Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(editana @ 2007 08 30, 13:56)
*console.gif

**kol kas nieko, laukiu ka organizmas pasakys ax.gif tik vel prasidejo baimes priepoliai, ir saltis krecia..kad tik kokio persalimo nepasigauciau g.gif

Neštumo pradžioj ir mane šaltis krėtė, maniau, kad peršalau, o pasirodo nea, tai gal ir tu jau nestuke.gif , nenuleisk rankų. Dufastona geriau ir aš, ir reikdavo gert kol neprasidedavo mmm, o kai pastojau tai iki 16 neštumo savaitės (bet čia kiekvienai individualu, nes ,man buvo progestirono trūkumas, o dufastonas kažką bendro turi su šiuo hormonu).
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 08 30, 13:01)
Saugok save  4u.gif
o aš laikau kumštukus  thumbup.gif , kad tau pavyktų.

aciu tau 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Asveja @ 2007 08 30, 13:04)
Neštumo pradžioj ir mane šaltis krėtė, maniau, kad peršalau, o pasirodo nea, tai gal ir tu jau  nestuke.gif , nenuleisk rankų. Dufastona geriau ir aš, ir reikdavo gert kol neprasidedavo mmm, o kai pastojau tai iki 16 neštumo savaitės (bet čia kiekvienai individualu, nes ,man buvo progestirono trūkumas, o dufastonas kažką bendro turi su šiuo hormonu).

siaip is prigimties as didele saltmire blush2.gif o dabar toks oras lyja, dregna - tai ir purtaus kaip lapelis doh.gif o kad apsirengt reikia tai nedaeina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 08 30, 10:30)
Na,geriausiai tai atspindi progesterono tyrimas mirksiukas.gif O jei nelieka jokių cistų,tai ginė net nesupras ar O vyko, ar ne smile.gif

Progesterona tirtis man jau velu. Duph iskreips mano kraujo rezultata. Tad jauciu teks laukti mmm. Po to vaziuot i vilniu kiausintakiu pratekamuma paziuret. O per antra stimuliacija jau labiau save stebesiu. Iskart darysiuos progesterona kad nebutu nervu kaip dabar.
Gydytojai nedristu skambinti. Ji taip mane tikino kad viskas bus ok.
Atsakyti
Aile, o tai tu ne Vilniuj šiandien ?

Meškute_gauruota, na kaip su tuo albumu einasi ? baisiai nekantrauju doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 08 30, 15:31)

Meškute_gauruota, na kaip su tuo albumu einasi ? baisiai nekantrauju  doh.gif  ax.gif

Buvau jau vilniuje. Apie puse dvieju grizau namo. smile.gif
Atsakyti
norejau pakausti kurios ne pirma kart stimuliavutes. Ar kanors jautete po ju. Man kazko papuliai skauda ty. speneliai nu nestipriai bet kazkokie ne tokie. Galvoju pripumpuota tu hormonu esu tai tokia organizmo reakcija.
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 08 30, 16:31)

Meškute_gauruota, na kaip su tuo albumu einasi ? baisiai nekantrauju  doh.gif  ax.gif

bandau ikelt, ten jau sesi puslapiai foto, be ki paspaudziu ant laukelio "http://", man ismeta error, ir nebezinau ka daryti g.gif

padarykim taip:

eik i tinklapi www.fotki.com

tada nariu paieska

tada ivesk Nica gauruotoji

ismes mano turima puslapi, paspausk ant katalogo MANO PROJEKTAI

ir pamatysi mano darbus.... blush2.gif tikuosi nesijuoksit... blush2.gif
Atsakyti

sveikutes pioneer.gif noriu pasigirti, einu ryt i pokalbi del darbo thumbup.gif prasom laikyti spygas/kumscius ir panasiai ax.gif

QUOTE(Aile @ 2007 08 30, 19:15)
norejau pakausti kurios ne pirma kart stimuliavutes. Ar kanors jautete po ju. Man kazko papuliai skauda ty. speneliai nu nestipriai bet kazkokie ne tokie. Galvoju pripumpuota tu hormonu esu tai  tokia organizmo reakcija.

aha, man per pirma stimuliacija spenelius nerealiai skaudejo doh.gif per kitas dvi jokio pojucio... unsure.gif
Papildyta:
meskute, ziurineju tavo projekta thumbup.gif super grozis. Dabar man labai aktualu ivairios mintys... semiuosi ideju kartu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 08 30, 21:53)
sveikutes pioneer.gif noriu pasigirti, einu ryt i pokalbi del darbo  thumbup.gif  prasom laikyti spygas/kumscius ir panasiai  ax.gif
aha, man per pirma stimuliacija spenelius nerealiai skaudejo  doh.gif  per kitas dvi jokio pojucio...  unsure.gif
Papildyta:
meskute, ziurineju tavo projekta  thumbup.gif  super grozis. Dabar man labai aktualu ivairios mintys... semiuosi ideju kartu  tongue.gif

OK bigsmile.gif labai malonu blush2.gif zadu ateityje pildyti vis daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif na va pasirodau aš čia pas jus jau kaip jaunas mėnulis. Niekas nevyksta pas mane, kol kas bijau kabai, nes atrodo, kažkas vyksta negero. Truputį slegia viskas, tad žiūrėsiu nuvykusi pas gyd. ką pasakys ji. O tada spręsiu kaip elgtis toliau.
Stengsiuosi kuo dažniau pas jus užsukti, pasidomėti. smile.gif Ir žinokit, visada mano kumštukai už jus suspausti wub.gif
Atsakyti
labas vakaras smile.gif

atėjau įspūdžiais iš antros dienos dalies pasidalinti ax.gif

buvau pas Klimą. užaugo du folikulai. nėr blogai manau. tik gleivinė nevykus. skyrė daug vaistų... šiandien suleido gonal, ryt leis ovitrelle... dar estrofem ir thrombo... dar vartoju dexamethason, vaistus nuo skydliaukės, vitaminus... kaip smagu, kai ateina vaistų gėrimo metas bigsmile.gif tik pakuoju tablečikes, pakuoju... nukrypau nuo temos wink.gif
tai va yra du folikulai, o tai, anot K, suteikia nemažai šansų, bet ne 100% unsure.gif
išrašė receptus ir paskyrė daug mylėtis blink.gif nežinau kam, ale kad tik padėtų cool.gif
tada ėjau į vaistinę pirkti vaistų ir kai paskelbė mokėtiną sumą vos vėl neišsinarinau žandikaulio swoon.gif na bet ką jau čia padarysi...
tada grįžau, kad suleistų vaistus - pati tai ačiū ne - ir turiu pasakyt labai skaudėjo unsure.gif na bet irnesakyk.gif kad tik tokios bėdos būtų...
eisiu vėl prisiduot K antradienį cool.gif

tai tiek mano fronte. kas pas jus? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 08 30, 20:41)
bandau ikelt, ten jau sesi puslapiai foto, be ki paspaudziu ant laukelio "http://", man ismeta error, ir nebezinau ka daryti  g.gif
padarykim taip:

eik i tinklapi www.fotki.com

tada nariu paieska

tada ivesk Nica gauruotoji

ismes mano turima puslapi, paspausk ant katalogo MANO PROJEKTAI

ir pamatysi mano darbus....  blush2.gif  tikuosi nesijuoksit...  blush2.gif

kaip gražuuu bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas pupos 4u.gif
QUOTE(Aile @ 2007 08 30, 20:15)
norejau pakausti kurios ne pirma kart stimuliavutes. Ar kanors jautete po ju. Man kazko papuliai skauda ty. speneliai nu nestipriai bet kazkokie ne tokie. Galvoju pripumpuota tu hormonu esu tai  tokia organizmo reakcija.

Aga, man ir jie labai jautrus ir siek tiek skaudus liko g.gif
Atsakyti