Įkraunama...
Įkraunama...

Dekoravimas swarovski kristalais

va-cia mano tel.(cia buvo tik pabandymui,dabar zadu dar nusipirkti).tuos senuosius nuklijuosiu(gan lengvai nusilupa kai smarkiau pakrapstai thumbup.gif )ir pabandysiu koki ornamenta
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2007 09 20, 18:15)
va-cia mano tel.(cia buvo tik pabandymui,dabar zadu dar nusipirkti).tuos senuosius nuklijuosiu(gan lengvai nusilupa kai smarkiau pakrapstai thumbup.gif )ir pabandysiu koki ornamenta
user posted image
user posted image

Butinai parodyk, nes ir mano toks telefonas, lauksim.
Atsakyti
o kuo klijavai?
Atsakyti
uzlasinau viena lasiuka permatomo nagu lako ir prispaudus palaikiau pora sekundziu
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2007 09 22, 09:52)
uzlasinau viena lasiuka permatomo nagu lako ir prispaudus palaikiau pora sekundziu

Ir nenukrenta?Ilgai laiko? g.gif
Atsakyti
iki siol laike.ir tikrai gerai. o cia nulupau senuosiu ir priklijavau kitus:
user posted image
tik esu labai nepatenkinta schmoll.gif pardaveja susiraukus buvo,prasiau tokio dydzio,kokio buvo senieji(rudi),dave didesnius doh.gif tikraiusiai niekada ten nebepirksiu beee.gif
Atsakyti
Man rudi buvo graziau ax.gif
Atsakyti
man irgi.norejau pedutes padaryt,bet is tokiu dideliu nesigavo.todel nukabinsiu ir geriau kur nors kitur panaudosiu.ir dar kart bandysiu nusipirkti,tik jau kitur
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2007 09 27, 16:12)
iki siol laike.ir tikrai gerai. o cia nulupau senuosiu ir priklijavau kitus:
user posted image
tik esu labai nepatenkinta schmoll.gif pardaveja susiraukus buvo,prasiau tokio dydzio,kokio buvo senieji(rudi),dave didesnius doh.gif tikraiusiai niekada ten nebepirksiu beee.gif

O kaip faina,tada gal ir aš ateityje pabandysiu ką nors taip pagrąžinti...
Atsakyti

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
na ir as pagaliau pasituningavau savo mobilu swarovskio kristalais,tik dar iki galo nepabaigiau,labai jau daug darbo smile.gif kruopsciai stengiuos daryt,kad mobilaus nesugadinciau 4u.gif kaip pabaigsiu foto gal idesiu,jusu teismui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukke @ 2008 01 22, 21:03)
na ir as pagaliau pasituningavau savo mobilu swarovskio kristalais,tik dar iki galo nepabaigiau,labai jau daug darbo smile.gif  kruopsciai stengiuos daryt,kad mobilaus nesugadinciau 4u.gif  kaip pabaigsiu foto gal idesiu,jusu teismui ax.gif

Lauksim 4u.gif
Atsakyti