Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitei skusti plaukus

QUOTE(bulia @ 2007 08 20, 10:53)
Sveiki
mano dukrytei metukai . Plaukuciu pas ja tikrai nera daug , bet ... kazkiek yra smile.gif Drauge prisikabino jau nuo 6men , kad nuskusciau plikai , tipo poto ataugs zymiai daugiau ir stipresni plaukuciai  g.gif  . Bet as manau , kad ner ko kabinetis prie tu plaukuciu , tegu buna taip kaip yra  rolleyes.gif 
Ka jus manot ? Ar skusti , ar ... ka daryt  g.gif

Plaukuciai bus tokie, kokius paveldejo ir ju skutimas ar ne nieko nepakeis 4u.gif
Pvz. drauges mergyte iki metuku apskritai neturejo net "pukeliu" ant galvos, kai suejo vieneri pradejo augt "kazkas panasaus i plaukus" , o dabar panele turi stiprius, sveikus, storus ir "gausius" plaukus biggrin.gif Beje, mano draugei irgi tik metuku bunant pradejo augt plaukai, bet "kasom" pasigirt negali mirksiukas.gif
Atsakyti
man ir taip atrodo,kad tas skutimas tai tik mitas, seip as tik nukirpau suneli kai suejo metukai ta pacia diena nuvedziau i kirpykla.. na cia kai sakoma jai nukirpsi iki metuku tai nukirpsi vaikui laime ax.gif
na o pvz pas mano mama tai paauglystei buvo labai ilgi plaukai.. dbr as pati savo plaukais dziaugiuosi... ir pagal savo dukryte su suneliu matau,kad jie jau mano plaukus ir paveldejo.. ax.gif
ir kazin ar butu ka pakeites tas skutimas.
Atsakyti
Nesamone su to skutimu schmoll.gif
Atsakyti
tikras prietaras galiu pasakyti,kad nuskusi plikai ataugs gražesni,storesni ir pan...keturis vaikus augindama vienam vaikui paklausius močiučių apkirpau plikai nu ir ką nieko ataugo lygiai tokie patys plaukučiai,net vaikui galiu pasakyti,kad vargas buvo kol jie ataugo,nes labai durdavo visą galvytę verysad.gif daugiau nė vieno neskutau ir turim storus gražiausius palukučius wub.gif plaukučius paveldi juk iš tėvų o ne iš prietarų biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai neskusk, nes plaukas priklauso nuo plauko svogunelio, koki paveldejo tokie ir bus plaukuciai,uzaugs nesijaudink, pamatysi kokias kasas pinsi,o jei reiks paskui pastiprinsi aliejuku,ar dar kokiom priemonem,su kirpeja pasikonsultuosi. ok.gif
Atsakyti
Na o kam skusti mergytei tą pirmąjį grožį? Vietoje to,pasidžiaugti reikėtų mielaisiais vaikučio (nesvarbu ar mergytė,ar berniukas) plaukučiais wub.gif O prietarai ir lieka prietarais, be to šalta bus galvytei, durs,kaip čia jau mamytė rašė ir pan...
Atsakyti
schmoll.gif tikrai neskusciau schmoll.gif
Atsakyti
Nereikia skusti schmoll.gif Juk plauko sandara nuo to nepasikeis. Mane irgi vos ne kiekvienas ikalbineja,kad nuskusciau tuos kelis plaukus nuo dukrytes galvos,as nepasiduodu.Kur tada segtuka reiketu segti ? smile.gif
Atsakyti
as neskutau ir nesiruosiu schmoll.gif
Atsakyti
Net minčių tokių nekilo doh.gif čia gryniausi prietarai ir nieko daugiau schmoll.gif
Atsakyti
Sunui buvau nuskutusi, ataugo labai stori plaukai, nors ir pries tai nesiskundem, kad ploni. O dukrai, neskutau, dabar jai 2m., o plaukai labai stori ir grazus bigsmile.gif
Atsakyti
jetu o man taip gaila butu skustituos vargsiukus plaukelius doh.gif kazkaip nei vienai neskutau ir suneliui to nedarysiu schmoll.gif rolleyes.gif
Atsakyti