Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitei skusti plaukus

na mano drauge turi mergyte ir taip pat skuto mergytei pirmuosius plaukucius ot uztai dabar super plaukuciai thumbup.gif thumbup.gif cia kiekvienos reikalas kaip augint vaikucio plaukucius ,daug kas skuta tuos pirmuosius plaukucius bet tik PIRMUOSIUS!
Atsakyti
Sunus gimė plikas ir iki dviejų metų tiek tų plaukų ir tebuvo, paskui jų daugėjo, jie storėjo ir dabar kirpėja spjaudosi lotuliukas.gif , ad blogiau jį kirpti nei kokią mergaitę, tiek darbo ir laiko, o kaina tai vyriška.... lotuliukas.gif
O dukra gimė su ševeliūra kaip priklauso merginai, jai tuoj trys metai, tai plaukai nuo brolio tikrai neatsilieka - ilgi, stori, daug ir dar raitosi rolleyes.gif lėlė - gražuolė
Išvada - nekreipt dėmesio, kokie jie yra kai vaikui pora metų, jei genai lemia gerus plaukus, tai tokie ir bus. Reikia tik sulaukt, o paskui susirast kantrią kirpėją, nes kai mes nueinam pas ją visi keturi (aš su vyru irgi gerus plaukus turim), tai ji sako, kad gali kirpyklą uždaryt, vistiek jau daugiau nieko nebespės aptarnaut lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ptytukas @ 2007 10 26, 10:02)
Išvada - nekreipt dėmesio, kokie jie yra kai vaikui pora metų, jei genai lemia gerus plaukus, tai tokie ir bus. Reikia tik sulaukt, o paskui susirast kantrią kirpėją, nes kai mes nueinam pas ją visi keturi (aš su vyru irgi gerus plaukus turim), tai ji sako, kad gali kirpyklą uždaryt, vistiek jau daugiau nieko nebespės aptarnaut  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Geras! Su manim situacija panasi. Tikiuosi, kad ir mano mergyte tures grazius plaukucius rolleyes.gif
Genai yra genai, ir cia jokie skutimai, manau, nepades tongue.gif
Atsakyti
Nu ka as zinau..as irgi nemanau kad tie skutimai pades..
Atsakyti
Man irgi atrodo,kad genai.Skusk neskutęs mirksiukas.gif
Atsakyti
pazystu mergaite kurios plaukeliai iki 3metu visai neaugo ir nieko nedare jokiu skutimu nebubo,bd pradejo augti laba grazus ir tankus plaukai mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai nesamone skutimas, manau tai tikrai įtakos neturi, tik dar mergaitę sudarko,
nors draugė kirpėja sako kad tai tikrai padeda, bet aš netikiu tuo visiškai 4u.gif
Atsakyti
o as tuo tikrai tikiu 4u.gif
Atsakyti
tikrai neskuskite vakams plaukų!!!! tai tikra nesamonė!!! mūsų draugai savo metu vaikui buvo nuskutę plaukučius, tai išvis nieko tai nepadejo,-ataugo tokie kokie ir prieš tai buvo verysad.gif

Atsakyti
na jau ne,man irgi sake nuskusti vaikui plaukus,bet as neklausiau.Sunu vadina ,,auksiniu berniuku,,jo plaukai dar prie to paties dar biski garbanojasi,na ir kas kad retoki plaukuciai schmoll.gif Mums graziausias,koks yra!!!!!!
Atsakyti
Nu tikra nesamone doh.gif Dar mergaite plikai skust blink.gif Neisivaizduoju,bobuciu plepalai irnesakyk.gif
Atsakyti
Tikra nesąmonė, kad nuskutus plaukus jų padaugėja , man mama buvo nuskutus ir paskui gailėjosi, nes norimo rezultato neišvydo schmoll.gif , šiaip jei jau aš buvau nuskusta, tai kodėl kaži dabar vaikštau su prisegamais plaukais g.gif
Atsakyti