Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: l/d "Kregždutė"

Gerai, kad atostogausiu. o tai triukšmas tikriausiai nemažas bus. Ojei dar visoms grupėms neužteks g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
o tai iki rugsejo jau spes pakeisti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Natyte @ 2007 08 02, 18:25)
o tai iki rugsejo jau spes pakeisti?  ax.gif

ten ne daugiau kaip porai dienu darbo
Atsakyti
QUOTE(Natyte @ 2007 07 27, 11:33)
o toli nuo darželio gyvenat?  ax.gif

As gyvenu Birzelio 23- osios gatveje.Anksciau gyvenome prie pat darzelio,bet teko issikraustyti.Tai veziosim savo mazge smile.gif O tai ka jie dare vasara jei negalejo pakeisti langu? blink.gif Tai kam tos atostogos skirtos blink.gif g.gif
Atsakyti
Mes gyvenam prie IKI parduotuves, 16-auksti. Gal jus kur nors netoli? O gal zinot kiek lopselio grupiu planuoja daryti?
Atsakyti
Net neisivaizduoju,nes direktore sake rugpjucio men.pabaigoje pasiskambinti,tada bus viskas aisku ar priims,bet 99 proc.kad priims,nes kai rase i grupes sarasa,tai dar nebuvo pilnas.O kiek grupiu tai neisivaizduoju.Mes anksciau gyvenom priesais sesiolikaaukscius smile.gif
Atsakyti

Lopsio grupes buna tik dvi,viena is ju savaitine.
Atsakyti
Sveikutes. mirksiukas.gif Gal galite man padeti vienu klausimu? smile.gif Ar vedant i darzeli vaikuti reikia tik medicinines pazymos ar dar kokiu medicininiu dokumentu? ax.gif
Atsakyti
Gydytoja zino kokios pazymos reikia,turi buti spalinukiu tyr.,chirurgo,akiu,vidaus lygu gyd.isvados ar gali lankyti darzeli.
Atsakyti
Siandien buvau uzbegusi i darzeli pasiklausti kada reikia ateiti, bet direktore atostogauja iki rugsejo menesio. Vienos grupes aukletoja sake, kad reikia rinktis rugsejo 3 d. 9 val. ryto, reikia atsinesti pazyma is seimos daktares ar vaiku pediatres.
Atsakyti
Labai aciu uz naudinga informacija smile.gif o cia lopsilinuku grupei ar visiems tokia val.rinktis?
Atsakyti

QUOTE(gute1 @ 2007 08 22, 13:59)
Siandien buvau uzbegusi i darzeli pasiklausti kada reikia ateiti, bet direktore atostogauja iki rugsejo menesio. Vienos grupes aukletoja sake, kad reikia rinktis rugsejo 3 d. 9 val. ryto, reikia atsinesti pazyma is seimos daktares ar vaiku pediatres.

mes nunesem sveikatos pazyma tai ir mums ta pacia diena ir ta pacia val. sake susirinkti. Mes busim lopselio grupeje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natyte: 25 rugpjūčio 2007 - 07:34