Gerai, kad atostogausiu. o tai triukšmas tikriausiai nemažas bus. Ojei dar visoms grupėms neužteks
o tai iki rugsejo jau spes pakeisti?
QUOTE(Natyte @ 2007 08 02, 18:25)
ten ne daugiau kaip porai dienu darbo
QUOTE(Natyte @ 2007 07 27, 11:33)
As gyvenu Birzelio 23- osios gatveje.Anksciau gyvenome prie pat darzelio,bet teko issikraustyti.Tai veziosim savo mazge
Mes gyvenam prie IKI parduotuves, 16-auksti. Gal jus kur nors netoli? O gal zinot kiek lopselio grupiu planuoja daryti?
Net neisivaizduoju,nes direktore sake rugpjucio men.pabaigoje pasiskambinti,tada bus viskas aisku ar priims,bet 99 proc.kad priims,nes kai rase i grupes sarasa,tai dar nebuvo pilnas.O kiek grupiu tai neisivaizduoju.Mes anksciau gyvenom priesais sesiolikaaukscius
Sveikutes.
Gal galite man padeti vienu klausimu?
Ar vedant i darzeli vaikuti reikia tik medicinines pazymos ar dar kokiu medicininiu dokumentu?
Siandien buvau uzbegusi i darzeli pasiklausti kada reikia ateiti, bet direktore atostogauja iki rugsejo menesio. Vienos grupes aukletoja sake, kad reikia rinktis rugsejo 3 d. 9 val. ryto, reikia atsinesti pazyma is seimos daktares ar vaiku pediatres.
Labai aciu uz naudinga informacija
o cia lopsilinuku grupei ar visiems tokia val.rinktis?
QUOTE(gute1 @ 2007 08 22, 13:59)
Siandien buvau uzbegusi i darzeli pasiklausti kada reikia ateiti, bet direktore atostogauja iki rugsejo menesio. Vienos grupes aukletoja sake, kad reikia rinktis rugsejo 3 d. 9 val. ryto, reikia atsinesti pazyma is seimos daktares ar vaiku pediatres.
mes nunesem sveikatos pazyma tai ir mums ta pacia diena ir ta pacia val. sake susirinkti. Mes busim lopselio grupeje.