Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas Prancūziška šaudykle

QUOTE(auksaranke @ 2008 06 08, 03:15)
Ir dar vienas trukumas - jeigu nori padaryti didesni darbeli, tai turi zinoti, kad adatai visam gaminiui turi tik tiek siulo, kiek ir nukerpi siuvinejimui, nes su adata nenunersi is kamuoliuko, kaip su specialiu vaseliu frivolite.Tad jeigu pritruksi siulu - reikes dar atkirpti naujo, o paskui slepti begale mazgu. Tad adata - idealiausiai tinka maziems darbeliams arba darbams is atskiru detaliu.....

Auksaranke, o kodėl su adata nenunersi iš kamuoliuko? Aš taip tik ir darau rolleyes.gif ir nesuku galvos dėl siūlo ilgio...
Beje, kaip tai daroma, jei neteko susidurti, yra įdėta informacijos čia. Tik ten puslapiai vietomis supainioti, tai pagal numeraciją apačioje puslapių reikia atsirinkti...
Beje, o aš adatų iš ebay nusipirkau. Nepraktikuojat tokio dalyko?
Atsakyti
Va čia puslapiukai iš eilės būtų:
1 pav., 2 pav., 3 pav., 4 pav., 5 pav., 6 pav..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 09 birželio 2008 - 17:13
QUOTE(sushi @ 2008 06 09, 16:32)
Auksaranke, o kodėl su adata nenunersi iš kamuoliuko? Aš taip tik ir darau  rolleyes.gif  ir nesuku galvos dėl siūlo ilgio...
Beje, kaip tai daroma, jei neteko susidurti, yra įdėta informacijos čia. Tik ten puslapiai vietomis supainioti, tai pagal numeraciją apačioje puslapių reikia atsirinkti...
Beje, o aš adatų iš ebay nusipirkau. Nepraktikuojat tokio dalyko?

As is siu puslapiuku mokiausi.Bet vistiek nesuprantu kaip tu neri nenutraukdama siulo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 06 09, 12:55)
As is siu puslapiuku mokiausi.Bet vistiek nesuprantu kaip tu neri nenutraukdama siulo?  g.gif

Hm... kaip čia paaiškinus... Na, jei taip liaudiškai, tai tiesiog iš kamuoliuko eina siūlas, kuris formuoja visas kilputes, t.y. mazgus. O adatoje esantis siūlas yra tas, kuris praeina per vidurį, t.y. kurio nesimato. O tada tokiu būdu neriant, t.y. neriant ant adatos, kurios pagalba gali daryti arba lankelius, arba kilputes (priklausomai nuo to, ar prakiši per gale susidariusią beužsitraukiančią kilputę adatą, ar ne), taip ir eini toliau.. hm... net nežinau, kaip čia aiškiau papasakoti...
O kas tave priverčia nutraukti siūlą? T.y. jis baigiasi greitai, ar neišeina koks raštelis?..
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2008 06 09, 21:03)
Hm... kaip čia paaiškinus... Na, jei taip liaudiškai, tai tiesiog iš kamuoliuko eina siūlas, kuris formuoja visas kilputes, t.y. mazgus. O adatoje esantis siūlas yra tas, kuris praeina per vidurį, t.y. kurio nesimato. O tada tokiu būdu neriant, t.y. neriant ant adatos, kurios pagalba gali daryti arba lankelius, arba kilputes (priklausomai nuo to, ar prakiši per gale susidariusią beužsitraukiančią kilputę adatą, ar ne), taip ir eini toliau.. hm... net nežinau, kaip čia aiškiau papasakoti...
O kas tave priverčia nutraukti siūlą? T.y. jis baigiasi greitai, ar neišeina koks raštelis?..

Nu tu cia mane nustebinai.... Reikes dar karteli prisesti kada pabandyti - gal ka praleidau blush2.gif Jeigu is kamuoliuko tiesiai pavyks ka padaryti, tai adata tada zymiai geriau, negu vaselis. Bet visvin neisivaizduoju, kaip tai padaryti. Tokiu budu, kuriuo as mokiausi, tai tikrai is kamuoliuko nepavyks padaryti.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(auksaranke @ 2008 06 09, 21:55)
Nu tu cia mane nustebinai.... Reikes dar karteli prisesti kada pabandyti - gal ka praleidau blush2.gif Jeigu is kamuoliuko tiesiai pavyks ka padaryti, tai adata tada zymiai geriau, negu vaselis. Bet visvien neisivaizduoju, kaip tai padaryti. Tokiu budu, kuriuo as mokiausi, tai tikrai is kamuoliuko nepavyks padaryti.... g.gif

smile.gif
Bandyk, parašyk, kaip seksis. Aš tai tiesiog žiūrėjau į tuos piešinukus, skaičiau, kaip ten viską daryti, ir tiesiog dariau... ir išėjo mirksiukas.gif
Svarbiausia nesupainioti, kuris siūlas daro mazgus (t.y. tas iš kamuoliuko), o kuris eina kaip pagrindas (t.y. ant adatos, ir jo reikia sąlyginai labai nedaug).
Net nekilo mintis, kad siūlo gali būti per mažai - kai pabandžiau su šaudyklėle, man pasirodė kad ant jos, tai va mažai siūlo privynioti tegalima...

Sėkmės visoms bebandančioms!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2008 06 09, 21:03)

Oi,kaip idomu... bigsmile.gif Reiks ir man kada prisesti ir pameginti.Nes as kaip ir auksaranke, atsikirpdavau gabaliuka siulo ir tada su juo nerdavau, nes kitaip man nesigavo nerti... g.gif Todel ir sakau,kad galiu nunerti tik smulkius darbelius arba gaunasi daug siulu galiuku. Kaip butu faina nerti tiesiai is kamuoliuko. biggrin.gif
O as kazkaip bijau uzsisakyti is ebay... doh.gif O tu is ten irkai adatas?Ir kaip nenusivylei?

Papildyta:
QUOTE(auksaranke @ 2008 06 10, 05:55)
Nu tu cia mane nustebinai.... Reikes dar karteli prisesti kada pabandyti - gal ka praleidau blush2.gif Jeigu is kamuoliuko tiesiai pavyks ka padaryti, tai adata tada zymiai geriau, negu vaselis. Bet visvin neisivaizduoju, kaip tai padaryti. Tokiu budu, kuriuo as mokiausi, tai tikrai is kamuoliuko nepavyks padaryti.... g.gif

Auksaranke, o tau cia kas?..... atostogos, o taip anksti prie kompo prisedai?... doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 06 10, 09:50)
Oi,kaip idomu...  bigsmile.gif Reiks ir man kada prisesti ir pameginti.Nes as kaip ir auksaranke, atsikirpdavau gabaliuka siulo ir tada su juo nerdavau, nes kitaip man nesigavo nerti...  g.gif Todel ir sakau,kad galiu nunerti tik smulkius darbelius arba gaunasi daug siulu galiuku. Kaip butu faina nerti tiesiai is kamuoliuko.  biggrin.gif
O as kazkaip bijau uzsisakyti is ebay...  doh.gif O tu is ten irkai adatas?Ir kaip nenusivylei?

Jo, aš pirkau iš ebay, šitas va, tai čia 4 adatų rinkinukas, labai super. Pirkau kartu dar ir šaudyklėles tai net įdėjo mažą dovanėlę smile.gif
Šiaip tai kol kas niekada dar ebay nepavedė, nors pradžioj irgi labai bijodavau pirkt.

O iš kamuoliuko bent jau man tai nepaprastai patinka nert - neri ir nesuki sau galvos - siūlas eina sau, o man galvos neskauda thumbup.gif
Atsakyti
Stai radau pamokeles kaip pradeti nerti seivute:
http://ru.youtube.co...h?v=mOimfd-bRdg
http://ru.youtube.co...feature=related
Cia video.Gal kam pades ismokti. smile.gif
O cia knyga:
http://picasaweb.goo...0_1078FrivolitS

Nu bet, sushi, tu mane taip suintrigavai su nerimu adata tiesiogiai nuo siulu kamuoliuko, kad nerandu sau vietos kaip noriu pameginti. Reiks sivakar prisesti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 06 11, 11:49)
Nu bet, sushi, tu mane taip suintrigavai su nerimu adata tiesiogiai nuo siulu kamuoliuko, kad nerandu sau vietos kaip noriu pameginti. Reiks sivakar prisesti.  smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
bandyk, tikiuosi, kad pavyks cool.gif
parašyk paskui, kaip sekėsi. kaip sakiau, svarbiausia nesupaniok, kuris siūlas kur eina. Tas, kuris ant adatos, lieka tik pervėrimui per mazgus, o patys mazgai eina iš kamuoliuko.
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2008 06 11, 19:53)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
bandyk, tikiuosi, kad pavyks  cool.gif
parašyk paskui, kaip sekėsi. kaip sakiau, svarbiausia nesupaniok, kuris siūlas kur eina. Tas, kuris ant adatos, lieka tik pervėrimui per mazgus, o patys mazgai eina iš kamuoliuko.

Gerai, meginsiu. mirksiukas.gif
O beje, as su tuo drugeliu prasikeikiau kol meginau sustandyti. doh.gif Jis man visai ir nebemielas kazkoks pasidare. doh.gif Reiks nufotografuoti ir kai bus daugiau laiko parodysiu jums. ax.gif
Atsakyti
Klausykit, merginos, mes čia su ~saulyte~ truputį susirašėm, ir pagal esamą situaciją, kadangi, kaip suprantu, Lietuvoje daug kam yra problemų su tokiais dalykais, kaip ebay, aš siūlau patarpininkauti, įsigyjant tų adatų, jei reikia. Kol kas tikslios persiuntimo į Lt kainos nežinau (manau, kad tai būtų $3-5), pats keturių skirtingo dydžio adatų rinkinukas (#3, #5, #7 ir #8) parduotuvėje, kur jų mačiau, kainuoja $10.
Tad jei ką domina, parašykit man į AŽ, nes man būtų paprasčiau vienu metu visoms norinčioms nupirkti, nei paskui atskirai lakstyti dėl kiekvienos ax.gif

Papildyta:
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 06 11, 12:07)
O beje, as su tuo drugeliu prasikeikiau kol meginau sustandyti.  doh.gif Jis man visai ir nebemielas kazkoks pasidare.  doh.gif Reiks nufotografuoti ir kai bus daugiau laiko parodysiu jums.  ax.gif

Še tau, kad nori... sad.gif
O kaip bandei standinti? Purškei? Ar su paprastu krakmolu? g.gif
Atsakyti