Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(jurgasik @ 2007 08 21, 11:10)
Bet praeitą kartą kiek pamenu, tai tau buvo po 2 tabl skyrę? Tai kaip tada nebijojo perstimuliuot  g.gif O dėl tabletyčių tai gaila, kiek jos gali pas mane gulėti...
DOVANOJU 5 clost tabletytes Kaune. Pridėsiu ir  nestuke.gif bacilą  lotuliukas.gif

Sveikutės 4u.gif
Na aš irgi prisidėsiu prie Jurgasik dovanojimų. DOVANOJU 2,5 tabletytės Clost Vilniuje irgi su virusiuku nestuke.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes biggrin.gif
ziuriu kiek mes derliu sulauksim thumbup.gif kad tik daug ir sekmingai thumbup.gif
Murauske, o tau dare kiausintakiu praeinamumo tyrima?
Atsakyti
QUOTE(jurgasik @ 2007 08 21, 10:10)
Bet praeitą kartą kiek pamenu, tai tau buvo po 2 tabl skyrę? Tai kaip tada nebijojo perstimuliuot  g.gif O dėl tabletyčių tai gaila, kiek jos gali pas mane gulėti...
DOVANOJU 5 clost tabletytes Kaune. Pridėsiu ir  nestuke.gif bacilą  lotuliukas.gif

schmoll.gif schmoll.gif man po dvi skyre ginius is VK siam ciklui, bet kadangi kaip tik mano gine parejo is atostogu vakar, tai nulekiau pas ja ir perorganizavom i po 1 Clost... blush2.gif Gaila, kad jau vakar buvo veloka ir reikejo siaip susigaudyt Clost... blush2.gif
Atsakyti
idomu jei pirma cikla 1 clost tablete uzaugina tai per antra stimuliacija irgi gali skirti 1 tab. gerti.
As dar turiu 5 clost tabletes. Esant bedai papildomai 2 st. nereiks pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 08 21, 15:57)
idomu jei pirma cikla 1 clost tablete uzaugina tai per antra stimuliacija irgi gali skirti 1 tab. gerti.
As dar turiu 5 clost tabletes. Esant bedai papildomai 2 st. nereiks pirkti.

man tai zinok per pirma irgi 1liepe gert - uzaugo, per antra po 1tab. niekas neuzaugo blink.gif per trecia 2tab - uzaugo bigsmile.gif ginius sako kudom ir aukstom atseit dozes didesnes reikia blink.gif g.gif
Papildyta:
Aile, mes veik ta pacia diena zenijomes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2007 08 21, 16:15)
Papildyta:
Aile, mes veik ta pacia diena zenijomes bigsmile.gif

na mano vestuves buvo ketvirtadieni o tavo sestadieni. smile.gif Geguzes menesi smile.gif Labai grazus metu laikas.
Siaip jei dabar sia savaite ateis Ovuliacija ir pastociau tai gimdyt ant savo vestuviu 2 metu jubiliejaus panasiai iseitu. cool.gif
Atsakyti
Aš jau iš po ginės ax.gif blush2.gif
11 c.d. vienoj kiaušidėj yra 2,12 cm, kitoj 1,9 cm, gleivinė 7,8. Šiandien gausiu ovitrelį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2007 08 21, 13:11)
Sveikos mergytes biggrin.gif
ziuriu kiek mes derliu sulauksim thumbup.gif kad tik daug ir sekmingai thumbup.gif
Murauske, o tau dare kiausintakiu praeinamumo tyrima?

Jo,man gimdos nuotrauka daryta ir,kaip apibūdino ginė mano foto,kad kiaušintakiai tooookie praeinai kai žalčiukai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Junetė @ 2007 08 21, 16:29)
Aš jau iš po ginės  ax.gif  blush2.gif
11 c.d. vienoj kiaušidėj yra 2,12 cm, kitoj 1,9 cm, gleivinė 7,8. Šiandien gausiu ovitrelį  biggrin.gif

sveikinu, pusę darbo jau ir padarei biggrin.gif
Atsakyti
11 c.d. vienoj kiaušidėj yra 2,12 cm, kitoj 1,9 cm, gleivinė 7,8. Šiandien gausiu ovitrelį  biggrin.gif

tai thumbup.gif naijienos, sėkmės tau toliau
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 08 21, 16:19)
na mano vestuves buvo ketvirtadieni o tavo sestadieni. smile.gif Geguzes menesi smile.gif Labai grazus metu laikas.
Siaip jei dabar sia savaite ateis Ovuliacija ir pastociau tai gimdyt ant savo vestuviu 2 metu jubiliejaus panasiai iseitu.  cool.gif

kaip idomiai - ketvirtadieni tongue.gif kad buvo thumbup.gif drinks_cheers.gif
tai vadinas ir man panasiai kazkas g.gif oi darom darom mes vaikucius darom lotuliukas.gif
Papildyta:

ir kuom tu maitiniesi kad taip liuksiskai viskas gaunasi g.gif lotuliukas.gif thumbup.gif kodel pas mane kaip suletintam filme viskas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Murauskė @ 2007 08 21, 16:42)
Jo,man gimdos nuotrauka daryta ir,kaip apibūdino ginė mano foto,kad kiaušintakiai tooookie praeinai kai žalčiukai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o tie visi suderinamumai g.gif gal grikiukai nenueina iki kur reikia g.gif arba per daug isigazuoja ir pralekia bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes, va as irgi einu penktadieni derliaus ziureti, bet kaip bus toliau nelabai isivaiduoju, nes sekmadieni isskrendu i uzsieni savaitei... gal dar ovuliacija ivyks iki sekmadienio ir spesim leliuka lietuvoj pagaminti,nes veliau turbut nebus galimybes blush-anim-cl.gif

butu labai gaila jei neisnaudotumem tokio sanso, kai stimuliacija padaryta ir prazioplintumem O vien del to, kad nera kur ir kaip... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adaida: 21 rugpjūčio 2007 - 18:38