Manau, kad tikrai nereikia, cia tik mitas.
Berniukui - na gal, iš bėdos...
Bet mergaitei?
Žiauru.
Bet mergaitei?

Žiauru.

man sis mitas labai labai ziauriai skamba
kam mergyte zaloti, juk ir pats skutimo procesas nemalonus ir paskui plikai vaikscioti mazas malonumas ir grozis
Kam jau nedave Dievulis vesliu plauku, tai ir skutimas mazai tepades, manau

kam mergyte zaloti, juk ir pats skutimo procesas nemalonus ir paskui plikai vaikscioti mazas malonumas ir grozis

Na as manau kad irgi tikrai nereikia skusti plauku
, cia tik bobuciu ismislas. Na cia mano nuomone. Nes nei viena is mano pazistamu mamu neskuto vaikuciam plauku ir visi grazus ir veslus, o jai plaukuciai plonyciai as irgi manau kad skutimas nepades.

cia jau pripazinta ,kad yra mitas,nesamone ,jei abieju tevu plaukai ploni ir genuose visi turejo plonus ,vaiko nebus l.veslus
mes berniukui apkirpom kai jam buvo pusantru metuku, bet ne plikai, o vyriskai
nusikirpo tie gale susivele kur budavo, ir kirpciukai pasilygimo, buvo labai grazus
paskui plaukuciai atauginejo vienodai, ir kirpdavom jau normaliai-vriskai. db meraitei 1.4 beveik, plaukai kaip pukai
uzpakaly pasivelia, siaip auga netolygiai, bet trikrai nezadu skusti, per ziauru....ypac mergaitei. palauksiu kol truputuka plaukuciai pauges, tada pakirpsim galiukus ir kirpciukus.

Mane tėvai buvo nuskutę, kai buvau kokių 1,5 metų. Nuotraukas dabar pažiūriu, tai toks juokas
O svetimi kai pažiūri, reakcija būna :"o, kas čia tas gražus berniukas? " Beje, dėl tų mergaičių traumavimo, tai abejoju , kad labai jau tokį mažą vaiką sutraumuosi dėl išvaizdos. 16 - metes jei skustų - va čia jau trauma būtų, o čia
Nu, ką čia vyniosi žodžius į vatą - tėvams matyt protas buvo laikinai pasimaišęs... Kada nors reiks paklaust, kaip jiems šovė į galvą tokią nesąmonė.
Beje, plaukai pas mane ploni ir silpni

Nu, ką čia vyniosi žodžius į vatą - tėvams matyt protas buvo laikinai pasimaišęs... Kada nors reiks paklaust, kaip jiems šovė į galvą tokią nesąmonė.
Beje, plaukai pas mane ploni ir silpni

Cia kazkoks bobuciu ismislas
neskutau ir neskusiu savo mergytei plauku, nors jie ir silpnuciai ir labai veliasi, bet uzaugs tos kasos, tada ir pakirpsiu tuos pukelius

Mano drauge buvo nuskutusi mergaitei plaukus,tikrai nepadejo.Mergaite iki 3m.vaiksciojo kaip berniukas,ir dabar jos plaukuciai ploni

Tikrai ne skusiu

tai jau tikrai ne
QUOTE(bulia @ 2007 08 20, 10:53)
Sveiki
mano dukrytei metukai . Plaukuciu pas ja tikrai nera daug , bet ... kazkiek yra
Drauge prisikabino jau nuo 6men , kad nuskusciau plikai , tipo poto ataugs zymiai daugiau ir stipresni plaukuciai
. Bet as manau , kad ner ko kabinetis prie tu plaukuciu , tegu buna taip kaip yra
Ka jus manot ? Ar skusti , ar ... ka daryt
mano dukrytei metukai . Plaukuciu pas ja tikrai nera daug , bet ... kazkiek yra

Ka jus manot ? Ar skusti , ar ... ka daryt

Visiški prietarai. Aš pati buvau iki trijų metų visai plika. po to tėvai mane ir plikai skuto, ir trumpai kirpo, kad plaukai vešlesni augtų. Kaip buvo trys ploni plaukai, taip ir liko.
Ir mano mergaičių plaukai pradėjo augti tik nuo kokių tirjų metų. iki trijų buvo keli plaukeliai, trumpučiai, plonučiai. o dabar jau kasos. Aišku, nėra plaukai stori, vešlūs, bet ir nėra į ką. Vyro plaukai taip pat plonučiai.
Ateis laikas ir užaugs tie plaukučiai. Vieniem greičiau, kitiem lėčiau. O skusti, ir dar mergaitę... Tikrai nepatariu.