Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitei skusti plaukus

Jau mergaite nuskusti plaukai man ziauriai atrodo, kaip tyciojimasis is vaiko schmoll.gif Juk plauko svoguneliu daugiau nepridigs jei nuskusim biggrin.gif Kiek yra tiek ir bus, tik gal vienodo ilgio ataugtu. Savo mazylei paformavom sukuosenuke, kirpeja pataise, gale ir truputi prieki bigsmile.gif Man mergaites graziausios su kasom, o ne trumpai kirptos schmoll.gif
Atsakyti
As savo vyresniajai kai buvo metukai nuskutau, todel kad ne plaukuciai o pukeliai kurie istisai susiveldavo. O nuskutus ataugo storesni ir nebesivaldavo. Beto jai metukai buvo vasari, o kol nusimovem kepuryte ir plaukiukai ataugo. O mazajai neskusiu nes pas ja normalus plaukiukai tik kad ploni, jei butu tokie kokie vyresnios buciau nuskutus.
Atsakyti
jei nuo kirpimo ar skutimo geresni plaukai būtų, tai plikų vyrų neliktų. kažkokią nesąmonę draugė šneka. gal pati tegu ir nusiskuta.
Atsakyti
Aš skutau, kai buvo 1 metukų amžiaus. Plaukučiai buvo tiesiog pūkelis. Ataugo gana greit ir dabar gražios tvirtos kasytės. Iš pradžių pykau ant mamos, nes tai ji mane įkalbėjo, bet dabar tikrai nesigailiu. Visų mūsų moterų giminėje plaukai silpni, o mano Saulytės dabar jau nebe.
Atsakyti
Prietarai,prietarai ir dar karta prietarai........ doh.gif doh.gif doh.gif Cia tas pats kaip ir nescioms...negalima plauku kirpt,negalima plauku dazyt ir t.t....gerai kad dar galima plauti galva.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dar matau yra siais laikais tikinciu bobuciu paistalais... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
visiskai pritariu KIRBEI drinks_cheers.gif visur tie prietarai......
Atsakyti
man tai irgi gana nerimtas prasymanymas.. neskusciau... smile.gif
Atsakyti
Asmeniskai man plauku skutimas, ypac mergaitem yra nesamone, bobuciu prietarai ir pan. savaime aisku, kad nusiskutus plaukai bus "tvirtesni", nes jie ataugines lygus biggrin.gif Plauku tankuma lemia genai. Kitaip kas antras vaikscioutu plikas lotuliukas.gif
Mano mergaites plaukuciai buvo labai ilgi, tai tiesiog lygiai pakirpau, kad susivienodintu ir viskas. O nuskustos mergaites ziauriai man atrodo schmoll.gif
Atsakyti
Girdejau ir as tokia nesamone, mano pazystama sake, kad va jai mazai nenuskuto plauku irpas ja plaukai silpnuciai, o va vyrui nuskuto ir jo plaukai tankus ir stori. Tai jie savo mergaite nuskuto doh.gif Paskutiny karta juos maciau pries kokius 3 menesiu, ju mergaite buvo kaip berniukas, trumpais eziuku plaukai doh.gif Mano Ugniaus plaukai buvo ilgesni doh.gif Ir kas per nesamone, tikiu kad pirmieji vaiko plaukai buna plonuciai ir silpni, bet uztenka juos pakirti, kam skusti, plauku geno gi tai nepakeis doh.gif
Jeigu kada turesiu mergaite tikrai neskusiu, nebent pakirpsiu graziai, paformuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Plaukuciu skutimas mergaitems yra didziausia nesamone doh.gif , tai tik bobuciu prietarai blink.gif . Mane pacia vaikysteje buvo nuskute, bet del to plaukai neuzauzo kokie tai stebuklingai tankus ir pan schmoll.gif . Kadaise siuo klausimu kalbejau su savo kirpeja, tai ji tik juokesi, nera jokio logisko paaiskinimo kodel plaukai turetu uzaugti kitokie, negu uzaugtu neskutus lotuliukas.gif . Tiesiog pirmieji kudiski plaukuciai yra silpnesni, plonesni, kartais veliasi, siausiasi. Kartais tokie jie issilaiko net iki 5 metu, tik reikia dazniau mergaites apkirpti ir tiek. O skusti nepatariama ne tik mergaiciu, bet ir berniuku, nes taip pazeidziamas ju silpnas plaukas. Taigi skutimas neturi jokios itakos busimiems plaukams, tik kartais paspartina kudikisku plauku nuaugima, bet ar verta del to padaryti mergaite plika galva g.gif schmoll.gif
Atsakyti
as turiu du berniukus pirma apdailinau 2 sulaukus o poto gailejausi nes man labai grazu pirmieji vaiko plaukuciai jie tokie puku kamuoliukai o antram jau3 tuoj bus ir dar nekirpau dziaugiuosi ax.gif
Atsakyti
nežinau - man tėvai plaukus buvo nuskutę, tai dabar vistiek penki plaukai ant pakaušio ir tie patys pasišiaušę. Todėl savo vaikus apkirpau tik tada, kai pradėjo į akis plaukučiai lįst. O mažoji dar išvis nekirpta ax.gif
Atsakyti