Įkraunama...
Įkraunama...

Dekoravimas swarovski kristalais

merginos o tie klijai is svirkstu gadina pavirsiu? noriu dekoruoti savo ipod, bet momentas sugadina pavisriu o kartais net ir patys svarovskiai neblizga nuo jo.. su jokiu nagu laku tikrai neklijuosiu, noriu kokybiskai pasidaryti, tik nzn kokie klijai tvirtai laikytu ir negadintu pavirsiaus ? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelijyte: 05 spalio 2008 - 11:28
QUOTE(aurelijyte @ 2008 10 05, 11:28)
merginos o tie klijai is svirkstu gadina pavirsiu? noriu dekoruoti savo ipod, bet momentas sugadina pavisriu o kartais net ir patys svarovskiai neblizga nuo jo.. su jokiu nagu laku tikrai neklijuosiu, noriu kokybiskai pasidaryti, tik nzn kokie klijai tvirtai laikytu ir negadintu pavirsiaus ?  blush2.gif

As is senuku pirkau klijus,bet jie brangoki ten panasiai kaip momento kiekis,o kainuoja apie 15lt.
Be to kur kaune yra Mickeviciaus gatvej papuosalu parduotuve,priesais sodra,butent is ten ir pirkau svarovskius,yra ir kliju,tik dabar ju kainos nepamenu smile.gif
Atsakyti

Sveikos, man irgi patinka swarowski kristaliukai smile.gif , tai vienas pazistamas padekoravo ir man, ir sesei. Klijus nezinau kokius naudojo, bet laiko gerai thumbup.gif dar ne vieno nepameciau. Galite pasiziureti foto, nuotraukose gal taip neblizga, bet realybej atrodo super! smile.gif

http://public.fotki....hite/swarowsky/
Atsakyti
Esu labai nusivylusi verysad.gif labai labai
Buvau silver cityje, klausiau ar neitu tu aplikaciju uzklijuoti ant telefono, tai i mane ziurejo kaip i kokia kosmonaute blink.gif blink.gif Tipo, tu cia ka kvailiuke galvoji, juk telefonas istirps, gal durna!!! O as baisiai uzsimaniau peduciu tokiu, yra tokios dailios wub.gif
Tada klausiau, ar jos klijuoja tas aplikacijas pacios, tai sake taip, priklijavimas kainuoja tiek pat kaip ir vienas akmenukas. Nu gerai, sakau, skaiciuokit kiek toms pedutems reiks, tai pasirodo ir klijus super duper reiks pirkti uz 65, ir nesvarbu kiek isnaudosiu doh.gif doh.gif ir nera garantijos kad laikys g.gif O dar zinau, kad turi ir aparaciuka specialu akmenukams klijuot, tai sakau gal su tuo bandom, tai ir vel likau kosmonaute bigsmile.gif
Ir galu gale buvo man isdrosta tiesiai i akis, kad tik ant audinio gali priklijuoti, o ant telefonu nera pasaulyje tooookiu kliju, kad laikytu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai kaip ta tlf pasipuost???
Atsakyti

Na, jau labai brangiai tam silver city gaunasi - uz klijavima gal logiska kaina, bet, kad klijus reiks pirkti uz 65 Lt, kuriu panaudos kelis lasus ir viskas g.gif ir dar garantijos jokios, kad nenukris ... kam tada pirkti uz 65 lt, gal paprastu super kliju pakaktu?
Atsakyti
Sveikos, rodausi savo pirmą bandymą. Tik kad kristaliukų nedaug turėjau, tai gavosi nekoks piešinukas verysad.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(ladyinwhite @ 2008 11 23, 22:15)
Sveikos, man irgi patinka swarowski kristaliukai  smile.gif , tai vienas  pazistamas padekoravo ir man, ir sesei. Klijus nezinau kokius naudojo, bet laiko gerai  thumbup.gif dar ne vieno nepameciau. Galite pasiziureti foto, nuotraukose gal taip neblizga, bet realybej atrodo super! smile.gif
http://public.fotki....hite/swarowsky/

Cia taip super grozis thumbup.gif wub.gif
Man idomu, kiek uz toki grozi sumokeai? ar cia po blatu? bigsmile.gif
Atsakyti
Va mano buvęs telefonas, gaila jau nebeturiu, bet naują taip pat bandau apsvarovskiuoti. biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2009 01 15, 19:37)
Va mano buvęs telefonas, gaila jau nebeturiu, bet naują taip pat bandau apsvarovskiuoti.  biggrin.gif

labai grazu thumbup.gif idomu kiek kristalu tokiam groziui reikia?
Atsakyti
Siandien zurnale viename maciau,kad Zvonke savo batus su svarovskiukais papuose. doh.gif
Atsakyti
Zvonke nebutu zvonke be tokiu blizguciu, tikra sarka lotuliukas.gif
Atsakyti
merginos o gal kas galetu ikelti kliju su kuriais klijuojat svarovskius nuotrauka, nes nuejus i parduotuve pasiklydau ivairiu kliju pasiuloje, o ir kainos kaikuriu labai kandziojas. Aciu
Atsakyti