Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitei skusti plaukus

QUOTE(vilega @ 2007 09 24, 05:44)
Man "prikarksejo" visi,kad reikia nuskusti tipo veslesni plaukai bus ir t.t. Nuskutau ir labai gailejausi, mazoji atrode baisiai be plauku. Ir nieko jie ten geresni plaukai neuzaugo  verysad.gif Jei buciau anksciau pasiskaiciusi sia tema tikrai nebuciau pasidavus kitu itakai. Neskuskit tikrai neverta.

man tas plauku skutimas kazkokia atgyvena...kazkos pasityciojimas is vaiko... doh.gif nemanau, kad reikia ta daryti... schmoll.gif
Atsakyti
As irgi manau, kad nereikia. Nepadeda. Mano draugei (kuri jau suaugusi ir pati turi dukra) vaikysteje nuskute, tai vistiek plaukai dabar lygiai tokie pat kaip pas jos mama ir tete ir pas jos dukra. Tai noriu pasakyti, kad kas duota nuo gimimo, tas duota ir nieko cia nepakeisi.
Atsakyti
visiška nesąmonė skusti plaukučius, man tėvai vaikystėje nuskoto, siaubas kokios foto blink.gif o ir plaukučiai ne ką geresni ataugo schmoll.gif tikrai neverta schmoll.gif
Atsakyti
Koks siaubas, skusti plaukus plikai doh.gif Nemanau,kad nuo to jie atauga veslesni schmoll.gif
Atsakyti
Bobučių prietarai irnesakyk.gif Mūsų seneliai irgi įkalbinėjo nuskusti atseit bus stipresni plaukai, bet griežtai pasakiau kad man tokių nesamonių nekalbėtų, juk tas vaikas to skutimo gali išsigasti scare.gif
Atsakyti
Plauku skutimas - mitas ar ne mitas,sunku pasakyti...yra visokiausiu tam pritarianciu ir neigianciu pavyzdziu...
Budama mokykloj mano klasiokiai reikejop daryti galvos operacija - tad ir visus plaukus teko nuskusti...Plaukai ataugo tikrai daug grazesni veslesni ir garbanojosi nerealiai graziai smile.gif Visi stebejosi tuo...
azijieciai ka tik gimusiems vaikams irgi skuta plaukucius..O pas juos plaukiai tikrai laabai grazus:veslus,blizgantys smile.gif
O mano mama man nuo mazumes kirpdavo plaukus labai trumpai: "berniuku" doh.gif biggrin.gif Gal taip iki kokiu 4metu ji darydavo...Tai taip juokingai atrodydavau su berniukiskais plaukais ir didziausiu ksapinu doh.gif lotuliukas.gif negaliu sakyti,kad plaukai stori,bet ir ne ploni...tik neaisku,ar nors kiek tas mano plauku kirpimas padejo mirksiukas.gif
Dabar turiu davo dukryte ir tikrai nezadu kirpti "berniuku" ar tuo labiau,skusti galvos... schmoll.gif
Atsakyti
jo..nesamonė visiška biggrin.gif man niekas neskuto, auginau nuo mažumės plaukus,ir jei visda buvo stori vešlūs ir dabar tokie..jokių skutimų doh.gif
Atsakyti
nei man skuto, nei as savo suneliui skutau.
Atsakyti
jei tureciau mergyte tai tikrai nesskusciau tongue.gif
Atsakyti
Tikrai nebutina, bet galima..
kad padeda - faktas, ant savojo isbandziau! smile.gif
Atsakyti
tikrai netikiu,kad nuo plaukų skutimo priklauso plaukų storis ir t.t.
O dar mergaitei skusti tai visiška nesamonė blink.gif schmoll.gif
jei turėčiau mergaitę tikrai neskusčiau,o auginčiau kasytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bafi @ 2007 10 09, 15:52)
jo..nesamonė visiška biggrin.gif man niekas neskuto, auginau nuo mažumės plaukus,ir jei visda buvo stori vešlūs ir dabar tokie..jokių skutimų doh.gif

drinks_cheers.gif man tas pats, niekas neskuto nei kudikystej nei vaikystej, o plaukai stori, veslus ir daug, kad net pati kartais nervuojuos kai susitvarkyt neina lotuliukas.gif
Atsakyti