Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vyras įvaikintas ir aš to nežinojau

QUOTE(voruzele @ 2007 08 22, 17:38)
Tai ir viskas. Toks tas mano "puolimas".

<voruzele>, keliais žodžiais - kodėl jūsų pirmoji šeima iširo?
Atsakyti
QUOTE(voruzele @ 2007 08 22, 14:38)
Arba priklausai šeimai, arba ne. Mano atveju, aš likau už šeimos borto.

Ir visiems noriu pasakyti, kad tik čia aš parašiau apie ultimatumą. Mano vyras jo negirdėjo. Net nesuspėjau išsakyti, nes iš netikėtumo, kokia buvo jo ir jo motinos reakcija, aš nepratariau nė žodžio. Dar kartą ramiai pabandžiau, buvo tas pats. Tai ir viskas. Toks tas mano "puolimas".

Klasifikacija Vyras mama ( ir visi ivykiai vyke iki zmonos atsiradimo ) yra viena seima
vyras zmona (yra kita seima ir seima nuo tada kai yra kartu )
Tikrai isterija net forume yra isterija .
Laikas padeda , svarbu i viska ziet naturaliai lotuliukas.gif
Jus gi gyvenate atskirai , bet kuriuo atveju tas vyras augina ne tik tavo vaika bet ir svetima , galiausiai reik isgyvvent krizes .
Atsakyti
tokioj situacijo aš norėčiau išgirsti:
mane labai įskaudino tai, kad tu man nepapasakojai tiesos. pati tiesa man nėra labai svarbi, aš tik noriu būti tavo gyvenimo dalimi. tačiau nepaisant visko (šio nesusipratimo, kai aš suabejojau tavimi), aš tave laabi myliu. ir labai noriu apie tai pasikalbėti, jei tau dabar kalbėti per sunku - suitarkime, kad pakalbėsime po 10 dienų. aš nurimsiu, tu susitvarkysi savo jausmuose. Savo mamaos į tai nepainiok, nes amne įskaudino ne tai kad tu įvaikintas (tavo ir jos rysys), bet kad nepasitikejai manimi - tai mudvieju reikalas
su meile
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 08 22, 18:36)
na ne lietuvis ir ka? mano giminej net ir armenu kraujo yra, ir net nezinia dar kokio, o ka tai keicia? ar nezinojimas visos genealogijos jusu vaika daro nezinia kuo?

bandziau issivaizduoti,kaip as elgciausi, jei isivaikinciau berniuka, uzauginciau ji, jis butu mano sunus, as jo mama, kas ten ir kokie biologiniai nei vienam is musu nesvarbu ir staiga mano sunaus zmona is pletku bobuciu suzinojusiapie ivaikinima sugalvotu isterikuoti, kodel mes neprenesem jai apie fakta, kuris nera toks svarbus, kaip jai atrodo ir pultu terorizuot mano sunu,kad sis aiskintusio ir pasakotu jam visai neidomius dalykus apie keliasdesimties metu senumo ivykius, nes kiutaip reiks,kad jis ja nepasitiki ir ji galvos apie skyrybas  blink.gif
ej bogu, tokiai isterikei kakton duociau

Taip taip, o dar kai būtum primalęs visokių neįtikėtinų istorijų apie savo kilmę, apie garbingą giminės praeitį, o čia tau - yla išlindo iš maišo.
Tiek prisimelavus jau reikėtų iš gėdos ir į isteriją pulti. Mano anytos atveju taip ir buvo.
Bet, matyt, dar nei jie, nei aš nesam tokie beviltiški isterikai, kad kakton duotume. doh.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(voruzele @ 2007 08 22, 17:43)
Taip taip, o dar kai būtum primalęs visokių neįtikėtinų istorijų apie savo kilmę, apie garbingą giminės praeitį, o čia tau - yla išlindo iš maišo.
Tiek prisimelavus jau reikėtų iš gėdos ir į isteriją pulti. Mano anytos atveju taip ir buvo.

dar karta pasikartosiu - jam ta moteris, kuri isivaikino yra mama, taigi jis turi pilna teise kalbeti apie savo mamos gimines praeiti, net jei nera kraujo rysiais su jais susietas
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 22, 18:41)
<voruzele>, keliais žodžiais - kodėl jūsų pirmoji šeima iširo?

Kai patapsit mano trečiu vyru, sužinosit iki smulkmenų. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(voruzele @ 2007 08 22, 17:45)
Kai patapsit mano trečiu vyru, sužinosit iki smulkmenų. tongue.gif

čiur mane, čiur mane čiur .... scare.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 22, 17:29)
Paskaitykite temos autorės paskutinį post'ą. Ir suprasite  - užteko ar ne.

Ai dabar čia emocijos ir visos tokios vyro reakcijos pasekmė.
Bet jei įsivaizduoti save jos vietoje, man tikrai būtų labai nemalonu (ir dėl to, kad dar kūrė kažkokias istorijas), logiškai mąstant gal ir ne mano reikalas, bet vis tiek, kai gyveni su žmogum, tai tiki, pasitiki juo, o čia pasirodo kūrė istorijas, nebuvo nuoširdus su tavimi.
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2007 08 22, 18:42)
tokioj situacijo aš norėčiau išgirsti:
mane labai įskaudino tai, kad tu man nepapasakojai tiesos. pati tiesa man nėra labai svarbi, aš tik noriu būti tavo gyvenimo dalimi. tačiau nepaisant visko (šio nesusipratimo, kai aš suabejojau tavimi), aš tave laabi myliu. ir labai noriu apie tai pasikalbėti, jei tau dabar kalbėti per sunku - suitarkime, kad pakalbėsime po 10 dienų. aš nurimsiu, tu susitvarkysi savo jausmuose. Savo mamaos į tai nepainiok, nes amne įskaudino ne tai kad tu įvaikintas (tavo ir jos rysys), bet kad nepasitikejai manimi - tai mudvieju reikalas
su meile

Visiškai sutinku. Tik toks pokalbis ir galėjo būti. Bet reakcija buvo baisi.
Atsakyti
bet KODĖL kūrė istorijas? gal prilygtų? padarytų įspūdį? pasigirtų? tuščiagarbiautų?
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 08 22, 17:46)
Ai dabar čia emocijos ir visos tokios vyro reakcijos pasekmė.
Bet jei įsivaizduoti save jos vietoje, man tikrai būtų labai nemalonu (ir dėl to, kad dar kūrė kažkokias istorijas), logiškai mąstant gal ir ne mano reikalas, bet vis tiek, kai gyveni su žmogum, tai tiki, pasitiki juo, o čia pasirodo kūrė istorijas, nebuvo nuoširdus su tavimi.

na kodel kure istorijas? gal tiesiog pasakojo apie savo mamos protevius?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 22, 18:46)
čiur mane, čiur mane čiur .... scare.gif

O aš jau buvau apsidžiaugusi. tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti