Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

user posted image

Jo dar nėra, bet mes abudu žinom,
Kad jis ateis mažytis ir švelnus.
Mes jaučiame trečios širdies plakimą,
Ir kas bebūtų jis - dukrelė ar sūnus, -
Mes nesidžiaugt, nelaukti jo negalim,
Ir šis laukimas dvigubai džiugus -
Ateina naujas, laukiamas žmogus.
Gal saulė švies, gal žvaigždės degs, mirgės?
Ne, niekur, niekada žmogaus gimimas
Dar neturėjo taip gilios prasmės...

Just. Marcinkevičius
Atsakyti
nejau a š pirma? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2007 08 20, 20:40)
nejau a š pirma? 4u.gif

manykim, kad tai geras ženklas ir šitoj temoj daug nestuke.gif užderės thumbup.gif

Kutvela, ar buvai šiandien pas gyd. ?
Atsakyti
labai grazus zodziai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 08 20, 19:48)
manykim, kad tai geras ženklas ir šitoj temoj daug  nestuke.gif užderės  thumbup.gif
Kutvela, ar buvai šiandien pas gyd. ?

man tik kita pirmadieni nes ji atostogauja, tai vis nezinioj verysad.gif
Atsakyti
Nu namučiai kaip visuomet, nuostabūs wub.gif
Kur Amade dingus po gines? Ką tau sakė?
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2007 08 20, 21:01)
man tik kita pirmadieni nes ji atostogauja, tai vis nezinioj  verysad.gif

Baik jau, aukščiau nosį ir jokių blogų minčių 4u.gif
Kaip tik geriau, kad jau daugiau laiko bus praėję, tada tikrai jau matys echoskopu, kad mažiukas šiltai įsitaisęs bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 08 20, 20:14)
Baik jau, aukščiau nosį ir jokių blogų minčių  4u.gif
Kaip tik geriau, kad jau daugiau laiko bus praėję, tada tikrai jau matys echoskopu, kad mažiukas šiltai įsitaisęs  bigsmile.gif

na tikiuosi 4u.gif man vis paskauda pilvo apacia tai as vis bijau kad maziukas nuo manes nepabegtu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 20 rugpjūčio 2007 - 20:15
QUOTE(editana @ 2007 08 20, 18:12)
o kiek tu mokejai uz IUI kai pdareisi? mano ginius kaip supratau irgi butu linkes labiau daryti IUI nei bandyt naturaliai pasigaut g.gif

pas K IUI kainavo 500 lt. kiek dabar kainuos tai suzinosiu penktadieni (tikiuosi).

jurgasik, aciu uz labai grazius namucius smile.gif
Atsakyti
As siandien buvau savo derliaus ziuret. Po pirmos stimuliacijos 11CD turiu viena 14 mm folikula. Ir gydytoja sake kad ir gleivines storio pakanka po kolkas. Eisiu po 3 dienu ir vel ziures gal dar paaugo.
Atsakyti
Agnesse,mano pertrauka dėl to,kad mano ginė iki rugsėjo ketvirtos atostogauja doh.gif Taigi po nepasisekusio pirmo IUI laukiu rudenėlio ir nežinu ką toliau darysma g.gif Labai jau noriu,kad pagaliau darytų laporoskopiją-esu beveik tikra,kad yra problemyčių giliau,nes viskas,kas matosi su echo pagalba yra thumbup.gif
Šiandien jaučiuosi nusikalusi doh.gif Gi savataitgaly su MB prišliavom veselėj,tai dar džiaugiuosi,kad turiu šią savaitėlę atostogų,bo tai nežinau kaip būtų reikėję kilti į darbelį šiandien ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 08 20, 20:39)
As siandien buvau savo derliaus ziuret. Po pirmos stimuliacijos 11CD turiu viena 14 mm folikula. Ir gydytoja sake kad ir gleivines storio pakanka po kolkas. Eisiu po 3 dienu ir vel ziures gal dar paaugo.

sauonuole! sveikinu 4u.gif pamatysi viskas bus liuks smile.gif
Atsakyti