Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: l/d "Kregždutė"

QUOTE(Jurgyte @ 2006 01 31, 10:28)
Papasakokit man, kas žinot, kaip daržely yra keičiantis metams? Ar visus metus (iki mokyklos) būna tos pačios auklėtojos, ar kasmet kitos?

Anksčiau aukėtojos būdavo tos pačios nuo 3-metukų iki paruošiamukų. Šiemet (t.y. jau pernai doh.gif ) šešiamečius perkėlė į priešmokyklinę grupę pas kitas auklėtojas. Kaip bus toliau - neaišku unsure.gif
Atsakyti
Sis darzelis tikrai neblogas. As pati ten 5 metus dirbau Meskuciu grupeje. Aukletojos malonios ir nieko blogo negaleciau pasakyti. Dabar dirbu kitame darzelyje ir galiu pasakyti mamytei, kuri nepatenkinta is spintu isverciamomis lovomis, kad visur jos tokios, tik dazniausiai naktinese grupese, kur vaikuciai lieka nakciai miegoti buna atskiras miegamasis. Dar atskiras miegamasis yra skiriamas lopselio grupei. Taigi nelabai mastau, kad galima rasti darzeli, kur visoms grupems yra atskiri miegamieji. Na nebent jis gauna labai didele parama, arba isvis yra privatus.
tikrai rekomenduoju si darzeli.
Atsakyti
uzrasiau savo cypuka i šį daržiuką, gal tiksliau lopšiuką nuo rudens...
Atsakyti
Labas meškučiams 4u.gif . Kaip jūsų burnytės? Mes sunkiai sergam stomatitu verysad.gif ir atrodo, kad parsinešėm jį iš darželio unsure.gif. Turiu pagrindo taip manyti, todėl pykstu ir dėl to dar labiau liūdna...
Meškučiai, kaip jums sekasi?
Atsakyti
Kad meskuciu grupeje vejaraupiu karantinas,ir nereikia kaltinti darzelio visomis
nuodememis,aukletojos vaiku tikrai neuzkrecia,daznai tevai,bijodami praleisti darbo diena,veda vaikus i darzeli ir irodineja,kad ju vaikas tikrai sveikas,tik blogai issimiegojo.
O del stomatito,tai gali vaikui trukti vitaminu.Mano sunui leido vitamona C ir labai greitai baigesi,nezinau,gal dabar kitais metodais gydo,nes maniskiui jau 20m.Sveikit 4u.gif

Atrodo,jog vakar baigesi karantinas,tiksliai nezinau,nesidomejau.
Atsakyti
O karantinas iki kovo 7d. berods.
Vika-, bye1.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vika- @ 2006 02 18, 20:13)
ir nereikia kaltinti darzelio visomis nuodememis

Aš lyg ir nekaltinu visomis nuodėmėmis g.gif, nes nelabai yra kuo kaltinti.
O kad darželius lankantys vaikai dažniau serga, tai yra faktas. Ir taip, ko gero, yra visur. Kolektyvas yra kolektyvas. Ir labai jau keista pasirodė man jūsų reakcija į mano postą. Aš turiu teisę galvoti, ką noriu, ir ją pasilieku 4u.gif .
Beje, parašiau šį sos laiškelį, kad patvirtinčiau arba paneigčiau savo nuogastavimus. Tik, deja, mamytės nelabai mėgsta viešumą ir nei viena neatsiliepė, nors esu įsitikinus, kad ne viena čia paskaitinėjo mirksiukas.gif .

Beje, kad rašiau, jog yra pagrindo taip manyti, tai visai nesusiję su švara ar tvarka mūsų grupėje. Neturiu nei menkiausio priekaišto grupės padėjėjai. Grupė spindi, vaikučiai švarūs, sausi ir laimingi. Kai vaikas grįžęs iš darželio pasako "at myju aukjėtoją", tai didesnių įrodymų, kad dvaikutis gerose rankose, lyg ir nebereikia. O rašydama savo laišką, galvojau tik apie savo mažiuko pasakytą vieną sakinuką, dėl kurio mes jau viską išsiaiškinom, nusiraminom ir pamiršom.

Tik kalbantis gimsta tiesa.

aukletojos vaiku tikrai neuzkrecia

doh.gif
daznai tevai,bijodami praleisti darbo diena,veda vaikus i darzeli ir irodineja,kad ju vaikas tikrai sveikas,tik blogai issimiegojo.

O tai kam tada yra susirašomi tėvų ir senelių telefonai? Tai jei jau už 5 min paaiškėja, kad vaikas serga, skambini ir liepi vaikutį atsiimti. Gal per tas 5 min+5 min jis nesuspės tiek paskleisti bacilų, kiek per pusdienį ar visą dieną. P.S. Čia aš tik replikuoju Vikai-, ir išvis čia ne vieta ginčytis bendro pobūdžio temomis, tai aš daugiau ir nesiplėsiu 4u.gif .

P.S. Vika-, tikri lietuviai rašo lietuviškomis raidėmis mirksiukas.gif . doh.gif
Atsakyti

Cole,viskas gerai biggrin.gif .
Ačiū už pastabą.Manau,kad čia kaip tik ta vieta kur galima išsikalbėti,kas gerai,kas blogai,reikia išklausyti abi puses,jūs net nenumanot kaip yra ,kartais,sunku,pvz:atveda vaikutį,pastebi,kad jis viduriuoja,skambini tevams,praneši,ateina mama ir sako,jog jau trys dienos kaip visa šeima .......,kur atsakomybė už kitus vaikus.
Atsakyti
Sveikos, praeitą pirmadienį atėjau pasiimti dukros iš darželio ir pamačiau raštelį ant durų: Karantinas-vėjaraupiai. Tai jau nusiteikiau, kad vėl teks neit į darbą ir ėmiau laukt ligos požymių. Bet ji visą savsitę taip ir išvaikščiojo į daržiuką nesusirgus. Bet vaikų grupėje tai labai mažai. Ar čia tie vėjaraupiai visus "išguldė" ar šiaip visokie virusai? g.gif

Taip jau yra, kad tėveliai yra labai skirtingi: vieni nori, kad juos iš darbo iškviestų tik labai ekstriniais atvejais, o kiti (aš tokia) nori, kad iškilus menkiausiai problemai man praneštų. Nelaikau to blogybe, o atvirkščiai: noriu apie vaiką sužinoti viską ir tuojau pat rolleyes.gif
Gal būt auklėtojų garbės reikalas kuo mažiau trukdyti tėvus, juos nuraminti ir t.t. Tai, žinoma, gerai. Bet aš noriu visada žinoti tiesą iki smulkmenų ax.gif

Aš tikiuosi, kad mano smulkmeniškumas nesuerzina auklėtojų blush2.gif Kartais nuvažiavus į darbą susimąstau, kad gal būt dukrai bus per šalta be kojinių, ar kaip tik, per šilta eiti į lauką su keliais megztiniais, tai parašau auklėtojai sms. Kitaip negaliu. Vaikai tikrai gerai prižiūrėti, bet esu rami, kai primenu vieną ar kitą smulkmeną dėl savo vaiko. Ir skausmingai žiūriu į tėvelius, kurie labai jau atsipalaidavę vaikų atžvilgiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgyte: 26 vasario 2006 - 10:07

Aš tik pritariu nuomonei,kuo daugiau bendrausime,tuo geriau vaikui.
Atsakyti
Sveikos merginos,
Prisiskaičiau čia gerų atsiliepimų apie "Kregždutę", tai norėčiau ten vesti savo sūnų, kuriam kitą mėnesį sukanka treji. Šis darželis prie mano namų, tik gaila, kad aš į jį dar neužrašiau savo sūnelio. Norėčiau vesti jau kitą savaitę. Gal kuri nors žinote ar yra vietų ir kokį dabar kyšį nešti direktorei, kad tik priimtų nedelsiant? Manau saldainiai gali jau nebepadėti, tai kiek tų pinigėlių patartumėt krapštyti? g.gif
Atsakyti

Pagal metus dar jam į lopšį reiketų,bet lopšiai pilni,nes jei papultų į darželio grupę,tai
vistiek prieš mokyklą turetų sulaukti savo amžiaus vaikų,nebent leistumete anksčiau.Trimetuku grupėje vaikų,lygtai, 16,tai irgi jau nemažai,bet dar neaišku kiek eileje laukia.
Atsakyti