Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: l/d "Kregždutė"

QUOTE(Deimante_A @ 2005 09 29, 07:04)
Vis dar nėra?- tave gi čia cituoju  cool.gif Skirtingai lietuvių kalbą suprantam.

O cia Tavo atsakymas:
Apie pastatų šildymą nežinau, bet daugiau kaip ir niekuom nesusijęs.
O funkcijas, vaikų amžius ir visa kita pasiskaityk pastoge.lt

Nu ir ka? as tai zinau, kad tuo paciu adresu isikures, o Tu net apie pastatu sildyma nezinai... va, tau ir lietuviu k. supratimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Vidulka 4u.gif , kaip Airidukui lopšelyje sekasi ax.gif ?
Atsakyti
na va ir as savo maziu uzrasiau 4u.gif aisku ankstoka dar bet geraiu anksciau nei per velai blush2.gif jei viskas gerai nuo kito rugsejo keliaus maniskis i darza biggrin.gif daba reik det pastangas ir mokint ji visko kad butu kuo savarankiskesnis blush2.gif ziuresim kaip iseis blush2.gif
Atsakyti
Vidulka, susipažinau su tavo Airiduku mirksiukas.gif . Toks labai labai mielas baltapūkis wub.gif . Pradžioj labai atsargiai į mus žiūrėjo, mat vardu jį pašaukiau, kaip čia taip, kažkokia nepažįstama teta, o vardą žino tongue.gif .
Atnešė gėlytės lapelį.
-O kur gėlytė?-klausiu.
Atnešė gėlytės pumpuriuką.
-Čia gėlytės pumpuriukas,-sakau,-bet gėlytė jau nebeprasiskleis.
-Siūke(turbūt "šiūkšlė"),-sako ir numetė doh.gif .
Aišku šiūkšlė, kas iš to pumpuro biggrin.gif biggrin.gif .
Atsakyti
Sveikos, mamytės, man įdomu ar visur vaikiukus pietų migdo nuogom kojytėm? Manoji ir namuose arba su pėdkelnėm arba su kojinytėm miega. O kitur esu girdėjusi, prašo pižamytes atsinešt. Ar galima derint šį reikalą? g.gif

Šiaip galiu pasakyt, esu patenkinta darželiu. Smiltė jau savaitėlę jį lanko. Šiandien pirmą kartą palikau pietų miegeliui. Auklėtoja tikrai miela ir šilta atrodo, aplinka jauki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgyte @ 2005 10 10, 08:57)
Sveikos, mamytės, man įdomu ar visur vaikiukus pietų migdo nuogom kojytėm? Manoji ir namuose arba su pėdkelnėm arba su kojinytėm miega. O kitur esu girdėjusi, prašo pižamytes atsinešt. Ar galima derint šį reikalą? g.gif

Jei taivo mergaitė įpratusi miegoti su pižamyte, gali atnešti. Auklėtojos tikrai geranoriškai į tai žiūrės 4u.gif . Žiemą, kai būna šalta, guldo vaikučius ir su pėdkelnėmis. Bet gal patogiau būtų jei vaikutis atsikėlęs galėtų persirengti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDA2: 10 spalio 2005 - 09:35

Per diena, bunant su pedkelnem ,padukai sudreksta,geriau jau atnesti pizamytes ir kojinytes.
Atsakyti

O jusu Smilte labai miela.
Atsakyti
Jurgytes Smilte miela mergyte vienareiksmiskai wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, ačiū mirksiukas.gif Labai džiaugiuos, kad jai įdomu daržely (tikiuosi taip ir bus rolleyes.gif ). Pėjo savaitę ir namie jau skanduoja Nykštukų eilėraštuką thumbup.gif (ji Nykštukų grupėj). Tik, gaila, dabar serga sad.gif Abi liūdim
Atsakyti
Kas žinot, pasidalinkit informacija: ar būna rengiami kokie tėvų susirinkimai? Gal būt su auklėtojimis? Tiesiog mąstau, kaip sužinot, kaip sekasi vaikui daržely, juk su auklėtoja gali tik trumpai persimesti keliai žodžiais, nes ryte nesinori užtęsti atsisveikinimo su vaiku, o jį pasiimant - auklėtoja užsiima su kitais vaikučiais, neplepėsi juk tongue.gif
Aš norėčiau žinoti daugiau: kaip vaikas bendrauja su kitais, su kuo žaidžia, o gal nežaidžia. Ar būna būryje vaikų ar daugiau prie auklėtojos. Galų gale ar ji daržely juokiasi... Žinau, kad jai sekasi neblogai. Iš jos pačios nemažai išklausiu, bet norėtūsi daugiau ax.gif Taip pat apie maistą: ar galima sužinoti kelių dienų meniu? Girdėjau, kad kai kuriuose darželiuose meniu būna iškabinti.
Kokia jūsų nuomonė? hi.gif
Atsakyti

Susirinkimai buna ,i viena jus jau pavelavot.Mazdaug trys kartus metuose vyksta.O pasikalbet vakare su aukletoja tikrai imanoma,juk demesi atitrauksit neilgam.Meniu raso tik dienai,tiesiog tokia tvarka nuo senu laiku,manau ,kad apie tai reiketu kalbeti su vadovu.
Atsakyti