Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: l/d "Kregždutė"

Tai gal musu vaikuciai toje pacioje grupeje bus? smile.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, kuriu vaikuciai lanko si darzeli. Noriu kreiptis i jus su siokiu tokiu pagalbos prasymu. Noreciau atlikti savo bakalaurinio tyrimo dali jusu darzelyje su ketveriu - penkeriu metu vaikuciais ir ju teveliais, tik va beda, kad nepazistu darzelio vedejos, o be pazinciu siais laikais - ne pro kur. Tai ir noriu suzinoti ar sutiktumet dalyvauti (reiktu atsakyti anketa, o vaikutis piestu piesinuka), o gal kuri nors pazistate ir vedeja. Kokia ji? ar priimtu su tyrimu? nes terminas spaudzia iki rugsejo pirmos savaites, o pas mane dar kruva tusciu anketu verysad.gif
Atsakyti
Mano nuomone tai priimtu,juk ne nusikaltima darytum smile.gif
Atsakyti
ne nusikaltima, bet kiek lankiausi darzeliuose, tai nesuper laimingos vedejos buna...ir dazniausiai atsisako, nes tsakant be jokiu kysiu einu
Atsakyti
Na,seis laikasis visi ziuri kad ka i kisene tik isideti,bet seip direktore man pasirode maloni,tai manau kad turetu sustikti be problemu.
Atsakyti
mamytes,norejau paklausti,o jus nesit,tai yra jusu vaikuciai aukletojoms gelyciu? ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astule_ @ 2007 09 01, 17:22)
mamytes,norejau paklausti,o jus nesit,tai yra jusu vaikuciai aukletojoms gelyciu? ax.gif  smile.gif

Taip smile.gif ir dar 4u.gif .
Atsakyti
Tai ir mums tada reikes gelyciu nusipirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astule_ @ 2007 09 01, 18:22)
mamytes,norejau paklausti,o jus nesit,tai yra jusu vaikuciai aukletojoms gelyciu? ax.gif  smile.gif

zinoma bigsmile.gif kaip senais laikais nupirkau tris gladioles blush2.gif ir padave mano pipiras aukletojai wub.gif

mes pas visciukus einam.. tikiuos siemet jau seksis geriau nei pernai unsure.gif aukletoja labai patiko...
Atsakyti
Mes va antra diena jau einam i meskiuku grupe,tai taip skauda sirdi paliekant savo mazyte.Taip graudziai mane palydi,su didelem asarytem.Bet ka padarysi,reikes kaip nors priprasti verysad.gif
Atsakyti
mes irgi jau tris dienas buvom visciuku grupeje smile.gif antra diena buvo mergytem sunkiausia, nemazai graudinosi ir verke ir nevalge nieko sad.gif Siandien aukletoja pagyre, kad tik keleta kartu manes pasigedo smile.gif ir visa sriubyte pietum suvalge smile.gif
Tikekimes rytoj dar geriau bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gute1 @ 2007 09 05, 16:48)
mes irgi jau tris dienas buvom visciuku grupeje smile.gif antra diena buvo mergytem sunkiausia, nemazai graudinosi ir verke ir nevalge nieko sad.gif Siandien aukletoja pagyre, kad tik keleta kartu manes pasigedo smile.gif ir visa sriubyte pietum suvalge smile.gif
Tikekimes rytoj dar geriau bus smile.gif

ach tai jus cia tos mergyttes grazuolytes su dviem kasytem wub.gif mes tokie dyyydelis berniukas ax.gif kazkuri ryta rengemes kartu mirksiukas.gif tongue.gif

apsipras tie vaikai.. kur jie desis... maniskis irgi siandien verke kai palikau... bet sake neilgai...

o siandien pasiemiau is darzo ir masas apsiveme unsure.gif ziuresim kaip naktis... idomu ka siandien valge.. taip skubejau kad nei nepaziurejau doh.gif ryt reiks vaziuot apsiprekint pagal sarasiuka bigsmile.gif
Atsakyti