Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir problemos su virusais

QUOTE(pelėdžiukė @ 2007 12 04, 19:15)
Siaip su dviem antivirusinem nuo ziemos esu  ax.gif  Nors viena "out of date", o kita niekada nieko neranda lotuliukas.gif  Ir problemu kaip ir nebuvo, tik jau kelios savaites kaip pradejo striginet internetas ir kazkoks puslapis atsidarineja pastoviai, speju virusu prisiveise sociai, tai mastau kaip ta nod'a atnaujint, nes kompiuteristas minejo, kad kazkokia programele yra, apie kuria as nieko nezinau  schmoll.gif  doh.gif  verysad.gif

Na jeigu neatnaujinta duomenu bazė, tai ko norėti. Nelabai ką ir ras. O Nod,o niekad nebandžiau, nelabai kokie atsiliepimai apie ją.
Jeigu kompą jau užpoulė virusai, greičiau buna perinstaliuoti, negu išvalyti. Kartais prasėdi gera pusdieni, kol atgaivini, o perinstaliavimas su visu softu daugiau kaip 2.5H neužima.
Pasikartosiu, kompe su kuriuo vaikai naršo instaliuota avira, greitai bus metai po kompo perinstaliavimo. Jokiu problemų. Loptopas išviso be antivirusinės pajungtas, tiesa juo naršau tik aš. Jokiu stabdymu, jokiu langu, ar itartinu procesu.
Papildyta:
QUOTE(Palemonas @ 2007 12 04, 19:41)
Taigi va Taktai, vargstam, vargstam, aiškinam, aiškinam, o visa tai niekam neįdomu. Nu iš kur tas neraštingumas ?  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Ir kiek kartu sakyta doh.gif . Visi įsivaizduoja, kad tai jų kompo neliečia. tačiau programinė įranga vienoda, skiriasi tik niuansai.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 12 04, 19:09)
Na jeigu neatnaujinta duomenu bazė, tai ko norėti. Nelabai ką ir ras. O Nod,o niekad nebandžiau, nelabai kokie atsiliepimai apie ją.

Papildyta:

Ir kiek kartu sakyta doh.gif . Visi įsivaizduoja, kad tai jų kompo neliečia. tačiau programinė įranga vienoda, skiriasi tik niuansai.

Zinau kalta kalta as doh.gif unsure.gif Turiu stacionaru kompiuteri ir loptopa. Stacionariam nod32 instaliuotas jau metai su virsum ir visiskai jokiu problemu, gaudo virusus puikiai, atsinaujina kasdien ir vargo nematau, bet va su loptopu kitaip... Jo nod'as nebeatsinaujina (kompiuteristas ji suinstaliavo, as apie kompu programines irangas mazai teismanau blush2.gif ). Loptope AVG atsinaujina kasdien, bet virusu negaudo verysad.gif Gal man tada nod'a istrint ir tiketis, kad AVG ka nors suras arba trint viska lauk ir atsisiust kokia kita antivirusine g.gif Perinstaliuot kazkaip nedristu unsure.gif
Atsakyti
sveiki, gal zinot kas gali buti, jei man jau kelias dienas kompiuterio saugos centras pranesa kad mano karsperskys isjungtas. bet pats karsperskys tikrai veikia normaliai, gaudo virusus, viskas kaip turi buti. visiskai neseniai isidejau nauja, tad dar metelius tureciau buti rami. nieko nesuprantu. gal esat kas su tuo susidure? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pelėdžiukė @ 2007 12 04, 20:22)
Zinau kalta kalta as  doh.gif  unsure.gif  Turiu stacionaru kompiuteri ir loptopa. Stacionariam nod32 instaliuotas jau metai su virsum ir visiskai jokiu problemu, gaudo virusus puikiai, atsinaujina kasdien ir vargo nematau, bet va su loptopu kitaip... Jo nod'as nebeatsinaujina (kompiuteristas ji suinstaliavo, as apie kompu programines irangas mazai teismanau blush2.gif ). Loptope AVG atsinaujina kasdien, bet virusu negaudo verysad.gif  Gal man tada nod'a istrint ir tiketis, kad AVG ka nors suras  arba trint viska lauk ir atsisiust kokia kita antivirusine  g.gif  Perinstaliuot kazkaip nedristu  unsure.gif

Išinstaliuok tą savo nod'ą tada ir AVG pradės normaliai veikti.
Papildyta:
QUOTE(Ernestulka @ 2007 12 04, 21:06)
sveiki, gal zinot kas gali buti, jei man jau kelias dienas kompiuterio saugos centras pranesa kad mano karsperskys isjungtas. bet pats karsperskys tikrai veikia normaliai, gaudo virusus, viskas kaip turi buti. visiskai neseniai isidejau nauja, tad dar metelius tureciau buti rami. nieko nesuprantu. gal esat kas su tuo susidure? g.gif

Atjunk saugos centro pranešimus ir bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2007 12 04, 21:06)

Tokie pranešimai irgi buna, kai neatnaujinta antivirusinės duomenų bazė.
Atsakyti
Arba tiesiog nerado kokio viruso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(netforma @ 2007 12 05, 14:35)
Arba tiesiog nerado kokio viruso  biggrin.gif

Ne apie tai kalba eina.
Atsakyti
Aš dabar priverstinai G-DATA naudoju. Virusus tai gerai gaudo reikia nereikia:) Bet kad stabdo kompąsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2007 12 05, 15:17)
Aš dabar priverstinai G-DATA naudoju. Virusus tai gerai gaudo reikia nereikia:) Bet kad stabdo kompąsmile.gif

Pasireguliuok parametrus.
Atsakyti
noreciau paklaust nuomones apie F-secure ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrike X @ 2007 12 09, 15:43)
noreciau paklaust nuomones apie F-secure  ax.gif

Klausk.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 12 09, 18:31)

taip ir norejau paklaust apie ja ar gera ar š...

o siandien parsisiunciau nod 32 tai nenori pasileist ismeta lentele
g.gif Anti-Stealth initialization could not be fully completed. The Anti-Stealth technology is working in limited mode. g.gif
Atsakyti