Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(Amade @ 2007 08 29, 19:45)
unsure.gif  sveikutes, vos gyva as  blink.gif  sakes, kokie kosmareliai darbe mega_shok.gif is esmes jau as nebeimu i galva, nes jau tvirtai apsisprendziau dingt is ten, tik pries tai susirasiu darba. Ir jokie  nestuke.gif  planavimai man jau nebestabdis, kad galbut pakeitus darba pastosiu irnesakyk.gif Nes jau man sakes, kolege vis duoda tabletyciu nuo nervu (homeopatines, tai drasiai geriu), nes kitaip tai mega_shok.gif

gaila, kad jusu plepalus tik vakarais perskaitau ir jau bunu ''ne i tema'' su komentarais...  blush2.gif

As rytojui pasiemiau laisvadieni. Sausiu kartu su vyru i Vilniu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 08 29, 21:21)
Buvau šnd pas ginę, tad vėl nuo ryt geriu clost, bet šį kart po 2tab. Jei dar per 2 bandymus nepavyks pastot, darysiu gimdos foto ir tada jau turbūt IUI.

Linkiu, kad tos foto neprireiktų 4u.gif

QUOTE(Aile @ 2007 08 29, 21:23)
As rytojui pasiemiau laisvadieni. Sausiu kartu su vyru i Vilniu.  smile.gif

Na va pasisemsi sostinėj teigiamų emocijų, o tai tik į gerą mirksiukas.gif

Buvau šiandien vaistinėj, ale susilaikiau ir testo nenusipirkau. Lauksiu iki reikiamos dienos rolleyes.gif

Gal žinot kokius gerus baldų gamintojus ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pie: 29 rugpjūčio 2007 - 20:41
QUOTE(Pie @ 2007 08 29, 21:39)
Buvau šiandien vaistinėj, ale susilaikiau ir testo nenusipirkau. Lauksiu iki reikiamos dienos  rolleyes.gif

As tai stalciuje turiu 2 testus. Jau kokie 4 men ten dulka. Kai praradau vilti kazka susilaukt taip ir neistraukiu tu testu. Bet manau jau si menesi bus panaudoti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 08 29, 21:46)
As tai stalciuje turiu 2 testus. Jau kokie 4 men ten dulka. Kai praradau vilti kazka susilaukt taip ir neistraukiu tu testu. Bet manau jau si menesi bus panaudoti. smile.gif

Reik manyt, kad panaudojusi pamatysi gerą žinią thumbup.gif

Aš stalčiuj turiu du jau su dviem juostelėm - pasilikau prisiminimui iš pirmojo neštumo rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

mačiau kalbėjot apie sodros pašalpas ax.gif tai aš prieš metus kai ėjau, lubos buvo 6000 ant popieriaus, t.y. 4200 į rankas mirksiukas.gif tai negi sumažėjo dabar? blink.gif

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 08 29, 21:21)
Buvau šnd pas ginę, tad vėl nuo ryt geriu clost, bet šį kart po 2tab. Jei dar per 2 bandymus nepavyks pastot, darysiu gimdos foto ir tada jau turbūt IUI.

linkiu, kad neprireiktų wub.gif

QUOTE(Pie @ 2007 08 29, 21:49)
Reik manyt, kad panaudojusi pamatysi gerą žinią  thumbup.gif

Aš stalčiuj turiu du jau su dviem juostelėm - pasilikau prisiminimui iš pirmojo neštumo  rolleyes.gif

aš irgi turiu vieną su II, o tuos kur su I visus išmetu, kad nenervuotų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2007 08 29, 22:54)
sveikos smile.gif

mačiau kalbėjot apie sodros pašalpas ax.gif tai aš prieš metus kai ėjau, lubos buvo 6000 ant popieriaus, t.y. 4200 į rankas mirksiukas.gif tai negi sumažėjo dabar? blink.gif
linkiu, kad neprireiktų wub.gif
aš irgi turiu vieną su II, o tuos kur su I visus išmetu, kad nenervuotų tongue.gif

Dabar dar nesumažėjo 4u.gif Nes juk dar nepakeistas įstatymas,o 5000 lt lubos įsigalios,kai bus prailgintas vaiko priežiūros laikas iki 1.5 metų mirksiukas.gif
Atsakyti
man mergytes siandien BT 36.7 g.gif
pridesiu kad siandien turetu but 21 CD ir 4-5 DPO angel_sadangel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aile: 30 rugpjūčio 2007 - 07:41
Murauskė ar gydytoja matys jei man pvz O neivyko? Gal kokia cista toje vietoj susiformuos ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 08 30, 08:08)
Dabar dar nesumažėjo 4u.gif Nes juk dar nepakeistas įstatymas,o 5000 lt lubos įsigalios,kai bus prailgintas vaiko priežiūros laikas iki 1.5 metų mirksiukas.gif

ech...geriau jau neilgintu ir paliktu tas lubas...o kada tas istatymas turetu buti priimtas ir isigalioti gal zinai?
Atsakyti
panašu, kad teks eiti į eilės galą Agnesses parašiuke...šiandien ryte pradėjo teplioti angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 08 30, 09:49)
ech...geriau jau neilgintu ir paliktu tas lubas...o kada tas istatymas turetu buti priimtas ir isigalioti gal zinai?

Na, jau geriau ilgina. Man tai tikrai nesinoretu vos metukų sulaukusį mažylį palikt svetimiems, nes su dabartiniais 90lt tikrai pasilikęs neišgyvensi, o pakeitus įstatymą būtų visai normaliai.
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 08 30, 10:13)
panašu, kad teks eiti į eilės galą Agnesses parašiuke...šiandien ryte pradėjo teplioti  angel_sadangel.gif

jo...as pries tris dienas irgi apturejau panasu malonuma...galiu kartu su tavim siandien paliudeti jeigu nori smile.gif o rytoj jau teks vel su nauja viltim keltis smile.gif
Atsakyti