Įkraunama...
Įkraunama...

Vakuuminiai maišai drabužiams, patalynei

QUOTE(Pepsė @ 2010 10 23, 11:05)
Kadangi mano spinta sulužo tai išmetė vyras, gaunasi, kad spintos kaip ir neturiu. Tai aš ir nukoviau pora maišų ir bandysiu jais vasarinius išsaugoti nuo pasimetimo . Pirkau norvegiškus biltemos maišus, yra tas užtraukiamas ir skylė siurbliui. Kiek ten kišti jų galima? kad vos užsidarytu ar ,kad laisvesnis butu?

As pridedu tiek pilna, kad be dideliu pastangu galeciau uzsegti
Atsakyti
o aš nusipitkau Yske 2 kvepiančius maišus ir du paprastus. tai pasigirti negaliu, nes oras kažkaip įeina ;(
teks kitokius pabandyti.
Atsakyti
perskaiciau tema ir nuejau ir as maisu pirkti, nes vietos spintoj beveik ner, tik surasti nebuvo lengva, ermitaze arba nera, arba as niekaip nesuradau kuriam skyriuj, radau maksimoj, pirkau mazesni ( nera mazas tikrai), 6 su centais, esu patenkinta, gerai susispaude, oras antrodo neiseina, pirksiu dar thumbup.gif
Atsakyti
Man tai geras daiktas, su vyru pastoviai pykomes del mano drabuziu, kad puse spintos uzima, vien tik mano striukes.Kai sudejau tas striukes i maisus, spinta per pus laisva pasidare.Bet visokiu pirkau, jyske ir maximoj per akcija.Pastebejau kad labai jautrus ibrezimams.
Atsakyti
Bent jau paltų nerekomenduojama laikyti maišuose - nebent medžiaginiuose, nes audinys turi "kvėpuoti" ir vėdintis. Turbūt panašiai ir kalbant apie kitus drabužius. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 03 balandžio 2014 - 13:45
vis tiek ne sezonui norisi rūbus į maišus sudėti pvz.tuos pačius paltus, tai kokius geriausiai rinktisi? gal kažkurie yra patikimesni?mačiau IKEA skirting dydžių maišus bet ar jie kokybiški?
Atsakyti