Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

skaitau ir juokiuosi biggrin.gif ICSI kainuoja 1500 LT, kaina nesvyruojanti, nebent nuolaida kokia dar pritaiko. Ir si procedura, kaip ir agnesse sako yra papildomai prie IVF.

QUOTE(agnesse @ 2007 09 04, 16:43)

Kiek suprantu, tai tas ICSI tik pagalbinė procedųra atliekant IVF. Jei atlieki IVF ir grikiukai silpni, tai dar taikoma ICSI, kuri irgi kainuoja kelis tūkstančius, todėl IVF ir svyruoja nuo 10 iki 15 tūkst. ax.gif

Atsakyti
Man paskyre Clostilbegyt nuo kito ciklo 2 dienos, bet dar šitas ciklas turi pasibaigti ... ojis pas mane dažniausiai virš 40 dienu.
Labai tikiuosi kad Clostilbegyt pades pastoti ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Morka @ 2007 09 04, 18:01)
Man paskyre Clostilbegyt nuo kito ciklo 2 dienos, bet dar šitas ciklas turi pasibaigti ... ojis pas mane dažniausiai virš 40 dienu.
Labai tikiuosi kad Clostilbegyt pades pastoti ...  smile.gif

Sveikute, o kokios pas tave bedos?kokie tyrimai daryti?
tikiuosi ilgai cia neuzsibusi mirksiukas.gif
Papildyta:
Coliuke kaip tu laikais, kokios nuojautos pas tave? biggrin.gif
as mergaites uzsirasiau kitai savaitei pas Tv, tai jau 4gine per mano "gandro gaudymo" istorija doh.gif ar kas keite taip gines kaip as blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgasik @ 2007 09 04, 16:49)
Užsispyrėle, ačiū tau labai už išsamų paaiškinimą dėl draudimo.

Primenu, kad dar turiu 5 clost tabletytes. Mergytės, jau netekau kantrybės, gal kuriai paštu atsiųsti? Taigi čia dovanoju su nuoširdžiausiais  nestuke.gif linkėjimais.

Aš tai labai norėčiau virusiuko, bet esu iš Klp g.gif O gal visgi tikrai galima siuntinuku gauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2007 09 04, 15:17)
Sveikute, o kokios pas tave bedos?kokie tyrimai daryti?
tikiuosi ilgai cia neuzsibusi mirksiukas.gif

Tiksliai nezinau kokios bedos, nereguliarus ciklas, nepastoju jau 1.5 metu schmoll.gif
Echoskopu itare PKS, bet nepatvirtino. Sake kad FSH , LH , prolaktinas normos ribose , tik LH/FSH santykis blogas . Daugiau hormonu kol kas netyriau...
Viena vaikiuka jau turiu, pastojau ne tik kad be problemu, bet neplanuotai ir netgi saugantis thumbup.gif
Atsakyti
atsiskaitau - buvau pas Klimą, abu mano folikulai ovuliavo bigsmile.gif
gyd. klausė ar turėjau santykius... taip pasimečiau - sakau nu jo ax.gif
nu tai sako gerai tada, turim šansų, nes be santykių taimažai šansų pastoti, reikia labai melstis nekalto prasidėjimo lotuliukas.gif
paėmė kraujo progesterono tyrimui smile.gif
nu ką nuobodžiausia dalis prasideda... laukimas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2007 09 04, 18:17)
as mergaites uzsirasiau kitai savaitei pas Tv, tai jau 4gine per mano "gandro gaudymo" istorija doh.gif ar kas keite taip gines kaip as blush2.gif

doh.gif
G buvo ketvirtasis ax.gif

QUOTE(Morka @ 2007 09 04, 18:32)
Tiksliai nezinau kokios bedos, nereguliarus ciklas, nepastoju jau 1.5 metu  schmoll.gif
Echoskopu itare PKS, bet nepatvirtino. Sake kad FSH , LH , prolaktinas normos ribose , tik LH/FSH santykis blogas . Daugiau hormonu kol kas netyriau...
Viena vaikiuka jau turiu, pastojau ne tik kad be problemu, bet neplanuotai ir netgi saugantis  thumbup.gif

Labai panašu į mano istoriją ax.gif
Tik mano ciklas visada labai reguliarus budavo.
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 09 04, 18:37)
Aš  doh.gif
G buvo ketvirtasis  ax.gif
Labai panašu į mano istoriją  ax.gif
Tik mano ciklas visada labai reguliarus budavo.

tai tikekimes kad 4 ir paskutinis sekmingas mirksiukas.gif
Morka, saunu kad jau viena lialiu turi thumbup.gif labai idomu kas atsitinka jei viena vaika pagauni ir isnesioji thumbup.gif o kito nebegali pasigaut g.gif ar cia per gimdyma kas nors pasikeicia, organizmas issibalansuoja g.gif
Papildyta:
QUOTE(Mea @ 2007 09 04, 18:36)
atsiskaitau - buvau pas Klimą, abu mano folikulai ovuliavo  bigsmile.gif
nu tai sako gerai tada, turim šansų, nes be santykių taimažai šansų pastoti, reikia labai melstis nekalto prasidėjimo lotuliukas.gif

gausi lupt jei blogai namu darbus atlikinejai lotuliukas.gif lotuliukas.gif o tai mes dvynuku jau seniai beturejom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2007 09 04, 18:49)
gausi lupt jei blogai namu darbus atlikinejai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o tai mes dvynuku jau seniai beturejom bigsmile.gif

labai stengėmės wub.gif
Atsakyti
labas vakarėlis
QUOTE(editana @ 2007 09 04, 18:17)

sėkmės tau pas šią gydytoją, linkiu, kad ji būtų paskutinė, kuri padės tau pasiekti tai ko tu labiausiai nori, t.y. nestuke.gif

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 09 04, 18:25)
Aš tai labai norėčiau virusiuko, bet esu iš Klp  g.gif O gal visgi tikrai galima siuntinuku gauti  4u.gif

na kaip tau sekasi, kada eini derliaus žiūrėti, o gal jau buvai tik aš praleidau g.gif

QUOTE(Morka @ 2007 09 04, 18:32)
Tiksliai nezinau kokios bedos, nereguliarus ciklas, nepastoju jau 1.5 metu  schmoll.gif
Viena vaikiuka jau turiu, pastojau ne tik kad be problemu, bet neplanuotai ir netgi saugantis  thumbup.gif

labai panašu į mane. Turiu vieną vaikiuką, pastojau iš pirmo mėn po KT, nėštumas buvo be jokių problemų. Na o antrojo nepavyksta susilaukti. Tiesa buvau pastojusi po dviejų metų laukimo, bet deja nesėkmingai. Nenorėjo mano angeliukas pasilikti verysad.gif Hormonų tyrimai, kaip ir pas tave, visi normos ribose: prolaktinas, skydliaukės, LH, FSH santykis 1,12, bet man ginius sakė, kad nėra blogai. Tik kad ciklas nereguliarus ir echo vaizdas kaip policistinių. Tai diagnozavo PKS.

QUOTE(Mea @ 2007 09 04, 18:36)
atsiskaitau - buvau pas Klimą, abu mano folikulai ovuliavo  bigsmile.gif

kantrybė ir dar kartą kantrybės ir ramaus laukimo

Truputį parašysiu naujienas iš savo fronto, gal kam bus įdomu. Dabar 18 c.d. dariausi progesteroną, tai tik 0,71, o normos prasideda nuo 2,3, taigi kol kas jokios O nė nesimato. Taigi kol O nėra nenusimato ir jokio nestuke.gif , gaila verysad.gif , bet ką padarysi. Dar palauksiu, o po to registruosiuosi pas ginių ir matyt teks merginos papulti į jūsų sąrašiuką ax.gif
Atsakyti
assa.gif sveikutes ax.gif As naujienu neturiu, tai tik ikisu nosi, kad pasilabint, permest visu naujieneles tongue.gif Darbe kosmarai auksciausio lygio, bet as net nesinerviju, labai laukiu skambucio is kompanijos, kur penktadieni buvau pokalbi blush2.gif Po darbo lakstom po visokius Senukus pirkinet visokiu reikalu buto remontui, tai namo parsirandam apie 20 val isalke, pavarge doh.gif
Atsakyti
Viliuosi, greitai greitai susitvarkai progesterona ir mars pas nestuke.gif
o as visai susibalamutinau doh.gif ieskojau atsilipeimu apie Tv, o jos pasidodo kelio yra doh.gif as uzsirasiau pas Egle Tv o yra ir Elona Tv - tikiuosi kad pataikiau reikiamu adresu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2007 09 04, 19:10)
assa.gif sveikutes  ax.gif  As naujienu neturiu, tai tik ikisu nosi, kad pasilabint, permest visu naujieneles  tongue.gif  Darbe kosmarai auksciausio lygio, bet as net nesinerviju, labai laukiu skambucio is kompanijos, kur penktadieni buvau pokalbi  blush2.gif  Po darbo lakstom po visokius Senukus pirkinet visokiu reikalu buto remontui, tai namo parsirandam apie 20 val isalke, pavarge  doh.gif

sveika sveika, kaip nepavydziu del darbo ir del remonto..brrr... nieko nera baisiau doh.gif dirbau ir as darbe - kosmare, o dabar silta ramu ir saugu thumbup.gif tikiuosi ir tu greit gausi svajoniu darbeli o paskui ir nestuke.gif
del maisto: virtinukai mus gelbejo per remontus - dabar ziuret i juos negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti