Taip senei buvau pas jus užėjus. Kaip smagu, kad darbštuolių daugaiau ir daugiau. Sushi, labai šaunūs tavo darbeliai, labai tvarkingi ir gražūs.
Saulyte, tekstilinil klijų yra va čia Nors jie purškiami, bet kai man reikia kur nors visai nedaug, tai papurškiu į kokį mažą indelį ir su teptuku patepu.
QUOTE(smilga246 @ 2008 06 18, 05:43)
Taip senei buvau pas jus užėjus. Kaip smagu, kad darbštuolių daugaiau ir daugiau. Sushi, labai šaunūs tavo darbeliai, labai tvarkingi ir gražūs.
Ačiū, smilga246

Kad jau užsikabinau, tai užsikabinau... Turėjau keletą savaitėlių laisvesnių, tad galėjau užsiimti tuo

QUOTE(sushi @ 2008 06 17, 20:14)
Stai mano drugelis:

Jis man jau paciai nebegrazus: spalva nubluko nuo to didelio kiekio purskiamojo krakmolo ir siaip....

Kol kas dar negvau pirkti to krakmolo,kur galeciau ismirkyti ji. Tai nebeismanau ka daryti...

Papildyta:
QUOTE(smilga246 @ 2008 06 18, 13:43)
Saulyte, tekstilinil klijų yra va čia Nors jie purškiami, bet kai man reikia kur nors visai nedaug, tai papurškiu į kokį mažą indelį ir su teptuku patepu.
Aciu, reiks nusipirkti.

Papildyta:
QUOTE(sushi @ 2008 06 18, 15:54)
Ačiū, smilga246
Kad jau užsikabinau, tai užsikabinau... Turėjau keletą savaitėlių laisvesnių, tad galėjau užsiimti tuo
Dabar, deja, teks jau grįžti prie kitų darbų, tad tam kartui teks padaryti pertraukėlę... 

Tai ka...tu mus paliksi?...

QUOTE(~saulyte~ @ 2008 06 18, 09:57)
Stai mano drugelis:
...
Jis man jau paciai nebegrazus: spalva nubluko nuo to didelio kiekio purskiamojo krakmolo ir siaip....
Jis yra kaip sage, ties jo papilve yra pritaisyta uzsegimas.Bet jis didelis gavosi ( apie 10 cm ), todel sparnai lankstosi ir...
Kol kas dar negvau pirkti to krakmolo,kur galeciau ismirkyti ji. Tai nebeismanau ka daryti...
...

O dėl paprasto krakmolo - turėtum gi rasti jo prie maisto produktų - paprastas bulvių krakmolas. Jis pats geriausias. Beje, detaliai, kaip tai daryti, aprašyta čia, skiltyje "Standinimas".
Tikiuosi, kad atgaivinsi drugelį, ir jis vėl tau patiks

Papildyta:
Nepalik nei musu, nei adatos.Tai kas puos sia temele... 

Ne ne, nepaliksiu, jokiu būdu

Bet nėrimui teks skirti tik savaitgalius, tad kiek lėčiau viskas vyks

O adatos, tikiuosi, atkeliaus po keleto dienų, ir galėsiu jau jums persiųsti

QUOTE(smilga246 @ 2008 06 19, 01:40)
Merginos, o jūs nebandėt standinimui naudoti va tokios ar tokios priemonės? Va čia sako, kad ja sustandintas audinys bus labai kietas. Aš nebandžiau, bet planuoju kada nors įsigyti. Jei taip yra iš tikrųjų, kaip ten rašo, tai saulytės drugeliui labai tiktų

Bet gal iš tiesų tokiam drugeliui, kaip kad ~saulytes~, jis tiktų...

Gal ir tiktu, bet jei po to gausis kaip lenta kietas?
Siulu neturetu sugadinti...

QUOTE(~saulyte~ @ 2008 06 19, 09:37)
Gal tiesiog reikėtų pradžioj pabandyti ant kokio "juodraščio"...

O gal tą standiklį galima kaip nors skiesti ir išgauti reikiamą standumo "laipsnį"?..
QUOTE(sushi @ 2008 06 19, 17:44)
Gal tiesiog reikėtų pradžioj pabandyti ant kokio "juodraščio"...
O gal tą standiklį galima kaip nors skiesti ir išgauti reikiamą standumo "laipsnį"?..

Tai vat ir man idomu.Reiks skaityti,gal bus instrukcija naudojimosi.
O ka dabar neri, sushi?
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 06 19, 14:02)
Tai vat ir man idomu.Reiks skaityti,gal bus instrukcija naudojimosi.
Manau, kad tikrai instrukcijoj turėtų kas nors naudingo būti. Jei nusipirksi, išbandysi- pasidalink patirtim

QUOTE(~saulyte~)
O ka dabar neri, sushi?
Šiuo metu nieko, mat laukiu atkeliaujant kitų spalvų siūlų, nors va, jau kojos traukia palėkt iki parduotuvės pasidairyti kokių įdomesnių karoliukų ar kt. priedų - mama užsisakė didelį nertą papuošalą prie kokteilinės juodos suknelės, tai bandysiu kažką padaryt

O tu ką?
QUOTE(sushi @ 2008 06 19, 22:19)
Manau, kad tikrai instrukcijoj turėtų kas nors naudingo būti. Jei nusipirksi, išbandysi- pasidalink patirtim
Šiuo metu nieko, mat laukiu atkeliaujant kitų spalvų siūlų, nors va, jau kojos traukia palėkt iki parduotuvės pasidairyti kokių įdomesnių karoliukų ar kt. priedų - mama užsisakė didelį nertą papuošalą prie kokteilinės juodos suknelės, tai bandysiu kažką padaryt
O tu ką?

O tu ką?
Butinai pasidalinsiu.

O as dabar neriu kaklo verini draugei, po to jos dukrai nersiu.Mat planuojam pas juos vaziuoti atostogauti, tai reiks kazka nuvezti dovanu.

QUOTE(~saulyte~ @ 2008 06 20, 03:01)
O as dabar neriu kaklo verini draugei, po to jos dukrai nersiu.Mat planuojam pas juos vaziuoti atostogauti, tai reiks kazka nuvezti dovanu. 

Jo, dovanoms tokie dalykai labai tinka.

Aš irgi brolienei gimtadienio proga padariau komplektėlį . Tik pamiršau pasirodyti, berods, nes panašius darbelius jau rodžiausi...

Į galeriją įdėjau