Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(Aile @ 2007 09 03, 16:40)
Cia dar tik pasvajojimas.  blush2.gif Nu kazkaip reik svajot ir optimistikai ziuret i tai.  rolleyes.gif Na man tykejimas dar yra, kad neuzilgo busiu  nestuke.gif

joo...svajones geras dalykas thumbup.gif ir as laukiu nesulaukiu dienos kai tapsiu nestuke.gif - kaip ir visos kitos mergytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgasik @ 2007 09 03, 15:00)
Nu tai aš tada pirmiu pasipiktinčiau, kad valstybės tarnyboj tokie atlyginimai žemi, nes mano masteliais, lubos 5000 Lt tai yra labai labai daug... Bet čia aišku kiekvienam savo...
O kažkada šnekėjot apie papildomą sveikatos draudimą, kur įmonė apdruadžia darbuotoją, tai ką šis draudimas finansuoja, aš galvojau gal privatų gydymasį, operacijas, pav. akių lazeriu, finansuoja  g.gif Jei ne, tai kokie jo privalumai?

gal ir paveluotai bet atsakau - tas draudimas finansuoja privatu gydymasi. Su akim ten atskira istorija ir salygos ar finansuoja ar ne jau priklauso nuo draudimo sutarties salygu - kaip pavyksta sutarti. O siaip tai as va kieka vaikstau del savo nevaisingumo tai kompensuoja viska. Ten paprastai buna limitai vaistams uzdeti, na ir gydymui vel priklauso nuo sutarties, gali buti 5000, 10 000, 30 000. Pas mus 10 000. Metams manau uzteks smile.gif Tai va toks ir privalumas. Bet jeigu reikes kazkokios labai rimtos operacijos tai neuzteks tu 10 000. Beje dirbtinio apvaisinimo nekompensuoja, tik viska kas yra iki to (hm...idomu kaip su IUI... pagal ideja tai turetu kompensuot...na tikiuosi nereiks isbadnyt smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 09 03, 17:33)
gal ir paveluotai bet atsakau - tas draudimas finansuoja privatu gydymasi. Su akim ten atskira istorija ir salygos ar finansuoja ar ne jau priklauso nuo draudimo sutarties salygu - kaip pavyksta sutarti. O siaip tai as va kieka vaikstau del savo nevaisingumo tai kompensuoja viska. Ten paprastai buna limitai vaistams uzdeti, na ir gydymui vel priklauso nuo sutarties, gali buti 5000, 10 000, 30 000. Pas mus 10 000. Metams manau uzteks smile.gif Tai va toks ir privalumas. Bet jeigu reikes kazkokios labai rimtos operacijos tai neuzteks tu 10 000. Beje dirbtinio apvaisinimo nekompensuoja, tik viska kas yra iki to (hm...idomu kaip su IUI... pagal ideja tai turetu kompensuot...na tikiuosi nereiks isbadnyt smile.gif)

O tu turi SEB draudimą? Šiaip tie draudimai nevaisingumo gydymo nekompensuoja (bent jau taip parašyta mano knygelės gale), bet tau turbut kaip ir man, ginė nurodo kitą ligos koduką ir jiems draudimas grąžina pinigėlius blush2.gif Ji net kartą man dailiai užsiminė, jog nurodo kitą kodą, kad galėčiau pritaikyti knygelę. tad grįžus iš kelionės pirkau jai lauktuvių blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrėlė: 03 rugsėjo 2007 - 16:49
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 09 03, 17:46)
O tu turi SEB draudimą? Šiaip tie draudimai nevaisingumo gydymo nekompensuoja (bent jau taip parašyta mano knygelės gale), bet tau turbut kaip ir man, ginė nurodo kitą ligos koduką ir jiems draudimas grąžina pinigėlius  blush2.gif Ji net kartą man dailiai užsiminė, jog nurodo kitą kodą, kad galėčiau pritaikyti knygelę. tad grįžus iš kelionės pirkau jai lauktuvių  blush2.gif

as turiu Ergo, mes ilgai sujais aiskinomes, nes gydymo istaigos teigia kad nekompensuoja, o Ergo sake kad viskas ok, kompensuoja. Tai dabar vaisktau i Eugenijos ginekologijos klinika, kuri yra sudarius tiesiogine sutarti su Ergo, tai viskas ok, viska jie apmoka ir jokiu problemu nekele del to....gal SEB'e kitaip, bet reiktu pasiaiskinti su paciais draudikais kaip ten kas. Nes sakau, Vaisingumo klinika tai man tikino, kad draudimas nekompensuoja, tai Ergo patys jiem skambino ir sake, kad viskas ok...
Atsakyti
Merginos padekit niekaip negaliu apsispresti: vaziuot pas Griciu i Bogdanskienes klinika ar bandyt patekt pas Tvarijonaviciene ir LT ir USA klinika? pas ja pigiau nei pas Griciu g.gif nebezinau ka daryt.. unsure.gif
ir dar gal kas pamenat kokiom cd daro ivairius tyrimus - ar man ten per mmm reikes vaziuot ar kaip...
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2007 09 03, 18:36)
Merginos padekit niekaip negaliu apsispresti: vaziuot pas Griciu i Bogdanskienes klinika ar bandyt patekt pas Tvarijonaviciene ir LT ir USA klinika? pas ja pigiau nei pas Griciu g.gif nebezinau ka daryt.. unsure.gif
ir dar gal kas pamenat kokiom cd daro ivairius tyrimus - ar man ten per mmm reikes vaziuot ar kaip...

Siaip LH ir FSH daromas 3-5 CD. Progesteronas daromas paprastai 21CD jei O numatyta 14 CD. Siaip progesterono kocentracija didziausia po 7 dienu nuo Ov.
Atsakyti
bigsmile.gif
QUOTE(Aile @ 2007 09 03, 19:23)
Siaip LH ir FSH daromas 3-5 CD. Progesteronas daromas paprastai 21CD jei O numatyta 14 CD. Siaip progesterono kocentracija didziausia po 7 dienu nuo Ov.

aisku g.gif o cia jie visi kraujo tyrimai? o gimdos nuotrauka kada? laparaskopija..reikes man per pora men su viskuom prasisukt g.gif
Aile 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 09 02, 18:40)
Cooliuke, o tu nebandei testuko daryti?

as dar tik gleivine auginu. mano folikulai dabar nestimuliuojami - palikti likimo valiai. kai uzsiauginsiu gleivine, tada kazka darys ir su folikulais. tai mano ciklas sis gali uztrukti ir iki 70 dienu, nes siandien jau 30 c.d., o gleivine veziu rodyti 34 c.d. taip ir tesiasi viskas....
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2007 09 03, 19:33)
bigsmile.gif
aisku g.gif o cia jie visi kraujo tyrimai? o gimdos nuotrauka kada? laparaskopija..reikes man per pora men su viskuom prasisukt g.gif
Aile 4u.gif

Gimdos nuotrauka reikia daryt netrukus po mmm. Geriausia 8-13 CD. Laparaskopija nezinau kada geriausia. Siaip kiti kraujo tirimai daromi bet kada.
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2007 09 03, 19:33)
bigsmile.gif
Aile 4u.gif

taip, visi tyrimai yra daromi nuleidžiant kraujuką mirksiukas.gif
gimdos foto - pagal susitarimą su gydyt, laparaskopija - išvis daroma po gimdos foto ir tai jau yra rimta operacija su pilna narkoze mirksiukas.gif
o aš asmeniškai siūlyčiau Tv rinktis... blush2.gif niu man ji tokia miela ir tokia šauni daktarytė wub.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

QUOTE(editana @ 2007 09 03, 19:36)

karta gavau stai oki sarasiuka - perduodu ji tau mirksiukas.gif

"Jei nori, galiu surasyti, kokie tyrimai reikalingi:
FSH, LH - daromi 3-5 ciklo diena (kraujas)
PAP tepinelis - bet kada (apziuros metu paima)
Prolaktinas - bet kada (kraujas)
Testotsteronas - bet kada (kraujas)
Skydliaukes hormonai- bet kada (kraujas)
Progesteronas - 21-22 c.d. (kraujas)
Del chlamidiju (apziuros metu paima)

Del policistiniu kiausidziu - FSH/LH tyrimas arba dar parodo vaginaline echoskopija.
Del kiausintakiu praeinamumo- gimdos nuotrauka arba laporoskopija"

tikiuosi pades blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(cooliuke @ 2007 09 03, 20:51)
as dar tik gleivine auginu. mano folikulai dabar nestimuliuojami - palikti likimo valiai. kai uzsiauginsiu gleivine, tada kazka darys ir su folikulais. tai mano ciklas sis gali uztrukti ir iki 70 dienu, nes siandien jau 30 c.d., o gleivine veziu rodyti 34 c.d. taip ir tesiasi viskas....

uch kaip sunkiai pas tave ir koks ligas ciklas.... unsure.gif
Atsakyti
Laba vakara mergytes. smile.gif
Daznai jus paskaitau, tik niekad neparasau, o dabar dar ir nesistimuliuoju, tai is vis nera kaip prisijungti smile.gif

Bet radau viena pasisakyma nevisiskai teisingai parasyta, tai ir prisijungiu mirksiukas.gif
QUOTE(agnesse @ 2007 09 03, 12:40)

Šiaip gimdos nuotraukos turi būti padarytos visoms, nebent mergaitės jau buvo pastojusios, nesvarbu, ar sėkmingai, ar ne, bet vis dėlto buvo pastojusios, tai joms nėra būtina daryti, nes vis viena nepigi procedūra ir dar skausminga ax.gif
verysad.gif 

Jei buvai karta pastojusi (sekmingai ar ne), o antrojo karto nesulauki, tai nereiskia, kad su kiausintakiais viskas ciki, nes karta jau pastojai mirksiukas.gif
Butent valymo pasekme (viena is komplikaciju - uzdegimas), o po jo galimas kiausintakiu nepraeinamumas. Todel ir toms, kurios buvo pastojusios (sekmingai ar ne) pries stimuliacijas yra siuloma pasidaryti gimdos nuotrauka. Tuo paciu paziurima gimdos forma, kuri reiskia ar gali isnesioti leliuka smile.gif
O siaip foto gydytojas turetu pasiulyti, kad nemetytum pinigu vejais ir negadintum be reikalo sveikatos. smile.gif
Atsakyti