Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir problemos su virusais

QUOTE(Balanda @ 2007 12 02, 17:43)
Na,va,turiu ir aš galvos skausmą unsure.gif Prieš metus pirkom kompiuterį su instaliuota Pandos antivirusine,licenzija metams.Nelabai ji man patinka,vis mesdavo lenteles,kad atnaujinimai baigėsi,kartais kas kelias minutes,o jei bandau juos parsisiųst,prašo slaptažodžio,kol galų gale automatiškai parsisiunčia.Dabar kaip suprantu,jos galiojimo laikas baigėsi,nes jau senokai neatsinaujina ir saugumo lygį lentelėje jau žemesnį rodo g.gif Galvoju pirkt kokią gerą antivirusinę ,nes tos nemokamos man kažko schmoll.gif ,vienu metu buvom  parsisiuntę AVG,tai ji niekad nieko nerasdavo,kol vėl praskenavau su Panda,o ji  daug surado bigsmile.gif Kokią iš mokamų patartumėt,kokios jų kainos?

iš nemokamu gerai veikia antivir, neturejau su ja problemu.
O iš mokamu neblogai veikia kasperskis.
Atsakyti
... vienu metu buvom  parsisiuntę AVG,tai ji niekad nieko nerasdavo,kol vėl praskenavau su Panda,o ji  daug surado bigsmile.gif
2 antivirusinės viename kompe ? blink.gif

Kokią iš mokamų patartumėt,kokios jų kainos?

Ne viskas gerai kas yra mokama, na bet jeigu neturi kur dėti pinigų tai iš mokamų geriausias - kasperis, bet turėsi vargo kol parametrus susireguliuosi. Šiaip viename iš mano kompų yra Avira Antivir - jokių problemų, viską suranda, kada reikia sureaguoja ir naudotis nesudėtinga. Ir atsimink vieną dalyką: Net ir pačios brangiausios antivirusinės programos nieko nevertos, jeigu neveikia žmogiškasis faktorius. Dauguma pačių didžiausių ir pavojingiausių virusų sėdi ne kompe, o ant kėdės prieš kompą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 03 gruodžio 2007 - 09:37
QUOTE(Palemonas @ 2007 12 03, 09:35)
Dauguma pačių didžiausių ir pavojingiausių virusų sėdi ne kompe, o ant kėdės prieš kompą.

swoon.gif swoon.gif swoon.gif nu ir paašei!!!!!! unsure.gif
palemonai aš čia ne i tema bet tavo parašas visada sugadina man apetitą unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lera: 03 gruodžio 2007 - 16:43
QUOTE(Palemonas @ 2007 12 03, 10:35)
2 antivirusinės viename kompe ?  blink.gif
Ne viskas gerai kas yra mokama, na bet jeigu neturi kur dėti pinigų tai iš mokamų geriausias -  kasperis, bet turėsi vargo kol parametrus susireguliuosi. Šiaip viename iš mano kompų yra Avira Antivir - jokių problemų, viską suranda, kada reikia sureaguoja ir naudotis nesudėtinga. Ir atsimink vieną dalyką: Net ir pačios brangiausios antivirusinės programos nieko nevertos, jeigu neveikia žmogiškasis faktorius. Dauguma pačių didžiausių ir pavojingiausių virusų sėdi ne kompe, o ant kėdės prieš kompą.

ax.gif buvo tos dvi antivirusinės kokius 3 mėn,nes panda buvo užknisus,bet AVG dar didesnis š... pasirodė,tai ją išinstaliavau bigsmile.gif nu niekas nesidarė,jos "nesipjovė" lotuliukas.gif
4u.gif ačiū už nuomones, gal tikrai reikia pabandyt tą Avirą g.gif Šiaip mes stengiamės nelandžiot ir neatidarinėt ko nereikia,bet visko pasitaiko irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(lera @ 2007 12 03, 17:41)
swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif nu ir paašei!!!!!! unsure.gif
palemonai aš čia ne i tema bet tavo parašas visada sugadina man apetitą unsure.gif

Tai nereikia maitintis prie kompo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Balanda @ 2007 12 03, 18:33)
ax.gif buvo tos dvi antivirusinės kokius 3 mėn,nes panda buvo užknisus,bet AVG dar didesnis š... pasirodė,tai ją išinstaliavau bigsmile.gif nu niekas nesidarė,jos "nesipjovė" lotuliukas.gif

Už tai, kad ta tavo panda blokavo AVG ir neleido jai dirbti - čia ir yra tas pjovimasis. Va panda tai tikrai yra š ..., nors ir mokama(palyginus brangiai).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 03 gruodžio 2007 - 20:35
buvo pas mus i firma (KLP) zmogus uzsukes. antivir stovejo, koompas vos gyvas nuo virusu. O jei kas pirks, tai kasperi ar avasta rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(netforma @ 2007 12 04, 13:19)
buvo pas mus i firma (KLP) zmogus uzsukes. antivir stovejo, koompas vos gyvas nuo virusu. O jei kas pirks, tai kasperi ar avasta rekomenduoju.

Gali bet kokia antivirusinė būti, bet jeigu "žmogiškasis faktorius" spaudinės Ignore arba Allow - niekas nepadės. Netgi tas tavo avast'as, kuris nėra jau taip ir idealus.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Gal galit kas nors padeti atsinaujinti nod32 antivirusine rolleyes.gif Veike ji kokius 4 menesius ir dabar meta lentele apie "out of date" ar kazkas pan verysad.gif Turiu ta avg for free, bet is jos jokios naudos, o kompe speju virusu prisikaupe, nes tiek firefox, tiek explorer stringa juodai doh.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pelėdžiukė @ 2007 12 04, 17:36)
Sveiki 4u.gif
Gal galit kas nors padeti atsinaujinti nod32 antivirusine  rolleyes.gif  Veike ji kokius 4 menesius ir dabar meta lentele apie "out of date" ar kazkas pan  verysad.gif  Turiu ta avg for free, bet is jos jokios naudos, o kompe speju virusu prisikaupe, nes tiek firefox, tiek explorer stringa juodai  doh.gif  verysad.gif  verysad.gif verysad.gif

Butu keista jeigu nestriktu. Dvi antivirusinės vienu metu kompe labaaai sunkiai draugauja.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 12 03, 20:34)
Tai nereikia maitintis prie kompo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai kad kartais taip jau gaunasi,ir visada tavo parašas užkliuva blink.gif tada suleteja mano kramtimas ir valgyt jau kazkaip nesinori blink.gif jei sulisiu ir numirsiu per tave mano palikuoniai tau atkeršysuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 12 04, 17:34)
Butu keista jeigu nestriktu. Dvi antivirusinės vienu metu kompe labaaai sunkiai draugauja.

Siaip su dviem antivirusinem nuo ziemos esu ax.gif Nors viena "out of date", o kita niekada nieko neranda lotuliukas.gif Ir problemu kaip ir nebuvo, tik jau kelios savaites kaip pradejo striginet internetas ir kazkoks puslapis atsidarineja pastoviai, speju virusu prisiveise sociai, tai mastau kaip ta nod'a atnaujint, nes kompiuteristas minejo, kad kazkokia programele yra, apie kuria as nieko nezinau schmoll.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 12 04, 18:34)

Taigi va Taktai, vargstam, vargstam, aiškinam, aiškinam, o visa tai niekam neįdomu. Nu iš kur tas neraštingumas ? verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 04 gruodžio 2007 - 18:42