Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(jurgasik @ 2007 08 20, 20:11)
Nu namučiai kaip visuomet, nuostabūs  wub.gif
Kur Amade dingus po gines? Ką tau sakė?

assa.gif nu labukas, po gines davemes po Senukus, Maximas, Bute naujam karsta.gif tai ka tik grizom... Tai va... mano gine sake gert po 1 clost ir si cikla. klausiau del Estrofemo, sake schmoll.gif schmoll.gif nereik. Klausiau del Gonalio, sake, kad ner ko cia tu stipriu ir velniskai brangiu vaistu man dar. Labai nenori perstimuliuot manes gine. unsure.gif Sako, kad ir su 1 Clost man uzauga po 1-2 folikulus ir gana... As jai kazkodel pritariu, bo irgi bijau per daug uzgazuot tas kiausides... g.gif TAi va, kadangi jau siandien 5 CD ir buvo vakaras nebeisejo is jurgasik tu Clost pasiimt doh.gif Bet Eurovaistinej man mergina savanoriskai ispakavo 5 tabletytes thumbup.gif thumbup.gif
VA, gine sake, kad kita cikla, jei ka, jau padiskutuosim IUI tema unsure.gif Kazkaip visai nenusigandau ax.gif Galvojau tik kaip cia MB pasakyt, bet tiesiog isedau i masina ir pasakojau, ka sake ir IUI paaiskinau ukiskai, sakau, duosi spermos, ten is jos atrinks geriausius spermiukus ir suleis man i gimda. tongue.gif Jis paklause, pasake ''aaaa...'' ir tiek thumbup.gif
Papildyta:
doh.gif ai dar prisiminiau, penktadieni einu derliaus ziuret... tongue.gif Mano gine saunuole, kaip tik KMUK'e budes, tai sako nelauk pirmadienio, ateik penktadieni paziuresim, kas ten auga tongue.gif Nes sako, jei praeita karta 12 CD ovuliavo, tai si karta paziurim anksciau. O tas ginius is VK tai man sake, sugert po 2 Clost ir derliu ziuret po 5-6 dienu po paskutines Clost blink.gif Tai gautusi apie 16 CD g.gif Tai jau ten issproge viskas butu unsure.gif
Atsakyti
namučiai thumbup.gif Tokiuose namuose turi atsirasti kuo daugiau nestuke.gif to linkiu visoms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2007 08 20, 21:57)
sauonuole! sveikinu  4u.gif  pamatysi viskas bus liuks smile.gif

reik tuo tyket. Labai jau tik brangiai kainuoja tos stimuliacijos. Labai jau noretusi kad per kelias dienas paaugtu siek tiek kad netektu dar po keliu dienu eit. Tuo labaiu kad paskui ispuola savaitgalis
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif
kaip sekasi?m? kaip nuotaikėlės?
beje, ačiū už naujus namučius 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Einu aš šiandien derliaus žiūrėt ax.gif . Kažkaip neabejoju, kad kažką turėsiu, bet labiausiai įdomu dabar ar ta gleivinė paaugo nuo estrofemo nors kiek daugiau g.gif Laikykit kumštukus rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės, užlekiu trumpam, bo bais daug darbo turiu doh.gif
Pie, ačiū už naujus namučius wub.gif
QUOTE(cooliuke @ 2007 08 20, 18:42)
ir tu pas ji jau lankeisi?
idomu kiek IUI pabrango  blink.gif

Dar nebuvau, kitą ciklą jau eisiu, dar ilsiuosi, bais patiko smileysex.gif smileysex.gif ne pagal grafiką su ilgom įžangom tongue.gif

QUOTE(Murauskė @ 2007 08 20, 21:50)
Agnesse,mano pertrauka dėl to,kad mano ginė iki rugsėjo ketvirtos atostogauja doh.gif Taigi po nepasisekusio pirmo IUI laukiu rudenėlio ir nežinu ką toliau darysma g.gif Labai jau noriu,kad pagaliau darytų laporoskopiją-esu beveik tikra,kad yra problemyčių giliau,nes viskas,kas matosi su echo pagalba yra  thumbup.gif

Tai gal palieku dar tave parašiuke ax.gif , o tu nenori pas kitą ginę nueiti kad bent pažiūrėtų tavo derlių ir tada bandyti natur produkt ax.gif

QUOTE(Junetė @ 2007 08 21, 09:15)
Labas rytas.
Einu aš šiandien derliaus žiūrėt ax.gif . Kažkaip neabejoju, kad kažką turėsiu, bet labiausiai įdomu dabar ar ta gleivinė paaugo nuo estrofemo nors kiek daugiau  g.gif Laikykit kumštukus  rolleyes.gif

Laikom, laikom, tvirtai suspaudusios kumštelius, tuoj lekiu į miestą, tai už vairo tikrai stipriai bus suspausti kumštukai biggrin.gif
Amade, tai laukiam ir tavo gero derliaus thumbup.gif , juk kaip ne kaip ruduo ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes.pas mane siandien atejo mano dienos.o kaip tik si ryta zadejau daryt testa.teks praleist dabar menesiuka,nes daktare atostogauja.o gal naturaliai gausis.na nervai ima i tiek.liudna labai
Atsakyti
kazko zinuciu man nauju nerodo:(
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2007 08 20, 21:15)
jurgasik, aciu uz labai grazius namucius smile.gif

Čia ne mano blush2.gif , o Pie nuopelnas gražūs namučiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2007 08 21, 10:56)
sveikutes.pas mane siandien atejo mano dienos.o kaip tik si ryta zadejau daryt testa.teks praleist dabar menesiuka,nes daktare atostogauja.o gal naturaliai gausis.na nervai ima i tiek.liudna labai

Man irgi sake kad atostotogaus kaip tik ta savaite kai reikes ta derliu ziuret. Bet paskambinau ir gytytoja sako kad ateis apziuret. Kiek suprantu turi bonifacijos atostogas.Bet siaip visada yra pavaduojantis gydytojai kurie nemanau kad prasciau apziures.
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 08 20, 22:04)
:TAi va, kadangi jau siandien 5 CD ir buvo vakaras nebeisejo is jurgasik tu Clost pasiimt  doh.gif  Bet Eurovaistinej man mergina savanoriskai ispakavo 5 tabletytes  thumbup.gif  thumbup.gif

Bet praeitą kartą kiek pamenu, tai tau buvo po 2 tabl skyrę? Tai kaip tada nebijojo perstimuliuot g.gif O dėl tabletyčių tai gaila, kiek jos gali pas mane gulėti...
DOVANOJU 5 clost tabletytes Kaune. Pridėsiu ir nestuke.gif bacilą lotuliukas.gif
Atsakyti
Agnesse,aš pati žinau,kad man po praeitos stimuliacijos su clost ir gonaliu užaugs tikrai kokie porą folikulų ir jie sprogs,ale kad vistiek mum kažkaip neužkimba lotuliukas.gif Taip man jau irgi buvo vieną ciklą,kai buvo likęs didčkis folikulas,bet vėl nieko gero neišėjo schmoll.gif Parašiuke gali palikti,bus natur produkt,jei ką. Tai rašyk nuo 08 13 mirksiukas.gif
Atsakyti