Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir problemos su virusais

QUOTE(braziute @ 2007 11 17, 18:43)
help,ka  man daryti,man cia varo virusus viena po kito blink.gif

Spybotas nėra antivirusinė programa, instaliuokis kokią nors antivirusinę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(braziute @ 2007 11 17, 19:24)
Palemonai,ka as blogai padariau?parsisiunciau sita antivirusine,

Spybot'as ne antivirusinė programa, ji naudojama tik kenkėjų šalinimui, o realiu laiku kompiuterio nesaugo.
Atsakyti
QUOTE(g00te @ 2007 11 17, 00:32)
Sveiki, reikia Jusu pagalbos, turiu kazkoki geruli kompe, jau savaite kovoju ir tuscia
Zodziu uzkrrovus kompa pasirodo pranesimas, kad kompe yra virusas, jis stabdo kompo, interneta, mano duomenys nesaugus ir pan... ir klausia, ar noriu atsisiust antivirusine, pasakai ne, atidaro IE su kokiu tupu puslapiu, naudotis IE praktishkai neimanoma, atsisiust nieko nieko neimanoma, tipo, jusu IE nustatymai neleidzia nieko siust, IE atsirado "Security Toolbar 7.1"....
Dirbant su kompu pastoviai lenda pranesimai pvz "Security Alert: Spyware faund" bet juos siuncia ne antivurusines programos. Paspaudi ant pranesimo, kad ji isjungt, Atsidaro IE su kokiu tupu puslapiu
Zodziu Instaliavau mozilla, kad galeciau naudot is intiku, prisisiunciau visokiu antivir (Kasperskis, AVG, Avast...)+ antispyvaru ir skanuoju skanuoju... rado kelis virusus, lyg istryne, o naudos jokios... atjungiu kompa nuo intiko, issinstaliuoju IE... nieko
ka daryt?
Foramatuot dar nenoriu, plem tiek visko vel reikes priinstaliuot, daug ko net neturiu
ka daryt, kas cia do gerulis pas mane?

aciu uz "pagalba", radau ir issinaikinau pati, jei pas ka panasi problema, patarimu rasit cia
sekmes nelygioje kovoje lotuliukas.gif
Atsakyti
sveiki,gal kas galetu paaskinti kaip istrinti virusa su nortonu?
Atsakyti
QUOTE(durke @ 2007 11 18, 17:25)

Su nortonu neištrinsi, o gal išviso jis ten ne virusą identifikuoja kaip virusą ?
Atsakyti
QUOTE(durke @ 2007 11 18, 17:25)

Tai kad pats Nortonas paskutiniu metu piktesnis net už virusus.
Atsakyti
nu as pirkau kompiuteri ir jame buvo nortonas 60dienu,galvoju kad jis turetu buti pasbaiges kaip suzinoti ar jis dar isvis veikia ar jau baigesi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(durke @ 2007 11 19, 21:36)
nu as pirkau kompiuteri ir jame buvo nortonas 60dienu,galvoju kad jis turetu buti pasbaiges kaip suzinoti ar jis dar isvis veikia ar jau baigesi? g.gif

Nieko tu nesiaiškink, o kuo greičiau siųskis naują antivirusą ir tą nortoną mesk lauk.
Atsakyti
o tai kokia pasiulytumet parsisiust kad butu gera? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(durke @ 2007 11 20, 21:33)
o tai kokia pasiulytumet parsisiust kad butu gera? ax.gif

Šiaip jau čia, šitoje temoje yra daug prirekomenduota. Avira Antivir.
Atsakyti
Galima ta pati AVG naudoti. Bet su antiviriu reik ugniasiene dar naudot.
Atsakyti
QUOTE(netforma @ 2007 11 22, 16:02)
Galima ta pati AVG naudoti. Bet su antiviriu reik ugniasiene dar naudot.

Taip, galima. O prie Aviros ir AVG rekomenduočiau COMODO Firewall Pro, tikrai gera ugniasienė.
Atsakyti