Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(Pie @ 2007 08 30, 10:13)
panašu, kad teks eiti į eilės galą Agnesses parašiuke...šiandien ryte pradėjo teplioti  angel_sadangel.gif

console.gif dabar mums belieka gyventi nauja viltim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 08 30, 08:40)
Murauskė ar gydytoja matys jei man pvz O neivyko? Gal kokia cista toje vietoj susiformuos ar pan.

Na,geriausiai tai atspindi progesterono tyrimas mirksiukas.gif O jei nelieka jokių cistų,tai ginė net nesupras ar O vyko, ar ne smile.gif
Papildyta:
QUOTE(AusraR @ 2007 08 30, 09:49)
ech...geriau jau neilgintu ir paliktu tas lubas...o kada tas istatymas turetu buti priimtas ir isigalioti gal zinai?

Na,manau,ne anksčiau kaip nuo sausio 1 d.
Papildyta:
panašu, kad teks eiti į eilės galą Agnesses parašiuke...šiandien ryte pradėjo teplioti  angel_sadangel.gif

console.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif

nu ir prasidėjo šiandien dienelė... išsinarinau žandikaulį doh.gif nesijuokit labai... biggrin.gif čia jau man ne pirmas kartas rolleyes.gif

uoj dar šiand. pas Klimą einu žiūrėti, ar išaugo kokių folikulų... unsure.gif bijau unsure.gif

console.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2007 08 30, 10:32)
labas rytas smile.gif

nu ir prasidėjo šiandien dienelė... išsinarinau žandikaulį doh.gif nesijuokit labai... biggrin.gif čia jau man ne pirmas kartas rolleyes.gif

uoj dar šiand. pas Klimą einu žiūrėti, ar išaugo kokių folikulų... unsure.gif bijau unsure.gif
console.gif

siaubas! na bet jei ne pirmas kartas tai jau ir pripratus turetum but smile.gif
siaip smalsu o kaip ta zandikauli galima issinarint? na ka reik daryt kad isnirtu? (man tai tik viena labai posla mintis ateina i galva...lotuliukas.gif )

o pas Klima as irgi siandien einu, tik ne folikulu ziuret, einu po mmm kad paziuretu ir apsakytu ka darom toliau, vaistus pakoreguotu ir tt. Tai nebijau, nes ne derliu matuoti einu...bet galiu palaikyti uz rankos jei nori smile.gif
Atsakyti
nee nieko pošlo biggrin.gif
vieną kartą išsinarinau pas stomatologę, pasėdėjau išsižiojus kol dantis taisė ir nebegalėjau susičiaupti tongue.gif tada tai baisu buvo... o šiandien viso labo žiovaudama rolleyes.gif buvo juokinga cool.gif
kada tau pas Klimą? mirksiukas.gif gal susitiksim mirksiukas.gif

QUOTE(AusraR @ 2007 08 30, 10:38)
siaubas! na bet jei ne pirmas kartas tai jau ir pripratus turetum but smile.gif
siaip smalsu o kaip ta zandikauli galima issinarint? na ka reik daryt kad isnirtu? (man tai tik viena labai posla mintis ateina i galva...lotuliukas.gif )

o pas Klima as irgi siandien einu, tik ne folikulu ziuret, einu po mmm kad paziuretu ir apsakytu ka darom toliau, vaistus pakoreguotu ir tt. Tai nebijau, nes ne derliu matuoti einu...bet galiu palaikyti uz rankos jei nori smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2007 08 30, 10:45)
nee nieko pošlo biggrin.gif
vieną kartą išsinarinau pas stomatologę, pasėdėjau išsižiojus kol dantis taisė ir nebegalėjau susičiaupti tongue.gif tada tai baisu buvo... o šiandien viso labo žiovaudama rolleyes.gif buvo juokinga cool.gif
kada tau pas Klimą? mirksiukas.gif gal susitiksim mirksiukas.gif

nu jo, passtomatologa kai pasedi valanda ar ilgiau issiziojsu tai tirkai gali isnirti...
pas Klima einu velai 18.30, o tu?
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 08 29, 22:39)
Gal žinot kokius gerus baldų gamintojus ?  ax.gif

o koki balda nori pasigaminti? rolleyes.gif siaip as pati projektus darau, ir gamintojus zinau gerus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(AusraR @ 2007 08 29, 16:44)
taigi taigi..na bet nieko, musu tevai dar ne tokiomis salygomis mus isaugindavo ir nieko. Tik pikta, kad vis tik negalime dar normalaus gyvenimo gyventi...o badu tai nemirsi 3500 gaudamas...svarbu kad tas laukiamas rezultaas butu...
meskute o kaip jusu planai ir santykiai? pasikeite gal kas nuo paskutinio karto kai sakei kad darot pertrauka? (as matai atostogavau tai atitrukau wink.gif

Na mums neuzteks tu pinigeliu, nes kaip minejau daug bankui atiduodam.... unsure.gif bet ai, Dievas duoda burna - duos ir duonos tongue.gif

o musu santykiai labai pagerejo bigsmile.gif as taip dziaugiuosi del to, ir tyliai meldziuosi kad taip ir butu blush2.gif dabar vyras laaabai daug dirba, grizta pervarges, bet tokiu dienu visiems pasitaiko. Todel tikiuosi, kad KT pagersim iki pavasario, ir vel pradesim savo planavima.... ax.gif LABAI TO NORIU! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 08 30, 11:19)
o musu santykiai labai pagerejo  bigsmile.gif  as taip dziaugiuosi del to, ir tyliai meldziuosi kad taip ir butu  blush2.gif  dabar vyras laaabai daug dirba, grizta pervarges, bet tokiu dienu visiems pasitaiko. Todel tikiuosi, kad KT pagersim iki pavasario, ir vel pradesim savo planavima.... ax.gif  LABAI TO NORIU!  blush2.gif

o tai kam tos KT? gal netycia kas nors gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 08 30, 11:13)

Pie console.gif

Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 08 30, 10:50)
nu jo, passtomatologa kai pasedi valanda ar ilgiau issiziojsu tai tirkai gali isnirti...
pas Klima einu velai 18.30, o tu?

aš anksčiau - 16.30 mirksiukas.gif tai šįkart prasilenksim
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2007 08 30, 11:24)
aš anksčiau - 16.30 mirksiukas.gif tai šįkart prasilenksim

mh..na tai sekmes tau, gero derliaus !
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 08 30, 12:21)
o tai kam tos KT? gal netycia kas nors gausis smile.gif

Dabar tai laukiu mmm, nes butinai reikia gimdos foto pasidaryti rolleyes.gif o paskui jau bus aiskiau, nes man tas faktas, kad nuo sestadienio KT tik su receptu bus galima gauti, tai jau nervai nelaiko schmoll.gif ka, as veikti neturiu ko, kad lakstyti pas gyditoja vien del susikto receptuko, ir eilese sedeti su pensininkais, arba moketi didelius pinigus uz konsultacija privacioj klinikoj, kad gauti ta popiergali? schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif tai ir nezinau kaip cia bus g.gif
Atsakyti