QUOTE(Vika- @ 2006 02 18, 20:13)
ir nereikia kaltinti darzelio visomis nuodememis
Aš lyg ir nekaltinu visomis nuodėmėmis

, nes nelabai yra kuo kaltinti.
O kad darželius lankantys vaikai dažniau serga, tai yra faktas. Ir taip, ko gero, yra visur. Kolektyvas yra kolektyvas. Ir labai jau keista pasirodė man jūsų reakcija į mano postą. Aš turiu teisę galvoti, ką noriu, ir ją pasilieku

.
Beje, parašiau šį sos laiškelį, kad patvirtinčiau arba paneigčiau savo nuogastavimus. Tik, deja, mamytės nelabai mėgsta viešumą ir nei viena neatsiliepė, nors esu įsitikinus, kad ne viena čia paskaitinėjo

.
Beje, kad rašiau, jog yra pagrindo taip manyti, tai visai nesusiję su švara ar tvarka mūsų grupėje. Neturiu nei menkiausio priekaišto grupės padėjėjai. Grupė spindi, vaikučiai švarūs, sausi ir laimingi. Kai vaikas grįžęs iš darželio pasako "at myju aukjėtoją", tai didesnių įrodymų, kad dvaikutis gerose rankose, lyg ir nebereikia. O rašydama savo laišką, galvojau tik apie savo mažiuko pasakytą vieną sakinuką, dėl kurio mes jau viską išsiaiškinom, nusiraminom ir pamiršom.
Tik kalbantis gimsta tiesa.
aukletojos vaiku tikrai neuzkrecia
daznai tevai,bijodami praleisti darbo diena,veda vaikus i darzeli ir irodineja,kad ju vaikas tikrai sveikas,tik blogai issimiegojo.
O tai kam tada yra susirašomi tėvų ir senelių telefonai? Tai jei jau už 5 min paaiškėja, kad vaikas serga, skambini ir liepi vaikutį atsiimti. Gal per tas 5 min+5 min jis nesuspės tiek paskleisti bacilų, kiek per pusdienį ar visą dieną. P.S. Čia aš tik replikuoju Vikai-, ir išvis čia ne vieta ginčytis bendro pobūdžio temomis, tai aš daugiau ir nesiplėsiu

.
P.S. Vika-, tikri lietuviai rašo lietuviškomis raidėmis

.