Ir galiu apsviesti  mirksiukas.gif

Auksaranke, baik gundyti... doh.gif viska norisi ismokti ir dar daugiau visko prinerti. biggrin.gif
Atsakyti