Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas Prancūziška šaudykle

Dekui, mergaites. biggrin.gif
Kazkaip dabar pati ziuriu,kad labai jau spalvotas pirmasis papuosalas gavosi. doh.gif Kai rankose laikau, ne taip krenta i akis... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 10 27, 09:57)
Kazkaip dabar pati ziuriu, kad labai jau spalvotas pirmasis papuosalas gavosi.  doh.gif Kai rankose laikau, ne taip krenta i akis...  doh.gif

Man tai gražu tas spalvingumas...
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 10 27, 18:57)
Dekui, mergaites.  biggrin.gif
Kazkaip dabar pati ziuriu,kad labai jau spalvotas pirmasis papuosalas gavosi.  doh.gif Kai rankose laikau, ne taip krenta i akis...  doh.gif

Man tai labai mieli tavo darbeliai, baik kuklintis 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
saulyte - tikrai labai grazu... tokie romantiski 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz tokius jusu ivertinimus ir padrasinimus. 4u.gif
Atsakyti
Tylu čia pas mus kažkaip... rolleyes.gif

Negi nieko nedarot šaltais rudens vakarais? rolleyes.gif
Mano mamai taip patiko jai darytas raudonas komplektukas, kad papildomai kitos spalvos dar užsisakė aussagus hihihi.gif
Rodausi:
user posted image
Atsakyti
Zinai, sushi, tavo darbeliai, kaip visada superiniai!!!!!
Atsakyti
QUOTE(dalruka @ 2008 11 08, 11:43)
Zinai, sushi, tavo darbeliai, kaip visada superiniai!!!!!

wub.gif
Atsakyti
Siaip tai dar nepacitavau sushi frazes, kad nors vakarai ir salteja Lietuvoje, bet sventes ant nosies ir darbelio padaugejo(bent jau man), tad hobbi (su asaromis), tenka atideti....
Atsakyti
Sveikos. Labai labai senei draugavau su šeivute. Dabar vėl išsitraukiau. Nutariau pasirodyti.
Dariau swapui dovanėlę vienai mergaitei. Čia sagė ir barchotka (nežinau kaip lietuviškai tokia juostelė apkink kaklą vadinasi), bet galima nešiuti ir abi iš karto smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai dailus papuosaliukai, mergaites. thumbup.gif
O man baisu jau darosi,kad ne uz kalnu kaledos, o as dar nieko nepradejau narplioti dovanoms... doh.gif Siuo metu skraiste neriu. smile.gif
Atsakyti
Smilga, super papuošaliukas thumbup.gif
~saulyte~, va va, mane irgi darbai pradeda spaust, tai mąstau, kaip čia su tom dovanėlėm įsiterpt tarp jų g.gif
O kas per skraistė, kurią neri? sau neri, ar kam kitam?
Atsakyti