Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(Junetė @ 2007 09 04, 11:38)
Šiandien 13 DPO, o testukus tai "sprendžiu" easy cup  ax.gif

Na gal dar ankstoka g.gif gal kokį kitą pabandyk g.gif
Atsakyti
QUOTE(Junetė @ 2007 09 04, 08:12)
Labas rytas.
Na man tie testai kaip užburti, vis rodo I. Ir šiandien buvo tas pats  verysad.gif Tai reiškia, kad tikrai jaučiu artėjančias mmm, o ne nėštumo požymius  verysad.gif Dar vakar susibalamūtinau dėl to, kad atkreipiau dėmesį, kad kūno temperatūra kelias dienas viršija 37. Tai dar prisiskaičiau, kad nėštukėms būna šiek tiek pakilusi temperatūra, tai jau buvau įsitikinusi, kad šį kartą tikrai pasisekė  doh.gif

O gal tu is tu mergaiciu, kuriom testai nerodo arba parodo jau didesni nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Pie @ 2007 09 04, 11:18)
Junete, o kelinta tau c.d. ? Jei temperatūra pakilusi, tai tikrai geras ženklas  ax.gif Neprarask dar visai vilties  mirksiukas.gif Gal testus kokius blogus sprendi ?  g.gif

Labas rytas  4u.gif

man vis dar teplioja  doh.gif

nueik man rodos tu pas gine - kazkaip keistai pas tave - jau ilgokai teplioja.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Junetė @ 2007 09 04, 09:53)
Bet jei laikytis nuostatos, kad po ovuliacijos kiaušinėlis nukeliauja iki gimdos per 3 dienas, o testas atseit parodo 7 dienų nėštumą, tai 13 DPo tikrai jau turėtų rodyti  g.gif

siaip gine sake kad nukeliauja per 5-7d..ir kazkur panasiai skaiciau g.gif bet cia gal individualus dalykas g.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 09 03, 17:33)
gal ir paveluotai bet atsakau - tas draudimas finansuoja privatu gydymasi. Su akim ten atskira istorija ir salygos ar finansuoja ar ne jau priklauso nuo draudimo sutarties salygu - kaip pavyksta sutarti. O siaip tai as va kieka vaikstau del savo nevaisingumo tai kompensuoja viska. Ten paprastai buna limitai vaistams uzdeti, na ir gydymui vel priklauso nuo sutarties, gali buti 5000, 10 000, 30 000. Pas mus 10 000. Metams manau uzteks smile.gif Tai va toks ir privalumas. Bet jeigu reikes kazkokios labai rimtos operacijos tai neuzteks tu 10 000. Beje dirbtinio apvaisinimo nekompensuoja, tik viska kas yra iki to (hm...idomu kaip su IUI... pagal ideja tai turetu kompensuot...na tikiuosi nereiks isbadnyt smile.gif)

Nu jau perskaičiau, kad tai Ergo draudimas, bet gali man tundrai šioje srityje blush2.gif parašyti koks tai draudimas, nes jei kompensuoja vaistus, tai tikrai jau ryt apsidrausiu, nes jau sulaukiau mmm ax.gif tai stimuliuosiuos ir ašei 7 kartą ax.gif O vizitų pas ginį nekompensuoja, nes jau 120 ar 130 Lt sakė pas K. kainuoja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(indiga @ 2007 09 04, 11:35)
Labas rytas

Nu as ka tik po gimdos foto smile.gif, skausmu buvo bet greitai praeina. Sake viskas pas mane gerai thumbup.gif , todel nuo kito ciklo pradzios stimuliuos. Taigi laukiu nesulaukiu.
As tikiu kad kurios bando su vaistai ar be ju, tikrai ateis ta diena kai galesim ciuciuoti savo mazylius. Sau ir visoms to linkiu. biggrin.gif

Man siaip gydytoja siulo darytis su narkoze, bet labai nenoriu saves migdyti. Bet sako jei labai skauda gali kiausintakius uzspazmuoti tai ir tyrimas nueis suniui ant uodegos. Tad net nezinau kaip elktis reiketu.
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 09 04, 13:58)
Man siaip gydytoja siulo darytis su narkoze, bet labai nenoriu saves migdyti. Bet sako jei labai skauda gali kiausintakius uzspazmuoti tai ir tyrimas nueis suniui ant uodegos. Tad net nezinau kaip elktis reiketu.

Man gydytoja sake kad nereikia narkozes, sake jei pradeda spazmuoti tai ji nustoja leisti vaistus, palaukia kol praeis, ir viskas tada gerai matosi. Si gyd. kuri dare gimdos foto narkozes duoda tik labai jautrioms, kurios visai nepakelia skausmo. Narkozei sake per trumpas laikas. Tai as siulyciau darytis be narkozes, bet nusiteikti kad skausmas bus kaip per menesines tik stipresnis.
Atsakyti
QUOTE(indiga @ 2007 09 04, 14:15)
Man gydytoja sake kad nereikia narkozes, sake jei pradeda spazmuoti tai ji nustoja leisti vaistus, palaukia kol praeis, ir viskas tada gerai matosi. Si gyd. kuri dare gimdos foto narkozes duoda tik labai jautrioms, kurios visai nepakelia skausmo. Narkozei sake per trumpas laikas. Tai as siulyciau darytis be narkozes, bet nusiteikti kad skausmas bus kaip per menesines tik stipresnis.

Tai tada as neimsiu jos. Aisku pasitarsiu su daktare kuri darys man ta nuotrauka. Bet siaip tai as skausmo nebijau
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 09 04, 13:20)
Nu jau perskaičiau, kad tai Ergo draudimas, bet gali man tundrai šioje srityje blush2.gif  parašyti koks tai draudimas, nes jei kompensuoja vaistus, tai tikrai jau ryt apsidrausiu, nes jau sulaukiau mmm  ax.gif  tai stimuliuosiuos ir ašei 7 kartą ax.gif  O vizitų pas ginį nekompensuoja, nes jau 120 ar 130 Lt sakė pas K. kainuoja blink.gif

Šiais draudimais gali apdraust darbdavys savo darbuotoją, o pats žmogus ne.
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2007 09 04, 12:19)
nueik man rodos tu pas gine - kazkaip keistai pas tave - jau ilgokai teplioja.. g.gif

na dal palauksiu kelias dienas g.gif

o kaip tu, mmm dar nesirodo ? gal tai geras ženklas ? ax.gif
Atsakyti
siandien idomu straipsni gavau paskaityti, siaip ikeliu jei kam idomu ax.gif

Mikroinseminacija (ICSI)
Mikroinseminacija dažnai sutrumpintai vadinama ICSI, kas reiškia Spermijo Injekcija į kiaušialąstės Citoplazmą.

ICSI principai yra tokie patys kaip ir apvaisinimo mėgintuvėlyje (IVF). Atliekant ICSI paimamas vienas išrinktas spermatozoidas - priešingai nei IVF gydymo atveju - ir yra injekuojamas tiesiai į kiaušialąstės citoplazmą, tai atliekama naudojant specialų mikroskopą. Apvaisinimo procesas mikroinseminacijos atveju iš esmės skiriasi nuo įprasto IVF gydymo.

Mikroinseminacija yra atliekama tik tais atvejais, kuomet vyro sperma yra labai prastos kokybės ir yra labai nedaug spermatozoidų, tinkamų kiaušialąstės apvaisinimui.

o kur varle123 dingo, kaip jai sekasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 09 04, 14:41)
na dal palauksiu kelias dienas  g.gif

o kaip tu, mmm dar nesirodo ? gal tai geras ženklas ?  ax.gif

kazkas organizuojasi - lyg ir pradeda tepliot unsure.gif kazkas neaiskaus vyksta - speju kaip ir pas tave - ryt gal pramus - ir tada siausiu pas giniu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 09 04, 15:19)
siandien idomu straipsni gavau paskaityti, siaip ikeliu jei kam idomu  ax.gif

Mikroinseminacija (ICSI)
Mikroinseminacija dažnai sutrumpintai vadinama ICSI, kas reiškia Spermijo Injekcija į kiaušialąstės Citoplazmą.

ICSI principai yra tokie patys kaip ir apvaisinimo mėgintuvėlyje (IVF). Atliekant ICSI paimamas vienas išrinktas spermatozoidas - priešingai nei IVF gydymo atveju - ir yra injekuojamas tiesiai į kiaušialąstės citoplazmą, tai atliekama naudojant specialų mikroskopą. Apvaisinimo procesas mikroinseminacijos atveju iš esmės skiriasi nuo įprasto IVF gydymo.

Mikroinseminacija yra atliekama tik tais atvejais, kuomet vyro sperma yra labai prastos kokybės ir yra labai nedaug spermatozoidų, tinkamų kiaušialąstės apvaisinimui.

o kur varle123 dingo, kaip jai sekasi?  g.gif

ir ko tik siais laikais neimanoma padaryt thumbup.gif superinis varijantas kam problemos su grikiukais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 09 04, 14:37)
Šiais draudimais gali apdraust darbdavys savo darbuotoją, o pats žmogus ne.

Jo g.gif , tai man jokių šansu tada cool.gif

QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 09 04, 15:19)
siandien idomu straipsni gavau paskaityti, siaip ikeliu jei kam idomu  ax.gif

[i]Mikroinseminacija (ICSI)

Kiek suprantu, tai tas ICSI tik pagalbinė procedųra atliekant IVF. Jei atlieki IVF ir grikiukai silpni, tai dar taikoma ICSI, kuri irgi kainuoja kelis tūkstančius, todėl IVF ir svyruoja nuo 10 iki 15 tūkst. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Junetė @ 2007 09 04, 11:38)
Šiandien 13 DPO, o testukus tai "sprendžiu" easy cup  ax.gif

Nu žinok aš ką tik kalendoriuj pasiskaičiavau, tai man 15 DPO nieko nerodė, o 18 DPO parodė vaiduokliuką, kuris ir tai išryškėjo tik po kokių 15 min., jei ne vėliau, tada Jūsų paskatinta tą pačią dieną nulėkiau kraują pasidaryti, kuris ir patvirtino, kad nestuke.gif
Taigi dar ne viskas prarasta, svarbu kad mmm nėra, laikom kumštukus ir laukiam II

Užsispyrėle, ačiū tau labai už išsamų paaiškinimą dėl draudimo.

Primenu, kad dar turiu 5 clost tabletytes. Mergytės, jau netekau kantrybės, gal kuriai paštu atsiųsti? Taigi čia dovanoju su nuoširdžiausiais nestuke.gif linkėjimais.
Atsakyti