Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitei skusti plaukus

kažkada, labai labai seniai, prieš kokius 36 metus, mano tėvai irgi buvo nuskutę (ačiū dievui aš pati to neatsimenu) blink.gif . Labai jau smulkūs plaukučiai buvo. Ir ką - ataugo lygiai tokie pat biedni ir ploni... O va nuo to laiko, mama pasakojo, kad pradėjau miegoti tik kam nors į plaukus pirščiukus sukišus... Žodžiu naudos jokios, o trauma turbūt, buvo... verysad.gif
Atsakyti
Nuolat pakirpinejant plauku galiukus irgi geras efektas gaunamas bigsmile.gif , jau mums 2 su puse metu, tai manau, kad tai padejo pastiprint kazkiek plaukucius mums. g.gif 4u.gif
Atsakyti
schmoll.gif ,kam Dievas dave,pas ta ir bus geri plaukai biggrin.gif
Atsakyti
mergaite skusti - ne uz ka!!!!!!!!!!!!!!!!!! schmoll.gif
Atsakyti
Galite skusti jei tik tai jums gražu, nes plauko struktūros skutimas neįtakoja 4u.gif
Atsakyti
Tikrai taip - tik dėl grožio. Jei kam gražu biggrin.gif Neskutau ir neskusiu.
Atsakyti
Baisiau nebuna, kai mergaite plikai nuskusta arba bliuduku nukirpta doh.gif
Atsakyti
as tai ne uz ka savo lelytei neskusciau pliaukiuku, nu ir kam kokie bus tokie thumbup.gif
Atsakyti
Na ir kas cia tokio vieni skuta kiti ne,vieni tiki kiti ne..bobuciu pasakom ,o gal kaip tik pries tai buvo belenkas ir nuskutus bus geriau nei stagaras trumpas,i sona ar dar kazkaip negraziai isauge.Mes kol visai maza nuskutom dar nesupranta net kas ji mergaite ar berniukas ir jau beveik menuo kaip ataugineja ir matau,kad tikrai isaugs vienodi normalus plaukuciai smile.gif Ziema juk namuose daugiau laiko praleidziam ir i lauka nebegam be kepures ir namie tikrai galvyte nesala, schmoll.gif
Vasara tai kitas reikalas geda butu rodyti mergyte be plauku viesumoje,visi galvotu kad serganti

Atsakyti
Nemanau, kad ką padėtų plaukų skutimas. Mano plaukai stori ir ilgi, o mano mama nei man skuto, nei juos kirpo, kol buvau maža. Pakirpdavo tik kirpčiukus, kad į akis nelįstų.
Atsakyti
Pati buvau nuskusta budama metuku, cia is mamos pasakojimo, bet savo dukrytei tikrai neskusciau tikri bobuciu plepalai, nepasakyciau kad kazkokie ipatingi tie mano plaukai biggrin.gif
Atsakyti
O kam? kazkokia nesamone manau, tie plauku skutimai...savo dukrytei neskutau...uzaugo labai grazus ilgi plaukuciai wub.gif
Atsakyti