QUOTE(Daile @ 2007 08 25, 14:19)
Man rodos, kad esmė ne tame ar vyras įvaikintas ar ne,viskas glūdi anytoje ir nenormaliame vyro prisirišime prie jos... ji "nulipde" is jo daiktą sau ir visiškai manipuliuoja jo gyvenimu. Mane pačią užaugino patėvis, mylėjo mane ir savo tikrą vaiką t.y. mano broli abu vienodai. Mano dukros (genetiškai jam svetimos) bet yra jo mylimiausios anūkės, geresnio senelio nesurastum. todėl darau prielaidą, kad jei anytą mylėtų savo sūnų-įsūnį, tikrai mylėtų ir jo vaikus.
taigi, ji turi savo marionetę, kurią tampo kaip panorėjus ir tai suvokdama pajaučia savo vertę... iš tikrųjų užjaučiu tave, nes pati nelabai ką ir bepakeisi...
Pažįstu vieną jauną vyrą, kurio mama kontroliuoja jo gyvenymą... buvo vedęs susilaukė dukrelės, bet mama buvo visur...įtikino sūnų, kad vaikas ne jo, lakstė po genetinius centrus, kad tai įrodyti, nors genetikai patvirtino, kad dukrelė jo ir priteisė mokėti alimentus, tada ta įrodinėjo, kad visus papirko ir jie meluoja, na žodžiu...
iki šiol mama ir sūnus -"pora", nors mama "ieško"jam tinkamos žmnos. Bet tas sūnus jau visai sumamėjo, jokio vyriškumo, jokio savarankiškumo nėra, o gal ir nebuvo? viskas su mamos palaiminimu, viskas...
Perksaičiau šį komentarą, ir nustėrau. Gal čia jūs apie mano anytą ir vyrą parašėte? Tik skiriasi vaiko lytis, ir DNR tyrimus anyta dar tik grasina atlikti ateityje. Daugiau viskas absoliučiai sutampa.
Tik manau, jog tai, kad vyras įvaikintas, anyta taip elgiasi su mano vaiku. Ji jo nemyli. Kai dabar paaiškėjo šis faktas, man kaip užuolaida nuo akių nukrito. Ir vyrą stengiasi nuteikti prieš mane, ir prieš vaiką. O jis kaip zombis. Kai būnam mes - jis sako, kad labai myli, kad kažkokia prošvaistė jo gyvenime esam. O kai tik su motina - jo visiškai nebepažįstu. Jei kam įdomu, anytos elgesys labai pasikeitė, kai ji sužinojo, kad aš laukiuosi. Ji nustatinėjo vyrą, prieš mane, kad aš be reikalo ieškau geresnių gydytojų, kad to ar ano visai nereikia, tai tik mano užgaidos. Jau tada, man atrodė, kad ji to vaiko nenori. Bet niekaip negalėjau patikėti, nes galvojau, kad tai jos vienintelis anūkas.
Kas klausia, ką tai pakeistų, jei aš sužinočiau tiesą? Atsakau, būčiau buvusi dar jautresnė savo vyrui. Būčiau jautusi, kad mes su sūnum, esam jo gyvenime labai svarbūs. Bet pagal jo elgesį tikrai to nejaučiu. Jam svarbiausia jo įmotė. Nors ji žaidžia tikrai nešvarius žaidimus. Kas nors apkaltins, kad aš pinigais rūpinuosi, bet tas faktas, kad ji pasakė, jog savo seseriai ir jos dukroms paliks visą savo palikimą, parodo jos požiūrį į įvaikį. Be kita ko, ta jos sesuo su savo dukromis visad niekino mano vyrą, jie niekad nebendravo (ir aš negalėjau suprasti kas ir kodėl). O mano vyras labai priklausomas nuo motinos ir jis bijo, kad ji supyks, kad jį paliks be nieko. Tai tuo pasinaudodama jo motina ir lipdo iš jo besmegenį.