Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitei skusti plaukus

QUOTE(viljana @ 2009 01 04, 17:38)
neskutau ir neskusiu ,nes jokios is to naudos doh.gif  tik vaikas baisus vaiksto kelis menesius verysad.gif

QUOTE(Emanuella @ 2009 01 08, 15:17)
neskutau ir neskusiu.kam taip tyciotis is vaiko?del kazkokiu bobuciu paistalu? blink.gif  blink.gif  blink.gif

drinks_cheers.gif net ranka nepakiltų fear.gif
Atsakyti
Mano viena pazistama savo 1m mergaitei plaukus nuskuto ...Kai paklausiau kam?atsake nezinanti,bet taip jai patare mama,nes taip visi dare nuo seno...
g.gif fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dakine @ 2009 01 31, 21:07)
Mano viena pazistama savo 1m mergaitei plaukus nuskuto ...Kai paklausiau kam?atsake nezinanti,bet taip jai patare mama,nes taip visi dare nuo seno...
g.gif  fool.gif

Ei, mamos, tik nebereikia taip žiauriai juokaut doh.gif , kad skusti mergaitei plaukus verysad.gif , juk jau senai įrodyta, jog tai neduoda jokių rezultatų. Plaukučius juk vaikai paveldi kaip ir dantukus. Bet dantukų juk neraunam pirmai progai pasitaikius, jie savu laiku patys iškrenta ax.gif
Aš nei vienai savo dukrai net minčių neturėjau skusti plaukučius ir dabar visai nesigailiu - vyresnėlės tikrai puikios kasos thumbup.gif , lyginant su maniškiais plaukais ax.gif
Linkiu visoms gerai pagalvoti prieš imantis tokiu priemonių mirksiukas.gif
Atsakyti
Turbūt nieko naujo nepasakysiu, tik pakartosiu kitų nuomonę - skust tikrai nereikia, tai neturi nieko bendra su plaukų storiu. Jį nulemia genetika ir vsio.
Atsakyti
Tikrai neskusiu, pazistamos mergaitei nuskuto grazias garbaneles, atseit, kad stipresnes ataugtu. Ataugo, ir nebeliko ne vienos garbaneles...
Atsakyti
neskutau ir neskusciau,nes tai yra mitas,kad ataugs stori ir veslus.tik reguliariai pakerpam plaukuciu galiukus,turim stiprius,grazius ilgus plaukus.
Atsakyti
biggrin.gif nu bet dar kyla klausimas toks siais laikais lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano tevai irgi bando ikalbeti mane nuskusti vaikui plaukus, priesinuosi, o jie dar pyksta, kad neklausau, ir ka besakyciau, sako visi taip dare visad, taip reikia. Niekaip nepavyksta irodyti, kad tai nesamone schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dimele @ 2009 02 03, 20:10)
biggrin.gif  nu bet dar kyla klausimas toks siais laikais  lotuliukas.gif

Tikrai drinks_cheers.gif kas dar labiau stebina, kad yra mamų, kurios tai daro doh.gif Niekada nesugalvočiau skust plikai, net jei ir berniukus turėčiau, o ne mergaites wink.gif
Atsakyti
na,net nezinau,siaip daug kas sako,kad nuskutus veliau atauga storesni ir veslesni.. bet kiek tame tiesos yra,tai nezinau.. blush2.gif pazistama mergaite buvo nuskute,tai grazus db plaukuciai,bet neaisku,ar juk nuo to.. unsure.gif siaip as savo dukrytes (jei tureciau) taip nekankinciau.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bulia @ 2007 08 20, 11:53)
Sveiki
mano dukrytei metukai . Plaukuciu pas ja tikrai nera daug , bet ... kazkiek yra smile.gif Drauge prisikabino jau nuo 6men , kad nuskusciau plikai , tipo poto ataugs zymiai daugiau ir stipresni plaukuciai  g.gif  . Bet as manau , kad ner ko kabinetis prie tu plaukuciu , tegu buna taip kaip yra  rolleyes.gif 
Ka jus manot ? Ar skusti , ar ... ka daryt  g.gif

Va cia tai bent klausimas. Trumpai buvau nukirpus kai buvo 1,5 , nes skysti plaukuciai buvo, ir kaltunas pakausynje po miego vis susidarydavo, bet skusti... Sustiprejo tik apie kokius 4 metus, bet ir dabar nepasakyciau, kad koks tai super grozis. Manau genai, mityba ir dar nezinia kas turi itakos. tikrai nesukusciau. tegu savo visos bobutes ir mamos nusiskuta.
Atsakyti
man irgi broliene vis liepdavo skusti,bet as to nedariau 4u.gif puses metuku trumpai apkirpo kirpykloje nes plaukuciai jau i akis lindo ir viskas lotuliukas.gif dabar auginam plaukucius,nors nera jau jie ten tokie tankus ir pan,bet nemanau,kad ataugtu nuskutus tankus ir pan.. schmoll.gif
Atsakyti