Plauku skutimas -mitas, tikra nesamone, kokie uzkoduoti dnr tokie ir augs

maniskio vaikinuko plaukuciai prasti, ju labai nedaug, bet skusti tikrai nezadu
nemanau kad padetu, juk no genu priklauso, oir tevelio plaukuciai ne kokie

tikrai neveta

na as nukirpau trumpai pati po pirmu nr(1.5men ),nes nuo gimimo stovejo keli plaukuciai.o dabar atuga lygus vienodi
tikrai neverta kankinti vaiko ir skusti plikai,prie manes irgi vyro giminė prikibus buvo kad mergaitei skusčiau pikai,nes gimė su ilgais plaukučiais ir atseit atauks geresni,aš nepasidaviau ir neskutau nė vienam savo vaikui.mano mama mums su sesėm irgi neskuto,mano plaukai stori ,nors ir nepaslankūs,o seserų ploni ir silpni,bet paslankūs.tai čia ir nulėmė genai,kokia tada prasmė kankintis sau ir vaikiukui
tikrai nereike skusti
,viskam savas laikas,vaikas auga ,susitvarkis ir plaukuciai

jei norit modernios šukusenos tai galit ne tik nuskusti bet ir išskutinėti kokį superinį raštą a la tokia plaukuosena. o iš tikrųjų tai neverta tai nieko naudingo neduoda (na nebent galvos ventiliacija pagerėja
) toks pats mitas kaip kad negalima nėštukėms krikštyti vaikų ir ttt.

Tikrai nereikia
jei plaukuciu nedaug ir trumpi, manau gal skusciau, vien jau delto, kad gal tikrai visi kartu vienodai augs ir atrodys storiau. nes buna kad vieni ilgi kiti trumpi, kiti tik lenda, tai ir atrodo, kad tu plaukeliu nedaug. manosiso tai labai veslus plaukuciai, tai nematau reikalo, tetes labai stori plaukai, mano irgi, tai is kazkurio paveldejo manau. nors tetei skuto vaikysteje, tai dabar kirpejos verkia, kad baigia zirkles atbukt kol ji nukerpa
, bet nezinia ar del to, kad skuto.

As net negaliu sau isivaizduoti ,mano galva fiziskai neimanoma plikai nuskusti 1 metuku vaika jo nesuzaluojant. Savo braskei as jau juodegytes risdavau.

as suprantu kai labai slenka plaukiukai nuo gimimo, tai del pacio vaikucio galima juos nuskusti, bet seip tikrai neverta manau , neskusciau tikrai

As tai savajam nespeju kirpti tu plaukuciu
, kad ir nera tokie stori kaip pas kai kuriuos buna, bet auga greitai