Įkraunama...
Įkraunama...

Dekoravimas swarovski kristalais

QUOTE(Smigė @ 2009 01 15, 19:00)
Sveikos, rodausi savo pirmą bandymą. Tik kad kristaliukų nedaug turėjau, tai gavosi nekoks piešinukas verysad.gif 
user posted image

Na tavo vietoje nebūčiau aš tų kristalėlių dėjusi ant šito telefono, gal kur kitur panaudojusi geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auxė @ 2009 01 22, 22:21)
Na tavo vietoje nebūčiau aš tų kristalėlių dėjusi ant šito telefono, gal kur kitur panaudojusi geriau smile.gif

pritariu, reik labai ziuret ant ko ir kaip klijuoji. Daznai tokie dabreliai atrodo pigiai ir visiskai neskoningai, bent nuotraukoj. Labai reikia derinti spalvas, jei telefonas nevienspalvis, tai gal geriau zaist su kristalu dydziais o ne spalvom. Man taip pat negrazu, jei uzdengiami ar nevykusiai bandomi paslept originalus uzrasai. Negrazu kai uzklijuota ne labai kruopsciai. neturi matytis, kad tai tavo pacios ranku darbas ax.gif toks darbas, manau reikalauja be galo daug kruopstumo.
Atsakyti
Kiti telefoniukai tirkai gražiai apklijuoti, galbūt mergaitės dagiau dirbusios su tais kristalėliais smile.gif
Gal kas dar ką tturite pasirodyti ?smile.gif
Atsakyti
Aš irgi užsidegiau telefoną papuošti kristaliukais, nusipirkau tokius labai nedidukus, klijuosiu jaučiu su klijais nagams - būna kioskeliuose, girdėjau, kad laiko super ax.gif Jeigu rasiu smile.gif
Bet man kitas klausimas kaip tokius mažiukus suimat ir tiksliai uždedate į norimą vietą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2009 01 23, 12:10)
Aš irgi užsidegiau telefoną papuošti kristaliukais, nusipirkau tokius labai nedidukus, klijuosiu jaučiu su klijais nagams - būna kioskeliuose, girdėjau, kad laiko super ax.gif Jeigu rasiu smile.gif
Bet man kitas klausimas kaip tokius mažiukus suimat ir tiksliai uždedate į norimą vietą. g.gif

su pincetu tiktai, kitaip tai niekaip
as tai ir labai noreciau kazka su tais blizguciais apklijuoti. ant mano dabartinio telefono, tai neverta biggrin.gif galvoju apie kokia silkine skarele ar siaip koki akcenta prie vakarines aprangos. cia viena diena tiek domejausi apie kristalu klijavima, kad po to namie akys pacios ieskojo, ka cia butu galima apklijuoti lotuliukas.gif apklijuociau viska, tik kad tie kristaliukai baisiai brangiai iseina
Atsakyti
Man irgi ta liga uzejo,negaliu kaip man grazu,ir ant saldyvo uzsiklijuociau as ju,pvz.:maziau esk!!! ar pan lotuliukas.gif juokauju mirksiukas.gif siandien man nervai neatlaike,uzsisakiau ir ta aparaciuka ir kristaliuku ir visko visko,ai tik viena karta gyvenu,dar uzdirbu,kodel sau to neleidus,o gal ir uzsidirbti taip viena kita papildoma lita iseis...
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2009 01 29, 13:59)
Man irgi ta liga uzejo,negaliu kaip man grazu,ir ant saldyvo uzsiklijuociau as ju,pvz.:maziau esk!!! ar pan  lotuliukas.gif  juokauju  mirksiukas.gif siandien man nervai neatlaike,uzsisakiau ir ta aparaciuka ir kristaliuku ir visko visko,ai tik viena karta gyvenu,dar uzdirbu,kodel sau to neleidus,o gal ir uzsidirbti taip viena kita papildoma lita iseis...

Linuxox, jei ne paslaptis, is kur uzsakinejai? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2009 01 29, 14:59)
Man irgi ta liga uzejo,negaliu kaip man grazu,ir ant saldyvo uzsiklijuociau as ju,pvz.:maziau esk!!! ar pan  lotuliukas.gif  juokauju  mirksiukas.gif siandien man nervai neatlaike,uzsisakiau ir ta aparaciuka ir kristaliuku ir visko visko,ai tik viena karta gyvenu,dar uzdirbu,kodel sau to neleidus,o gal ir uzsidirbti taip viena kita papildoma lita iseis...

o kiek kristaliukai kainuoja ten? butinai pasirodyk kai ka grazaus padarysi wub.gif
cia vienos forumietes albumas, jame yra paveiksliuku ivairiu, manau kad tikrai butu galima minciu pasisemt ir kristaliukus klijuojant
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varnikė: 29 sausio 2009 - 19:07
QUOTE(Auxė @ 2009 01 22, 22:21)

Na viskas ismokstama ir ateina su patirtimi mirksiukas.gif bet del dizaino, manau, kad tas "pigumas" atsiranda del to, kad daiktas apklijuotas tik keleta swarowskiu g.gif ir dar taip kyg atsitiktinai unsure.gif tokiu atveju reiktu pagalvot, ar isvis klijuoti? o jei nenorit apkrauti daikto, tada lai buna kazkokia subtili figurele, bet pilnavidure! tongue.gif Iskart vaizdas bus liuks, tas grozis atsiranda, kai tarp swarowskiu nebuna dideliu tarpeliu tongue.gif
sekmes visoms kuryboje ir pabandymuose 4u.gif
Atsakyti
As internete pirkau,tik greitai is USA neateis... verysad.gif o jau taip noreciau koki swarowskiuka prilituoti.Kainos visokios,as ir swarowskiu ir siaip kristaliuku nusipirkau,paziuresiu ar labai jie skiriasi,nes kaina tai gerokai skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2009 01 29, 22:29)
As internete pirkau,tik greitai is USA neateis... verysad.gif  o jau taip noreciau koki swarowskiuka prilituoti.Kainos visokios,as ir swarowskiu ir siaip kristaliuku nusipirkau,paziuresiu ar labai jie skiriasi,nes kaina tai gerokai skiriasi.

gal nuoroda imestum kur pirkai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2009 01 29, 21:32)
gal nuoroda imestum kur pirkai  blush2.gif

blush2.gif ir man butu idomu 4u.gif
Atsakyti