Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vyras įvaikintas ir aš to nežinojau

QUOTE(Getter @ 2007 08 22, 14:27)
Žinok nepatikėsi bet net šiame forume buvo tokia istorija  verysad.gif  susituokė brolis ir sesuo (jos vyras buvo jos brolis kurio jos tėvai neaugino ir ji nieko apie tai nežinojo)...jiems gime nesveikas vaikutis...ko pasekoje išsikankinęs po kelių metų mirė...liko dvi sudaužytos širdys...skausmas neapykanta...dėl ko? Dėl tėvų neatvirumo  verysad.gif

O padaryk prielaida kad tevas buvo latras ( alfoncas ) ejo per bobas kairen desinen , kiek tokiu kurios pagimde ir tevo neieskojo ir panasiai . Tada ir susitinka brolis ir sesuo blink.gif Realiai tokiu istoriju yra , ir cia pasakosi ar ne .
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 08 22, 17:27)
Žinok nepatikėsi bet net šiame forume buvo tokia istorija  verysad.gif 

Oi kiek šiame forume istorijų buvo... mmmm.... Pamenu ilgai kabejo istorija apie tai, kaip mylėjosi tarpusavyje ir vaikus gimdė vienas nuo kito trys kartos. Žemėlapį net buvau nsuibraižęs...
Kadangi ivaikintas buvo iš kažkur toli, tai kraujomaiša negalima. Viskas, ramybė.
Atsakyti
QUOTE(com @ 2007 08 22, 18:24)
Jus nezinot kas jusu vaikas? Man jusu ambicijos atrodo nesveikai ir jus visiskai negerbiat savo vyro.

Mano vyras, pasirodo, yra ne lietuvis. Gal jums tai ir atrodo nesveikai, bet man tikrai įdomu, bent jau kokios tautybės kraujo turi vaikas. Kaip jau sakiau, aš apie savo šeimą žinau viską, tuo labai džiaugiuosi. Stengsiuosi, kad ir mano vaikas savo kilmės istorijoje turėtų kuo mažiau klausimų.
O mane vyras gerbia nepasitikėdamas? Ar jis, kaip ir daugelis čia, galvoja, kad vien tik išgirsiu jo istoriją, tai tuoj pulsiu visam pasauliui šaukti kas ir kaip. Kodėl mudu negalim saugoti mūsų šeimos paslaptį?
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2007 08 22, 16:31)
O padaryk prielaida kad tevas buvo latras ( alfoncas ) ejo per bobas kairen desinen , kiek tokiu kurios pagimde ir tevo neieskojo ir panasiai . Tada ir susitinka brolis ir sesuo  blink.gif Realiai tokiu istoriju yra , ir cia pasakosi ar ne .

Toje situacijoje tas pats tėvas ir ta pati motina
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 22, 14:31)
Oi kiek šiame forume istorijų buvo... mmmm.... Pamenu ilgai kabejo istorija apie tai, kaip mylėjosi tarpusavyje ir vaikus gimdė vienas nuo kito trys kartos. Žemėlapį net buvau nsuibraižęs...
Kadangi ivaikintas buvo iš kažkur toli, tai kraujomaiša negalima. Viskas, ramybė.

Aga buvo vienas erzilas apnestumino ir zmona ir zmonos motina ir kiek atsimenu lotuliukas.gif Nors po aleksandro manes cia niekas nebestebina lotuliukas.gif
voruzele tai tu ir pasakyk tiesiai , man skaudu kad likau uz paslapties borto , svarbu priklausyt paslapciai ane lotuliukas.gif
Getter uzuojauta , bet matau viskas dabar susitvarke . Neskaitant kesinimosi medini apgenet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(voruzele @ 2007 08 22, 17:31)
Kodėl mudu negalim saugoti mūsų šeimos paslaptį?

Todėl, kad tai ne jūsų šeimos paslaptis. Jūs žiauriai skaudinate savo vyrą ir sugriovėte gyvenimą savo vaikui. Manau, kad tai jau įvykęs faktas. Ir visą gyvenimą sau neatleisit už ką? Už smalsumą. Ir savo ožius.
Atsakyti
bent jau aš laikausi nuostatos, kad tautybė yra kultūrinis, o ne fizinis aspektas g.gif

kai turi skausmą - yra visiškai tas pats papasakoti jį vienam žmogui ar visam pasauliui... nes reikia PAPASAKOTI
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 08 22, 14:33)
Toje situacijoje tas pats tėvas ir ta pati motina

Na buna kad ir siaip prisidirba ir brolis su seserim ir motina su sunum .
Pas mus kaime auga vaikas kuris tevui yra ir sunus ir anukas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(voruzele @ 2007 08 22, 17:31)
Mano vyras, pasirodo, yra ne lietuvis. Gal jums tai ir atrodo nesveikai, bet man tikrai įdomu, bent jau kokios tautybės kraujo turi vaikas. Kaip jau sakiau, aš apie savo šeimą žinau viską, tuo labai džiaugiuosi. Stengsiuosi, kad ir mano vaikas savo kilmės istorijoje turėtų kuo mažiau klausimų.
O mane vyras gerbia nepasitikėdamas? Ar jis, kaip ir daugelis čia, galvoja, kad vien tik išgirsiu jo istoriją, tai tuoj pulsiu visam pasauliui šaukti kas ir kaip. Kodėl mudu negalim saugoti mūsų šeimos paslaptį?

na ne lietuvis ir ka? mano giminej net ir armenu kraujo yra, ir net nezinia dar kokio, o ka tai keicia? ar nezinojimas visos genealogijos jusu vaika daro nezinia kuo?

bandziau issivaizduoti,kaip as elgciausi, jei isivaikinciau berniuka, uzauginciau ji, jis butu mano sunus, as jo mama, kas ten ir kokie biologiniai nei vienam is musu nesvarbu ir staiga mano sunaus zmona is pletku bobuciu suzinojusiapie ivaikinima sugalvotu isterikuoti, kodel mes neprenesem jai apie fakta, kuris nera toks svarbus, kaip jai atrodo ir pultu terorizuot mano sunu,kad sis aiskintusio ir pasakotu jam visai neidomius dalykus apie keliasdesimties metu senumo ivykius, nes kiutaip reiks,kad jis ja nepasitiki ir ji galvos apie skyrybas blink.gif
ej bogu, tokiai isterikei kakton duociau
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2007 08 22, 18:34)
Aga buvo vienas erzilas apnestumino ir zmona ir zmonos motina ir kiek atsimenu  lotuliukas.gif  Nors po aleksandro manes cia niekas nebestebina  lotuliukas.gif
voruzele tai tu ir pasakyk tiesiai , man skaudu kad likau uz paslapties borto , svarbu priklausyt paslapciai ane  :lotuliukas:
Getter uzuojauta , bet matau viskas dabar susitvarke . Neskaitant kesinimosi medini apgenet  4u.gif

Arba priklausai šeimai, arba ne. Mano atveju, aš likau už šeimos borto.

Ir visiems noriu pasakyti, kad tik čia aš parašiau apie ultimatumą. Mano vyras jo negirdėjo. Net nesuspėjau išsakyti, nes iš netikėtumo, kokia buvo jo ir jo motinos reakcija, aš nepratariau nė žodžio. Dar kartą ramiai pabandžiau, buvo tas pats. Tai ir viskas. Toks tas mano "puolimas".
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 08 22, 05:36)
ej bogu, tokiai isterikei kakton duociau

blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2007 08 22, 17:38)

taip, as buciau bjauri anyta rolleyes.gif
Atsakyti