Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir problemos su virusais

QUOTE(Palemonas @ 2007 11 16, 12:47)
Nu aš nežinau kas ten konkrečiai pas tave darosi, gali būti ir daugiau variantų. Iš kur, ką ir su kuo siuntiesi ?

Siunciausi is www.free-av.com Avira Antivir Classic tiesiai is to puslapio, paskui bandziau pirma issaugoti kompe, o po to instaliuoti, bet vistiek tas pats. Naudoju Internet Explorer.
Atsidaro instaliacijos langas pradeda kazka daryti ir ismeta pranesima:
Some instaliations files are corrupt.
Please download a fresh copy and retry the installiation.

O lange tekstas:
Extracting license_us.txt
Extracting avgsetup.exe
CRC failed in avgsetup.exe
Unexpected end of archive

Bijau, kad cia koks virusas nebutu isimetes, kuris viska nutraukia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(maggota @ 2007 11 16, 14:14)
Siunciausi is www.free-av.com  Avira Antivir Classic tiesiai is to puslapio, paskui bandziau pirma issaugoti kompe, o po to instaliuoti, bet vistiek tas pats. Naudoju Internet Explorer. 
Atsidaro instaliacijos langas pradeda kazka daryti ir ismeta pranesima:
Some instaliations files are corrupt.
Please download a fresh copy and retry the installiation.

O lange tekstas:
Extracting license_us.txt
Extracting avgsetup.exe
CRC failed in avgsetup.exe
Unexpected end of archive

Bijau, kad cia koks virusas nebutu isimetes, kuris viska nutraukia sad.gif

Siųskis per mozillą arba operą.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 11 11, 20:38)
Kokia pas tave antivirusinė ? Su Spybot'u skenavai ?

pas mane nortonas paprastas o kas tas spybot?is kur ji parsisiusti?
Atsakyti
QUOTE(Tukiuke @ 2007 11 16, 15:51)
pas mane nortonas paprastas o kas tas spybot?is kur ji parsisiusti?

Taigi taigi - nortonas daug kam bėdų pridaręs yra. O spybot'ą gali rasti ankstesniuose pranešimuose, ten pilna nuorodų.
Atsakyti
Sveiki, reikia Jusu pagalbos, turiu kazkoki geruli kompe, jau savaite kovoju ir tuscia
Zodziu uzkrrovus kompa pasirodo pranesimas, kad kompe yra virusas, jis stabdo kompo, interneta, mano duomenys nesaugus ir pan... ir klausia, ar noriu atsisiust antivirusine, pasakai ne, atidaro IE su kokiu tupu puslapiu, naudotis IE praktishkai neimanoma, atsisiust nieko nieko neimanoma, tipo, jusu IE nustatymai neleidzia nieko siust, IE atsirado "Security Toolbar 7.1"....
Dirbant su kompu pastoviai lenda pranesimai pvz "Security Alert: Spyware faund" bet juos siuncia ne antivurusines programos. Paspaudi ant pranesimo, kad ji isjungt, Atsidaro IE su kokiu tupu puslapiu
Zodziu Instaliavau mozilla, kad galeciau naudot is intiku, prisisiunciau visokiu antivir (Kasperskis, AVG, Avast...)+ antispyvaru ir skanuoju skanuoju... rado kelis virusus, lyg istryne, o naudos jokios... atjungiu kompa nuo intiko, issinstaliuoju IE... nieko
ka daryt?
Foramatuot dar nenoriu, plem tiek visko vel reikes priinstaliuot, daug ko net neturiu
ka daryt, kas cia do gerulis pas mane?
Atsakyti
PALEMONAI, iš kur galima Spybotą parsisiųsti?

Žinau, kad jau buvo duota nuorodų, bet, atsiprašau, nerandu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 17 lapkričio 2007 - 11:48
QUOTE(Limcamca @ 2007 11 17, 11:45)

Žinau, kad jau buvo  duota nuorodų, bet, atsiprašau, nerandu  blush2.gif

tai gi google.lt įvesk spybot, ir siųskis sau į sveikatą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 11 07, 16:28)
Nemokamas. Siųskis iš ČIA.

sveiki,kodel man is cia nieko neduoda siustis g.gif paspaudziu siusti,tai ismeta ta pati langa unsure.gif turejau NOD32,man baigesi galiojimo laikas,reikia naujos antivirusines,padekit,nes dabar be antivirusines sedziu blink.gif doh.gif oir taip jau meta virusa po viruso,bijau,kad kompas mano neuzluztu verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(Nereikalinga @ 2007 11 17, 12:12)
tai gi google.lt įvesk spybot, ir siųskis sau į sveikatą  doh.gif

o tai visur ji nemokama yra? ir neribotam laikui ? g.gif ir kodu jokiu nereikia?ar ten jau su viskuo?
Atsakyti
QUOTE(Nereikalinga @ 2007 11 17, 14:12)
tai gi google.lt įvesk spybot, ir siųskis sau į sveikatą  doh.gif

ačiū už malonų atsakymą mirksiukas.gif žinai per google kiek jų išmeta. Aš ne kompiuteristė, iš kur man žinoti, kad tai yra būtent tas apie kurį čia kalbama.

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 11 17, 12:45)

Žinau, kad jau buvo  duota nuorodų, bet, atsiprašau, nerandu  blush2.gif

Va šičionais SPYBOT 1.5 - naujesnė versija(rekomenduoju visiems besinaudojantiems atsinaujinti saviškes programikes).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 17 lapkričio 2007 - 16:21
QUOTE(Palemonas @ 2007 11 17, 15:20)
Va šičionais SPYBOT 1.5 - naujesnė versija(rekomenduoju visiems besinaudojantiems atsinaujinti saviškes programikes).

Palemonai,ka as blogai padariau?parsisiunciau sita antivirusine,suinstalinau,man pertikrino,nu zodziu viska atrodo padare,perkroviau kompa,dar karta pertikrino,o kai uzsikrove kompas apacioj iskrito ikona su kryziuku Windows security Alerts,sako,kad man kompiuteris be antiviusines programos kaip suprasti?kas blogai g.gif ai dar updeitinau ir nieko.

Papildyta:
ai dar norejau paklausti,ar turi rodyti virusines ikona apacioje su spynele ar ta spynele,kazkas ne taip?
Atsakyti
help,ka man daryti,man cia varo virusus viena po kito blink.gif
Atsakyti