labas vakarėlis
QUOTE(editana @ 2007 09 04, 18:17)
as mergaites uzsirasiau kitai savaitei pas Tv, tai jau 4gine per mano "gandro gaudymo" istorija

ar kas keite taip gines kaip as
sėkmės tau pas šią gydytoją, linkiu, kad ji būtų paskutinė, kuri padės tau pasiekti tai ko tu labiausiai nori, t.y.
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 09 04, 18:25)
Aš tai labai norėčiau virusiuko, bet esu iš Klp

O gal visgi tikrai galima siuntinuku gauti
na kaip tau sekasi, kada eini derliaus žiūrėti, o gal jau buvai tik aš praleidau
QUOTE(Morka @ 2007 09 04, 18:32)
Tiksliai nezinau kokios bedos, nereguliarus ciklas, nepastoju jau 1.5 metu
Echoskopu itare PKS, bet nepatvirtino. Sake kad FSH , LH , prolaktinas normos ribose , tik LH/FSH santykis blogas . Daugiau hormonu kol kas netyriau...
Viena vaikiuka jau turiu, pastojau ne tik kad be problemu, bet neplanuotai ir netgi saugantis
labai panašu į mane. Turiu vieną vaikiuką, pastojau iš pirmo mėn po KT, nėštumas buvo be jokių problemų. Na o antrojo nepavyksta susilaukti. Tiesa buvau pastojusi po dviejų metų laukimo, bet deja nesėkmingai. Nenorėjo mano angeliukas pasilikti

Hormonų tyrimai, kaip ir pas tave, visi normos ribose: prolaktinas, skydliaukės, LH, FSH santykis 1,12, bet man ginius sakė, kad nėra blogai. Tik kad ciklas nereguliarus ir echo vaizdas kaip policistinių. Tai diagnozavo PKS.
QUOTE(Mea @ 2007 09 04, 18:36)
atsiskaitau - buvau pas Klimą, abu mano folikulai ovuliavo
gyd. klausė ar turėjau santykius... taip pasimečiau - sakau nu jo
nu tai sako gerai tada, turim šansų, nes be santykių taimažai šansų pastoti, reikia labai melstis nekalto prasidėjimo
paėmė kraujo progesterono tyrimui
nu ką nuobodžiausia dalis prasideda... laukimas
kantrybė ir dar kartą kantrybės ir ramaus laukimo
Truputį parašysiu naujienas iš savo fronto, gal kam bus įdomu. Dabar 18 c.d. dariausi progesteroną, tai tik 0,71, o normos prasideda nuo 2,3, taigi kol kas jokios O nė nesimato. Taigi kol O nėra nenusimato ir jokio

, gaila

, bet ką padarysi. Dar palauksiu, o po to registruosiuosi pas ginių ir matyt teks merginos papulti į jūsų sąrašiuką